- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ters ayak oynatalım. Keita sola, Gio sağda oynasın. En azından sistem adına doğru bir iş yapmış oluruz.
Ters ayak oynatalım. Keita sola, Gio sağda oynasın. En azından sistem adına doğru bir iş yapmış oluruz.
keita da solda çok etkili değil ama,bide sabri-keita uyumu var,gio sağ kanatta iken sabri çok verimli değil,keita ve sabri birbirlerini tamamlıyorlar sanki
keita da solda çok etkili değil ama,bide sabri-keita uyumu var,gio sağ kanatta iken sabri çok verimli değil,keita ve sabri birbirlerini tamamlıyorlar sanki
Sabri ne zaman verimli oldu Allah aşkına ? 3-5 hafta parladı, sonra Sabri yine aynı Sabri.
Gio'nun kalmaması için bana sebep söyleyin? Fiyatı falan geçin, fiyatı bahane etmek kolay bana açık sözlü birisi anlatsın. Kalmaması için ne gibi sebepler var?
haksızlık etme sadece sakatlığından sonra biraz kötü oynadı,onun dışında genel olarak bu sezonu mükemmel geçirdiğini söyleyebilirim,bunda da keita nın sabri ye yarattığı boş alanların etkisi olduğunu düşünüyorum
Kaç gündür atıp tutuluyor. Hala bana geçerli sebep söyleyen çıkmadı. O zaman burada oyuncunun yeteneklerine neden laf edersiniz? Amacınız nedir söyleyin de bilelim.
Çok sebep var. Oyun içinde sürekli kayboluyor. Yarım saat göremiyorsun adamı sonra bir bakıyorsun 2 çalım atmış, parlamış gerisi yok..Yine kayboluyor. Çok güçsüz ve sert defanslara karşı bir şey yapamıyor. Açık alan bulursa güzel koşuyor kırlarda koşar gibi. Şu ana kadar takıma direkt katkısı olduğu maç izleyemedik. 3 senedir doğru dürüst maç yapmadı adam. Biz ya olursa diye alacağız alırsak. Büyük risk taşıyor transferi. TAbii ki parlayabilir ama ben pek sanmıyorum. İspanya, İngiltere gibi ligleri gezdi. 2. lige kiralandı. 8 maç yaptı orada. Geri geldi yine bir şey yapamadı. Kısacası tamamen belirsiz bir adama yatırım yapmak bizim gibi büyük başarılar hedefleyen bir kulüp için saçma..
Söylüyoruz beğenmiyorsun..Sen neye dayanarak Gio'nun çok iyi olduğunu söylüyorsun..Takıma katkısı olduğu maç yok. 3 senedir maç yapmıyor..Neye dayanarak en potansiyelli adam olduğunu düşünüyorsun..Barcada her sene arada şans bulan bu tip gençler olduğunu bilmiyor musun yoksa..![]()
36 yaşında değil, aşması gereken her şeyi aşabilecek bir yaşta... Hemde ustasının yanında, neyi nasıl yapacağını daha iyi öğrenir.
Affedersiniz ama bu adamın potansiyeli olduğunu görememek katarakt belirtisidir. Topu kontrol edişi, dripling tekniği, o fiziğe rağmen dengesi ve her an patlamaya hazır bomba gibi duruşu kendisinin nasıl bir potansiyele sahip olduğunu açıkça göstermektedir. Şu anlık direk skora katkısı yok, şimdilik bunu düşünmeyin, onlar halledilebilecek noktalardır. Yeter ki takımına alışmalı özellikle özgüven eksikliğini gidermelidir. Bunları giderebilirse onu o zaman izleyin derim.