#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Rijkaard'dan vazgeçelim demiyorum sadece başka bir sistem deneyebilir (çok zor) Bu takımın oyuncuları belki 4-4-2'yle daha iyi oynuycak.

Olay diziliş ile alakalı değil, futbol felsefesi ile alakalıdır. Rijkaard'ın oyun felsefesi en iyi 4-3-3'e uyuyor.

Ayrıca 4-3-3'e uygun oyuncu bulmak varken neden işleri zora sokalım ki?

Bende diyorumki: Giovani bir form tutsun,Keitayi sag kanatta keser!

Gio bi form tutsun Avrupa 25 Mio para vermezse almaya... Rijkaard kalirsa bile, gitmek bile istemez.

Suan Takimiiz belki cok basarili degildi, ama gercekci olcaksak, cok futbolcu hele yabancilar mutlu. Bu cok önemli.

Giovani Keita'yı neden kessin??? Keserse senin söyleminle, kalırsa Kewell veya Arda'yı keser ki görüyoruz Arda kötü de oynasa ilk 11 de garanti olur. Benim tahminim Kewell gider Giovani 1 sene daha kalır ve orada görevini güzelce yapar.

Bıçakla keser ancak.Gioyu abartmayın Barcelona'yı takip eden biriyim çok üst düzey oynamadı hiç bir zaman.Şuanki haline yakın oynuyordu zaten sadece burda şutları ve golleri öne çıkmadı o kadar.

Bıçakla keser ancak.Gioyu abartmayın Barcelona'yı takip eden biriyim çok üst düzey oynamadı hiç bir zaman.Şuanki haline yakın oynuyordu zaten sadece burda şutları ve golleri öne çıkmadı o kadar.

Arkadaş işin yok mu senin ? Hani yazmayacaktın Elano ve Giovani konularına ? Durup durup aynı şeyleri niye yazarsın anlamıyorum.

Niye yazmasin ayiptir sormasi

Arkadaş işin yok mu senin ? Hani yazmayacaktın Elano ve Giovani konularına ? Durup durup aynı şeyleri niye yazarsın anlamıyorum.

Elanoyu eleştirmiyorum zaten. :o

Sonra sanane?

Bana aynı şeyleri yazıyosun diyene bak elano geride oynuyor dediğin 1000 mesaj bulurum 2 mesajından biri elano geride oynuyor.Tag alsan elano geride oynuyor alıcan.

Elanoyu eleştirmiyorum zaten. :o

Sonra sanane?

Bana aynı şeyleri yazıyosun diyene bak elano geride oynuyor dediğin 1000 mesaj bulurum 2 mesajından biri elano geride oynuyor.

Ben zaten senin gibi hiçbirşey yokken durup durup onu diyorum değil mi ?

Neyse seninle tartışmaya girmem. Yaz anasını satayım, her gün aktif yap konuları. Hiç birşey yokken durduk yere Gio'dan bir b.k olmaz, Elano çok sıradan bir futbolcu felan de, kendini tatmin et. Ne diyeyim ki daha.

gio ya 8m verilecegine iyi bir orta saha alınsın...

Gio kalmalı onda gerçekten yıldız olacak potansiyel var ah bide şu bizim türk oyuncular onu dışlamasa. Sabri resmen topu gioya en son ihtimal olarak atıyor. hatırlayın bazen sadece ona oynuyoruz kadroda başka hiç kimse olmadığı için tek başına aynı keita gibi çok iyi işler yapıyo.

6 milyon euro nun altında bonservisini verirlerse alınması çokta kötü bir tercih olmaz zira yaşı genç ve yetenekli bir futbolcu avrupa'da da piyasası var nasılsa, yeterli verim alınamadığı takdirde kolayca elden çıkarılır ve kulübe para kazandırmış olur.

İsteyen beğensin istemeyen beğenmesin ama ben bu futbolcuya bağılıyorum arkadaş.

Baktımda Gio da hiçkimsede olmayadığı bişey var dikkat ederseniz.Adam bencil değil.Pası veriyor, gidiyor, boşa çıkıyor.Ne zaman boş bir arkadaşını görse hemen pasını aktarıyor.Çalım atınca da atmasını biliyor.Yani abartmıyor.İşte bunun en büyük örneği son Gençlerbirliği maçındaydı.Ve bence golün en büyük payıydı, topu dokunmazsa bile.

Dikkat etiğseniz Emre ve Gio topa beraber vurmaya gidiyorlar.Gio topa daha yakındı.Belki o topa dokunsaydı o da gol olurdu ama işi garantiye almak istiyor.Önce topu bırakıyor Emreye sonra da kalecinin önünden geçiyor ve bu da doğal olarak kalecinin görüş açısını bozuyor.Sonra Emre alıyor topu Gençlerbirliği futbolculara bir iki çalım atıyor (Kaleci de dahil) ve gol oluyor.

İşte Türk Futbolcularında olmayadığı bişey var Gio'da.Bakınız Ardaya ? Arda herzaman bencil oynar.Her zaman kendisi bişey yapmak ister.Belki çok sayıda asisti vardır ama bu benciliği olmasaydı bu sayı belki 2 katı olabilirdi.

Ben Haldun Üstünelin yerinde olsam 10 mil euro veririm de alırım bu futbolcuyu ve kesinlikle kaçırmam.İnşallah da öyle olur.STAY WITH US GIO.

isteyen beğensin istemeyen beğenmesin ama ben bu futbolcuya bağılıyorum arkadaş.

Baktımda gio da hiçkimsede olmayadığı bişey var dikkat ederseniz.adam bencil değil.pası veriyor, gidiyor, boşa çıkıyor.ne zaman boş bir arkadaşını görse hemen pasını aktarıyor.çalım atınca da atmasını biliyor.yani abartmıyor.işte bunun en büyük örneği son gençlerbirliği maçındaydı.ve bence golün en büyük payıydı, topu dokunmazsa bile.

Dikkat etiğseniz emre ve gio topa beraber vurmaya gidiyorlar.gio topa daha yakındı.belki o topa dokunsaydı o da gol olurdu ama işi garantiye almak istiyor.önce topu bırakıyor emreye sonra da kalecinin önünden geçiyor ve bu da doğal olarak kalecinin görüş açısını bozuyor.sonra emre alıyor topu gençlerbirliği futbolculara bir iki çalım atıyor (kaleci de dahil) ve gol oluyor.

Işte türk futbolcularında olmayadığı bişey var gio'da.bakınız ardaya ? Arda herzaman bencil oynar.her zaman kendisi bişey yapmak ister.belki çok sayıda asisti vardır ama bu benciliği olmasaydı bu sayı belki 2 katı olabilirdi.

Ben haldun üstünelin yerinde olsam 10 mil euro veririm de alırım bu futbolcuyu ve kesinlikle kaçırmam.inşallah da öyle olur.stay wıth us gıo.

+1905

Geri
Üst Alt