#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

sahanın acık ara en kötü, hiç bir şey yapmayan takıma zerre kadar desteği olmayan sadece 3 defa bir şeyler yapmaya calışan (dk 35 topu önüne alıp şut dakika 55 pas denemesi vede elanoya attığı golluk pas ) takımı bir kişi eksik oynatan ,ne hucum nede defansif olarak eksi olan bir oyuncu vede bu oyuncu sahada 90 dakika tutuluyor... bu akşamki mac acık göstermiştirki rijkard (cok desteklememe rağmen) bu adamı sahada tutmakla takımı dinamitliyor...

yuh :D:D

sahanın acık ara en kötü, hiç bir şey yapmayan takıma zerre kadar desteği olmayan sadece 3 defa bir şeyler yapmaya calışan (dk 35 topu önüne alıp şut dakika 55 pas denemesi vede elanoya attığı golluk pas ) takımı bir kişi eksik oynatan ,ne hucum nede defansif olarak eksi olan bir oyuncu vede bu oyuncu sahada 90 dakika tutuluyor... bu akşamki mac acık göstermiştirki rijkard (cok desteklememe rağmen) bu adamı sahada tutmakla takımı dinamitliyor...

:cheeky-smiley-022: :cheeky-smiley-022: hocam şaka de lütfen :D

Gioya yer yok takımda ancak keitanın olmadığı maçlarda oynayabilir.Sürekli yer değiştiriyor arda keita gio sıkıldım artık.

:cheeky-smiley-022: :cheeky-smiley-022: hocam şaka de lütfen :D

ne sakası evlat , gözünüzmü görmüyor.. anlayamıyorum cidden şüphe içindeyim forumdaki yorumcu sayısının büyük ağırlığının 10-15 yaş aralığında olduğundan...

böyle bir yorum yapmanız için önce algı ve duyu organlarınızın sağlam olması lazım ..

senin organların o zaman sağlam değil :D sağlam olsa bi düşünürdün gio'nun nerdeyse 2 sene adam gibi 90 dk oynamadığını !!! Gio'yu eleştirmek çok saçma bi olay :D nerdeyse herkez gio'nun bonservisinin alınmasını söylüyor neden ? çünkü herkez gio'daki kaliteyi biliyorda ondan !!!

Çok ilginç adamlar var bu forumda.:)

böyle bir yorum yapmanız için önce algı ve duyu organlarınızın sağlam olması lazım ..

Önce sen psikiyatriste git, benim problemim kalıcı... Psikolojik sorunlar biraz zor düzelir ama bir kaç depresif ilaç sana iyi gelir.

Ya da katarakt ameliyatı için randevu alalım. Belki sorunun onunla alakalıdır.

Bir şeyi 86 kez yazmanın mantığı nedir ? Eleştirini yaparsın, karşılık gelirse tartışırsın. Ama yok, illa ortalığa bir b.k atılacak diğerleri onu temizleyecek. Her maçtan sonra sırf ilgi çekmek adına şurada birkaç kişinin yorumlarını okumaktan illAllah geldi. Bu kadar belli etmeyin amacınızı..

Ne kötü oynaması yahu :asd:

hasta mı oldunuz :asd:

terbiye vede edep dışı , normal hayatta yanımdan bile gecemeyecek sünepe tiplemelerin dolduğu bu forumda buda son mesajımdır....

Kalitesine zaten lafım yoktu da sevmeye de başladım.. Sanki o giderse bişeyler eksik kalacak.. O yüzden kalır inşallah..

İyi oynuyor bu adam kesinlikle kalmalı.

yetiştiği takım nedeniyle dünya alemin tanıdığı adamı sanki yeni keşif gibi görmekteki ısrarı komik buluyorum...büyük liglerin en vasat takımları dahi piyasaya o kadar hakim,futbolcularla ilgili detayları o denli irdelerken;totenham da varlık gösteremese de kaparlardı gelecek görseler...ipswich de de tutunamadı,bizdeki performansı da yeterli değil...''koskoca barçada yetişmiş futbolcu'' nun gayretli olması bile çoğu kişiyi mestetmeye yetiyor...attığı birkaç şutun gol olup olmamasından bahsetmiyorum,oyun içindeki etkinliği ne keita,ne arda,ne de solaçıkta oynayacak caner e tercih edilmesini gerektirmeyecek adamı -hele de sözkonusu rakamlara- almamız ancak FR ın ısrarıyla olur ki çok tuttuğum FR ın mustafa yı banko yapan ısrarı geliyor aklıma...

Topla buluştuğunda zamanlarda etkili oldu. Bursa maçında daha iyi oynucaktır neticede Bursa'da açık oynayan bir takım.

Geri
Üst Alt