#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Sayın Rijkaard, Dos Santos'u oynatmayacaktın neden aldın?

Sayın Rijkaard, Dos Santos'u oynatmayacaktın neden aldın?

Sayın Emre, Rijkaard zaten ne yapsa yaranamaz kimseye. Giovani oynatınca Emre Çolak'ı harcıyor derler, Emre Çolak'ı oynatınca Giovani neden alındı derler. Bunun bir ortası yok. O yüzden fazla irdelemeyin. Rijkaard Giovani'nin kalmasını isteyecektir.

Sayın Emre, Rijkaard zaten ne yapsa yaranamaz kimseye. Giovani oynatınca Emre Çolak'ı harcıyor derler, Emre Çolak'ı oynatınca Giovani neden alındı derler. Bunun bir ortası yok. O yüzden fazla irdelemeyin. Rijkaard Giovani'nin kalmasını isteyecektir.

:animation::animation:

1 kaçırılır en fazla 2 tutunur.Fabregas ne oldu?Arsenale gitti orda tutundu.Ayrıca aynı şey değil fabregas daha alt yapıda çocuktu gio kaç yaşında ?Wenger oyuncudan müthiş anlıyor birazda onun kurnazlığıyla oldu transfer zaten alındığında 'Onu nasıl bu kadar ucuza aldık hala şaşıyorum'' gibi ifadesi vardı.Bunları da geçtim Gioyu izleyince ben öyle müthiş yetenek felan görmüyorum.

Bunu bir senin görememen ne garip değil mi ?

Hiç bir bilgin olmadan eleştiri yapmakta insancıl değil bence. İnsan biraz araştırır bu adam neden ayrıldı Barca'dan? Ha, bilmiyorsan söyleyelim. Ailesinin para tutkusu yüzünden. Tottenham'da Redknapp yüzünden şans bulamadı ve kiralandı.

21 yaşında pırıl pırıl her türlü yeteneği olan bir çocuk. Koskoca Meksika bu çocuğun sol ayağına bakıyor. Umarım anlamışsındır.

Hikaye bunlar Para tutkusu varsa Galatasarayda kalmak istiyorum derken ailesi nerde?Galatasaray para?

Her teknik direktör iyi oyuncuyu ister takımda dememkki bişey göremedi gönderdi ipswiche zaten ordada tutunamadı.

Koskoca Meksika mı ? :D

Belki bu 'ayar' için Şampiyonlar Ligini kaçırdı!

Biz kazansakta birşey değişmeyecekti zaten.

Yönetimde görmüyor ki alınmayacak.İstenilen parayı abartı buluyor.

Kardeşim hangi yönetici çıktıda Giovani'nin bonservis bedeli abartı dedi ? Lig bittikten sonra, yapılan planlamalar ile birlikte hareket edecekler büyük ihtimalle. Olayın geri planını, detaylarını, inciğini-boncuğunu bilmeden niyedir bu Nostradamus tavırları ?

Yapmayın, etmeyin. Her gün kimleri görüyoruz bu arenada. Gio aman aman yetenekli bir adam değil. Bulunmaz hint kumaşı falan da değil. 2-3 milyon €'ya falan alınacaksa, alınsın. Daha fazlası için değmez.

Sene içinde sezon sonu gitmesi muhtemel gibi gözüken adamlara sallamak moda mı oldu? Hani şu "bakın haklı çıkıyorum" mevzuları. Basit hesaplar peşinde koşmayın :)

Onur anliyorum Yuce Bilge Serhat'in izindesin ama Ipswich'te tutunamadi kolpasini neden sIktIn? Hic mi utanmadin bunu sikarken? :sad007:

Onur anliyorum Yuce Bilge Serhat'in izindesin ama Ipswich'te tutunamadi kolpasini neden sIktIn? Hic mi utanmadin bunu sikarken? :sad007:

Serhatın izinde felan değilim.

Ayrıca ipswichte 8 maç oynamış bi ilk geldiğinde gol atmış bir iki maç o kadar.

Sene içinde sezon sonu gitmesi muhtemel gibi gözüken adamlara sallamak moda mı oldu? Hani şu "bakın haklı çıkıyorum" mevzuları. Basit hesaplar peşinde koşmayın :)

Gitmesi muhtemel adamlar genelde rezil adamlar olduğu için, öyle bir düşüncesi yoktur sallayanların.

8 mac 4 gol.

Hadi onu gectim, 8 macta adamin istatistiginden tutunup tutunamadigini nasil tesbit edeceksin ki?

Gercekten zorlu bir durum. :coffee:

18 yaşında Barcelona'da 28 maça çıkmış, kötü mü oynamış her maçta ? Meksika milli takımının en önemli ismi neredeyse bu yaşında, milli takımdayken de bir sürü ödül almış kendisi. Daha 21 yaşında adam kariyer yapmış. Tek şanssızlığı Totthenham'da hocasının ona şans vermemesi. Genç yaşta baya etkiledi onu, bizde de yavaş yavaş kendisini buluyor.

Gelip burada orada tutunamamış, burada tutunamamış, Gio kötü oyuncu felan yazmayın.

Serhat'a da birşey demek istiyorum oldu olacak bedavaya versinler deseydin tam olsaydı. Ve birşey sormak istiyorum madem bu kadar you know this game, sen neden teknik direktör olmadın yahu ? Buralara fazlasın sen (!) .

:2aloh1:

Geri
Üst Alt