#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

gio g.amerikalı,arda türk.fifa ardayı en iyileri arasında göstermesi için ardanın 10 kat iyi olması gerekiyor.çünkü hayata türk olduğu için çok geriden başlıyor.bu ırkçılık değil yada kendimizi küçük gördüğümüzden değil.sadece dünyada kendini ispatlamış iyi bir türk oyuncunun olmaması yada azlığındandır.

Tüm bu yazdıklarına rağmen Gio bir Arda kadar etki edemiyor oyuna..Şu ana kadar oyuna etki edebildiği bir takım da yok halen, ilginç..Arda'dan iyi diyene kadar daha çook yolu var..

Tüm bu yazdıklarına rağmen Gio bir Arda kadar etki edemiyor oyuna..Şu ana kadar oyuna etki edebildiği bir takım da yok halen, ilginç..Arda'dan iyi diyene kadar daha çook yolu var..

Bende onu diyorum işte biraz bal yapmayan arı stili var elinden geleni yapıyor gerçi ama oyuna ağırlığıını koyamıyor keita arda gibi.

İlk önce sakin ol,düşün bir neden böyle demişim diye.

Gio Barça alt yapısında yetişmiştir,dünya kupasında patlama yapabilcek en iyi genç oyuncu arasında gösteriliyor.

Gio Arda'dan daha hızlıdır.

Gio en az Arda kadar tekniktir.

Gio'nun şutları daha etkilidir.

Gio topla beraber daha hızlıdır.

Gio orta sahadan kaleye 2 sn de gider,şutunu atar(Ts maçı)

Gio 90 daikayı daha rahat kaldırır.

Gio daha fazla bsar rakibe.

@Ahmet kaydan kardeşim;bu fikrim önceden de vardı.Ardanın formuyla alakası yok.Ki ben sizin kadar duygusal değilim.Arda'nın çok fazla şişirildiğini düşünüyorum.Gerek bizler gerekse medya tarafından.Zaten bunların ceremesini çekiyor çocuk.

barcanın altyapısından o kadar cok oyuncu cıkıyorki bunların bir haylisi ispanya ikinci liginde bile tutunamıyor ne yani her barca altyapısından olanı baş tacımı yapmalıyız...

anlamadığınız şey gelişimdir,gelişimi duran ,altyapıdan cıktıkdan sonra fiziksel olarak büyükler kategorisine uyum sağlayamayan oyuncu yok olur...

fabio pinto ,vaktiyle brezilya genc takımlarında ilk 3 de yer alırdı sonrası malum, gio teknikmiş, brezilyada yüzlerce gio var avrupadaki bir cok futbolcuyu maymuna cevirirler ama halı sahada oynarlarsa,öyle bu işler kağıt üzerinde olduğu gibi sahaya yansımıyor..

gionun bu haliyle 8 milyon euro falan etmesi imkansız ,son derece yetersiz,f,z,ksel olarak cok geride

,devamlılığı olmayan bir oyuncu...

İyi de adam Barcelona'da fark 2'ye 3'e çıktıktan sonra boş alanda hızlı hızlı gidip arada gol atıyordu..Meksika milli takımı hariç hiç bir k takımda oynamadı. Adam geleli 2 ay olsa ne yazar..Bu vakte kadar çok daha fazla oynamalıydı yetenekliyse..Niye aynı savunmayı Neill'e yapmıyorsun? Kewell burada sahaya ilk çıktığı maçta 15 dakika oynamıştı yanılmıyorsam ama adamın her tarafı kalite kokuyordu. Anlaşılıyordu yani ne olacağı. Baros 5 ay oynamadı geldi hat-trick yaptı. İyiysen her koşulda, her şartta iyisindir..Benim pek umudum yok kendisine dair..

barcanın altyapısından o kadar cok oyuncu cıkıyorki bunların bir haylisi ispanya ikinci liginde bile tutunamıyor ne yani her barca altyapısından olanı baş tacımı yapmalıyız...

anlamadığınız şey gelişimdir,gelişimi duran ,altyapıdan cıktıkdan sonra fiziksel olarak büyükler kategorisine uyum sağlayamayan oyuncu yok olur...

fabio pinto ,vaktiyle brezilya genc takımlarında ilk 3 de yer alırdı sonrası malum, gio teknikmiş, brezilyada yüzlerce gio var avrupadaki bir cok futbolcuyu maymuna cevirirler ama halı sahada oynarlarsa,öyle bu işler kağıt üzerinde olduğu gibi sahaya yansımıyor..

gionun bu haliyle 8 milyon euro falan etmesi imkansız ,son derece yetersiz,f,z,ksel olarak cok geride

,devamlılığı olmayan bir oyuncu...

Evet efendim.Brezilya da yüzlerce oyuncu var ama hepsi birer Jo,Adriano,Wagner love,lincoln gibi oluyorlar:o

Gio'yu da kimse maymuna çeviremedi.Ligin en iyi topunu oynayan Ts'yi yerle bir etti.Orta sahadan aldı topu 6 kişiyi geçti,ligin en formda kalecisi son anda kurtardı.

İyi de adam Barcelona'da fark 2'ye 3'e çıktıktan sonra boş alanda hızlı hızlı gidip arada gol atıyordu..Meksika milli takımı hariç hiç bir kulüp takımında oynamadı. Adam geleli 2 ay olsa ne yazar..Bu vakte kadar çok daha fazla oynamalıydı yetenekliyse..Niye aynı savunmayı Neill'e yapmıyorsun? Kewell burada sahaya ilk çıktığı maçta 15 dakika oynamıştı yanılmıyorsam ama adamın her tarafı kalite kokuyordu. Anlaşılıyordu yani ne olacağı. Baros 5 ay oynamadı geldi hat-trick yaptı. İyiysen her koşulda, her şartta iyisindir..Benim pek umudum yok kendisine dair..

Her oyuncu hemen adapte olacak diye kaide yok.Elano 1 yıldır neden oynamıyor peki?Barışın bile daha çok golü asisti var Elano dan.:o

Evet efendim.Brezilya da yüzlerce oyuncu var ama hepsi birer Jo,Adriano,Wagner love,lincoln gibi oluyorlar:o

Gio'yu da kimse maymuna çeviremedi.Ligin en iyi topunu oynayan Ts'yi yerle bir etti.Orta sahadan aldı topu 6 kişiyi geçti,ligin en formda kalecisi son anda kurtardı.

ne yerle bir etmesi yahu..

sıktı vallahi 2-3 yıldır cıtkırıldım sahada iki 3 hareket ceken adamlara hayranlık yüzünde takım neredeyse dibe vuracak, gecin kardeşim bunları gecin yoksa bu

yıldız takıntısı , show merakı yüzünde 2-3 yıl daha kayıp edeceğiz...

son olarak hakikatten sıktı yahu ,eskiden ezik febe böyleydi nerede halı saha oyuncusu varsa toplar sonrada bu fener nasıl kurtarılır diye televisyon programlarında gülmekden yerlere yatardık şimdi aynı durumu düşdük resmen

siz hala uyuyorsunuz...

ne yerle bir etmesi yahu..

sıktı vallahi 2-3 yıldır cıtkırıldım sahada iki 3 hareket ceken adamlara hayranlık yüzünde takım neredeyse dibe vuracak, gecin kardeşim bunları gecin yoksa bu

yıldız takıntısı , show merakı yüzünde 2-3 yıl daha kayıp edeceğiz...

son olarak hakikatten sıktı yahu ,eskiden ezik febe böyleydi nerede halı saha oyuncusu varsa toplar sonrada bu fener nasıl kurtarılır diye televisyon programlarında gülmekden yerlere yatardık şimdi aynı durumu düşdük resmen

siz hala uyuyorsunuz...

Yabancı hayranı olduğumu nerden çıkardın?

Şu forumda Elano'yu en çok eleştirenlerin başında gelirim.

Herkes barışa çamur atar ben savunurum.

Barosu,neilli,keitayı kim eleştirebilir.

Arda da yıldız ama bak eleştiiyorum

Çünkü Elano da pili bitmiş bir oyuncu..1 sezon Shahktar, bir sezon Manchester City kariyeri var..Gerisi yok..Önceden ben de savunuyordum bu adamları ama artık işler biraz değişti..Bir de şöyle düşün, madem herkes bu kadar yetenekli, herkes bu kadar iyi yapıyor işini sorun nerede? Elano'nun ne kadar yararlı olduğunu anlatmak için videolar hazırlıyor bazı arkadaşlar. O kadar uğraşılıyor yani ama ortada çok başarısız bir takım var..Sağa bakıyorsun Keita uçuyor. Sola bakıyorsan 10 Arda gücünde Santos..Ortada 10 numara Arda, yanında Brezilyalı dünya yıldızı, her maçta mükemmel paslar atan Elano. Arkalarında İspanya ligi 3. süne satılması gündemde olan Mehmet Topal..Defansta Neill canavar zaten..Aykut en iyi Türk kaleci. Solda Balta'dan adam geçer top geçmez..Sağda Sabri takımın motoru..Keşke hep olsa takımda değil mi?:) Emre Güngör var bir de ortada..60 metre adrese teslim pas çıkartıyor defanstan..Başımızda da iyi bir hoca Rijkaard. Sen söyle madem herkes bu kadar iyi güzel sorun nerede? Ya biz hayallerde yaşıyoruz ya da bu oyuncular düşündüğümüz kadar iyi değil..Bence ikincisi..

Yabancı hayranı olduğumu nerden çıkardın?

Şu forumda Elano'yu en çok eleştirenlerin başında gelirim.

Herkes barışa çamur atar ben savunurum.

Barosu,neilli,keitayı kim eleştirebilir.

Arda da yıldız ama bak eleştiiyorum

yabancı hayranlığı konusunda bir olumsuz mesajım olamaz..

yabancı ama bitik yada cıtkırıldım oyuncu transferleri yüzünden

başımıza gelmeyen kalmadı onca harcanan paraya...

gitsinler fransa ikinci liginden alsınlar ama adam gibi sahada kendini belli eden adam alsınlar,neymiş gioymuş ,ingiltere ikinci liginde bile fark yaratamayan adam al işte sahada 2-3 hareket gerisi hep zarar...

gecin bunları artık..

Çünkü Elano da pili bitmiş bir oyuncu..1 sezon Shahktar, bir sezon Manchester City kariyeri var..Gerisi yok..Önceden ben de savunuyordum bu adamları ama artık işler biraz değişti..Bir de şöyle düşün, madem herkes bu kadar yetenekli, herkes bu kadar iyi yapıyor işini sorun nerede? Elano'nun ne kadar yararlı olduğunu anlatmak için videolar hazırlıyor bazı arkadaşlar. O kadar uğraşılıyor yani ama ortada çok başarısız bir takım var..Sağa bakıyorsun Keita uçuyor. Sola bakıyorsan 10 Arda gücünde Santos..Ortada 10 numara Arda, yanında Brezilyalı dünya yıldızı, her maçta mükemmel paslar atan Elano. Arkalarında İspanya ligi 3. süne satılması gündemde olan Mehmet Topal..Defansta Neill canavar zaten..Aykut en iyi Türk kaleci. Solda Balta'dan adam geçer top geçmez..Sağda Sabri takımın motoru..Keşke hep olsa takımda değil mi?:) Emre Güngör var bir de ortada..60 metre adrese teslim pas çıkartıyor defanstan..Başımızda da iyi bir hoca Rijkaard. Sen söyle madem herkes bu kadar iyi güzel sorun nerede? Ya biz hayallerde yaşıyoruz ya da bu oyuncular düşündüğümüz kadar iyi değil..Bence ikincisi..

Güzel yazmışsın.Saydıkların oyuncular zaten normal oyunlarını oynasa ligi domine ederiz.Demek ki onlar bizim kadar inanmıyor bu olaya,bu kadar basit.Bunun açıklaması bu olur.

Adamlar şuna bakıyor o zaman;Ben parama bakarım,az biraz oynarm.Zaten lig kolay.Bir şekil şampiyon oluruz mantığıyla hareket ediyorlar.

Emre güngör konusunda çok sinirliyim.Bu adamın sakatlığı olmadığı halde oynatılmıyorsa ben Rijkaard'a büyük hoca filan demem.Büyük hoca futbolcunun arkasında durur.Bir hatayla yenirmi hiç.

Defansımız,Neill,Emre ile çok güvenliydi.

aynı mesajı bende attım ,milletin yazdıklarına bakınca sanki hiç sorun yok,hepsi süper,, ohhh ne ala.. sorunun ana kaynağı bu yıldız tipli oyuncuların sıfır katkısı, her ne kadar yerli oyunculara şimdiye kadar cok suc bulduysamda esas sorun yerlisi - yabancısı ayağını topa sokmayan iki adım koşmakdan imtina eden sözde yıldızlardır...

aynı mesajı bende attım ,milletin yazdıklarına bakınca sanki hiç sorun yok,hepsi süper,, ohhh ne ala.. sorunun ana kaynağı bu yıldız tipli oyuncuların sıfır katkısı, her ne kadar yerli oyunculara şimdiye kadar cok suc bulduysamda esas sorun yerlisi - yabancısı ayağını topa sokmayan iki adım koşmakdan imtina eden sözde yıldızlardır...

giovanni yi mi diyorsun hocam:o

Sen bence Gio da çok takılma.Bu takımda en çok eleştirilcek kişiler,leo,jo,sarp,topal,elano varken bu adama ayıp olur.

Elano 1 yıldır burda bak.Onu eleştirmek daha mantıklı

Sen bence Gio da çok takılma.Bu takımda en çok eleştirilcek kişiler,leo,jo,sarp,topal,elano varken bu adama ayıp olur.

Elano 1 yıldır burda bak.Onu eleştirmek daha mantıklı

sarp bizim takım oyuncusu değil

topal - barış her türlü elimde tutarım ,sınırlı maliyetleri,yaşları vede rotasyon için lazımlar

gio - bir dakika tutmam ,8 milyon euroya hemde genc vede gioyu komple sırtına yüklesen ondan daha fazla iş yapan adam cok rahat bulurum

elano - boş iş boş hayal...

leo- bu forumda ilk karşı cıkanlardan birisiydim..

Güzel yazmışsın.Saydıkların oyuncular zaten normal oyunlarını oynasa ligi domine ederiz.Demek ki onlar bizim kadar inanmıyor bu olaya,bu kadar basit.Bunun açıklaması bu olur.

Adamlar şuna bakıyor o zaman;Ben parama bakarım,az biraz oynarm.Zaten lig kolay.Bir şekil şampiyon oluruz mantığıyla hareket ediyorlar.

Emre güngör konusunda çok sinirliyim.Bu adamın sakatlığı olmadığı halde oynatılmıyorsa ben Rijkaard'a büyük hoca filan demem.Büyük hoca futbolcunun arkasında durur.Bir hatayla yenirmi hiç.

Defansımız,Neill,Emre ile çok güvenliydi.

Normal oyununu hiç bir zaman oynamıyor işte bu oyuncular, sorun da burada..Oynasalar zaten burada olmazlar..Zeki ama çalışmıyor denilen öğrenciler gibiler bu oyuncular..İstedikleri kadar zeki olsalar da hiç bir zaman çalışmayacaklar maalesef..

Normal oyununu hiç bir zaman oynamıyor işte bu oyuncular, sorun da burada..Oynasalar zaten burada olmazlar..Zeki ama çalışmıyor denilen öğrenciler gibiler bu oyuncular..İstedikleri kadar zeki olsalar da hiç bir zaman çalışmayacaklar maalesef..

O zaman kısa yol var bu işin.Yol yakınken,adına sanına bakılmadan,böyle oyuncular yollanacak(leo,jo,sarp,topal,servet)

Yerine Keita,neill,baros gibi oynayan adamlar bulmak.

Geri
Üst Alt