Emre Buruk
Cezalı
- 9 Aralık 2009
- 90
- 0
- 1.116
Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez
Sayın Rijkaard, Dos Santos'u oynatmayacaktın neden aldın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Emre, Rijkaard zaten ne yapsa yaranamaz kimseye. Giovani oynatınca Emre Çolak'ı harcıyor derler, Emre Çolak'ı oynatınca Giovani neden alındı derler. Bunun bir ortası yok. O yüzden fazla irdelemeyin. Rijkaard Giovani'nin kalmasını isteyecektir.
1 kaçırılır en fazla 2 tutunur.Fabregas ne oldu?Arsenale gitti orda tutundu.Ayrıca aynı şey değil fabregas daha alt yapıda çocuktu gio kaç yaşında ?Wenger oyuncudan müthiş anlıyor birazda onun kurnazlığıyla oldu transfer zaten alındığında 'Onu nasıl bu kadar ucuza aldık hala şaşıyorum'' gibi ifadesi vardı.Bunları da geçtim Gioyu izleyince ben öyle müthiş yetenek felan görmüyorum.
Üstüste 5 maç 90 dakika görev verdikten sonra, birden Giovani'yi kesmesi mantık dışı değil mi ? Yönetime verdiği ufak çaplı bir ayardı diyelim.
Hiç bir bilgin olmadan eleştiri yapmakta insancıl değil bence. İnsan biraz araştırır bu adam neden ayrıldı Barca'dan? Ha, bilmiyorsan söyleyelim. Ailesinin para tutkusu yüzünden. Tottenham'da Redknapp yüzünden şans bulamadı ve kiralandı.
21 yaşında pırıl pırıl her türlü yeteneği olan bir çocuk. Koskoca Meksika bu çocuğun sol ayağına bakıyor. Umarım anlamışsındır.
Bunu bir senin görememen ne garip değil mi ?
Belki bu 'ayar' için Şampiyonlar Ligini kaçırdı!
Yönetimde görmüyor ki alınmayacak.İstenilen parayı abartı buluyor.
Onur anliyorum Yuce Bilge Serhat'in izindesin ama Ipswich'te tutunamadi kolpasini neden sIktIn? Hic mi utanmadin bunu sikarken? :sad007:
Sene içinde sezon sonu gitmesi muhtemel gibi gözüken adamlara sallamak moda mı oldu? Hani şu "bakın haklı çıkıyorum" mevzuları. Basit hesaplar peşinde koşmayın![]()
Serhatın izinde felan değilim.
Ayrıca ipswichte 8 maç oynamış bi ilk geldiğinde gol atmış bir iki maç o kadar.
Serhatın izinde felan değilim.
Ayrıca ipswichte 8 maç oynamış bi ilk geldiğinde gol atmış bir iki maç o kadar.
8 mac 4 gol.
Hadi onu gectim, 8 macta adamin istatistiginden tutunup tutunamadigini nasil tesbit edeceksin ki?
Gercekten zorlu bir durum.![]()
Oynamamış işte.Yarım sezonda 8 maç.
2 ayda 8 mac. :Z3::Z3::Z3:
Sozlesmesi Mart 13-Haziran 1 lig de Mayis basinda bitiyor.
Yarim sezon falan degil.
Curudu. :sad007: