#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Santos vurduğu şutları kızlarda vurur ve kalecilerde armut toplar gibi alır.Boş oynuyor ve takıma hiç artı etkisi yok.Üstelik o oynasın diye sağ kanatta geçen hafta süper işleyişide sekteye uğrattı.Onun yüzünden sağ kanat çalışmadı.Tebrik ediyorum Rijkaardı.Takımı ancak Daum böyle sabote edebilirdi.

Çalışmayan sağ kanada bak. 2. yarı bütün pozisyonlar oradan geldi.

Şerif sen neden hep puan kayıplarında beliriyorsun? :D

Yine bir yenilgi ve yine ŞERİF VURAL işbaşında.:asd:

tamı tamına 4 defa topla buluşup bir kaç bir şey yapan gio büyük futbolcu (trabzon defanski evlere şenlik)

macın başından beri koşup takımı ayakda tutmaya calışan barış - caner kaka...

size bir şey söyleyeyim bu kafayla cok işimiz var bizim..

herkese bir soru, bana birisi devre arası ezdiğimiz gol pozisyonu vermediğimiz kupa trabzon macının kadrosunu verebilirmi????

burasi giovani basligi caner ile barisi öveceksen onlarin basligina gideceksin bukadar basittir !

Mükemmelsin, direk bonservisini alalım, takımı onun üstünde kuralım falan demeyin hiç. 1-2 haftaya yine kötü oynar, Galatasaray topçusu bu kadar sorumsuz olamaz, nerden bulduk bu adamı dersiniz.

Yada diyin yahu. 1-2 hafta da olsa Gio'nun tadını çıkaralım hep beraber. Sonra nasıl olsa tekrar eleştireceksiniz. Daha da önemlisi yapıcı hiç bir eleştiri olmayacak. Sadece ama sadece yıkıcı eleştiri olacak bu konuda.

Yürüyedur Gio !

Santos vurduğu şutları kızlarda vurur ve kalecilerde armut toplar gibi alır.Boş oynuyor ve takıma hiç artı etkisi yok.Üstelik o oynasın diye sağ kanatta geçen hafta süper işleyişide sekteye uğrattı.Onun yüzünden sağ kanat çalışmadı.Tebrik ediyorum Rijkaardı.Takımı ancak Daum böyle sabote edebilirdi.

Sen yeteri kadar amiyane tabirle kapak yemiştin,ama uslanmamışsın,belli.:o

Düzenli oynadıkça kendini buluyor. Sol ayağı çok iyi topu istediği yere gönderebiliyor. Ortaları ve şutları isabetli. Kondüsyonuda iyi denebilir çünkü son dakikalarda hala bizim defanstan topu alıp Trabzon kalesine götürmek maharet ister.

Lucas Neill ile birlikte en iyi oynayan oyuncularımızdandı...

Sanırsın Messi.

o 30 , 40 metrelik deparı ve ardından şutu girebilseydi, inanılmaz birşey olacaktı lan.

tamı tamına 4 defa topla buluşup bir kaç bir şey yapan gio büyük futbolcu (trabzon defanski evlere şenlik)

macın başından beri koşup takımı ayakda tutmaya calışan barış - caner kaka...

size bir şey söyleyeyim bu kafayla cok işimiz var bizim..

herkese bir soru, bana birisi devre arası ezdiğimiz gol pozisyonu vermediğimiz kupa trabzon macının kadrosunu verebilirmi????

Ben veriyim hocam kadroyu yanlışım yoksa bu olması lazım ,

Galatasaray - Trabzonspor Maç Detayı @ Mackolik.com

Heee ama banada kalırsa böyle bir kadro heleki deplasman maçlarında anca boğuşur öyle pasa dayalı futbol beklememek gerekir.

bi ara kayıptı ama topla buluştuğu pozisyonlarda etkiliydi, topu iyi taşıdı. kayıp olduğu anlarda zaten topla buluşamadı artık pas mı alamadı kayboldu, kendimi kayboldu bilemiyorum

Sen yeteri kadar amiyane tabirle kapak yemiştin,ama uslanmamışsın,belli.:o

Senin yadiğin kapakları sayayım istersen.Trabzon,Eskişehir,Ankaragücü,Fenerbahçe,Bursa.Bunlardan sadece Fenerle başa baş ederler var ama geriye kalanlarda Galatasarayın 5te 1i fiyatına.Sen ve senin gibi düşünenler yüzünden bakın ne haldeyiz.Deplasman galibiyetine hasret kaldık.Dos Santosu,Francoyu,M.Sarpı,joyuda al git.Ben canı gönülden oynayan,kazanmak için son saniyeye kadar mücadele eden yeteneği sınırlı bile olsa hepsini göstermeye çalışan oyuncuları severim.Dos Santos gibi oyuncuları sevmem.İnşallah sezon sonuna kadar başka kapak yemezsin çünkü senin yediğin kapaklardan sonra şampiyonluk şansımız hep düşüyor.

Çok beğendim bugün. Kendine geliyor yavaş yavaş.

Santos bence maçın iyilerindendi. Top ayağına her geldiğinde yararlı işlerde kullandı.

Yalnız fiziğide çok iyi tam hazır olmamasına rağmen. Kolay yıkılmıyor, zorluyor ve yıkılmıyor yani adam top sürerken. Bazen dar alanlarda 2-3 kişi arasından çıkmaya çalışırken yıkılır dedim ama yıkılmadı hiç.

gol at santos gol at.

sen atmazsan takımda başkasının gol atacak hali yok çünkü.

sen atmazsan takımın maç kazanacak hali yok çünkü.

Kesinlikle sağ ön oyuncusu bu anlaşıldı.

Şu son vuruşları yapsa varya Keita'dan bile king olur taraftarın gözünde.

Bence iyi vuruyor. Sadece erken vuruyor, topu biraz daha ileriye doğru sürse bütün pozisyonları gol olabilirdi. Ayrıca açtığı ortalara hastayım, her yerinden teknik fışkırıyor.

Geri
Üst Alt