#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Nasıl değil yahu?

Keita gelmiş 28 yaşına. Afrikalı üstelik bu adam. Yani yaşı tam 28'de değildir.

Oynadığı en büyük klüp Galatasaray ve Lyon.

Bizden öteye, ne bileyim bir Liverpool'a, bir Arsenal'e gidemez.

Ancak GİO bunların en babasında yetişmiş ve forma giymiştir. Eğer toparlanır, yeniden bir patlama yapabilirse, kısacası düzenli forma giyerse, en geç 2-3 sene sonra Arsenal, Liverpool, Juventus gibi bir klübe gidecektir.

Ayrıca aldığın her topu sanki bir halt yemekmiş gibi her seferinde Keita'ya gönderirsen, Keita sürekli oyun içinde gözükür. Ben kaç kere Gio'nun boşa koşu yapmasına rağmen pas alamadığını gördüm.

Ayrıca Kasımpaşa maçında ki performansını bu sene ne Keita, ne Arda hiç bir maçta gösteremedi. Bu onun forma girdiği takdirde, yapacaklarının yani dediğim şeyin (potansiyelinin) göstergesidir.

Arda'nın bariz şekilde hız gibi, alt yapı gibi eksiklikleri vardır Gio'dan. Ancak Gio'nun Arda'dan bariz eksiği yoktur.

benim bu konuda tek çekincem var,oda keita nın satılmamasını istiyorum,ama gio da alınmalı diyorum,kaçırmamalıyız, sol kanatta tam verimli değil bu adam çok belli,sağda keita olacak, o yüzden kararsızım biraz

Ters ayak oynatalım. Keita sola, Gio sağda oynasın. En azından sistem adına doğru bir iş yapmış oluruz.

Ters ayak oynatalım. Keita sola, Gio sağda oynasın. En azından sistem adına doğru bir iş yapmış oluruz.

Keita'nın yapısı 4-3-3'e uygun değil. Orada tam performans sergileyemez. Artık duygusal düşünmüyorum, takımın başarısı için aksayan bölge kesilmelidir.

umarim bonservisini aliriz.. dunya kupasi maclarinda parlarsa degerine deger katacaktir..

keita da solda çok etkili değil ama:o,bide sabri-keita uyumu var,gio sağ kanatta iken sabri çok verimli değil,keita ve sabri birbirlerini tamamlıyorlar sanki

keita da solda çok etkili değil ama:o,bide sabri-keita uyumu var,gio sağ kanatta iken sabri çok verimli değil,keita ve sabri birbirlerini tamamlıyorlar sanki

Sabri ne zaman verimli oldu Allah aşkına ? 3-5 hafta parladı, sonra Sabri yine aynı Sabri.

Çok net söylüyorum.

Bu takım eğer bu sisteme devam edecekse,

İleri üçlüde bir kanadın driblingi, ortaları kuvvetli bir oyuncu, diğer kanadında ise driblingi iyi ancak daha çok bitiricilik özelliği olan bir oyuncu oynaması şart.

Bu yüzden Keita - Baros - Kewell oynarken, oldukça iyiydik hücum konusunda.

Bana kalsa ben Gio - Baros - Kewell oynatırım. Ancak ters ayak oynatmayı istediğimden dolayı ben Kewell'ın her halukârda kalmasından ancak golcülük özelliği yüksek olan Kewell gibi ancak sağ ayaklı bir futbolcunun transferinden yanayım. Misal T. Henry,

Gio Dos Santos - M. Baros - T. Henry

Mesela çok başarılı olur. Sakın Arda, Keita veya Gio falan ikişer ikişer aynanda oynamasın, yazık oluyor...

Sabri ne zaman verimli oldu Allah aşkına ? 3-5 hafta parladı, sonra Sabri yine aynı Sabri.

haksızlık etme sadece sakatlığından sonra biraz kötü oynadı,onun dışında genel olarak bu sezonu mükemmel geçirdiğini söyleyebilirim,bunda da keita nın sabri ye yarattığı boş alanların etkisi olduğunu düşünüyorum

Bende katiliyorum.

Bu takimda potansiyeli en yüksek olan futbolcu Giovani.

Kalacaginada eminim zaten.

Böyle bir yetenegi birakacagimizi ,aklimizdan gecirmek bile hata!

Gio'nun kalmaması için bana sebep söyleyin? Fiyatı falan geçin, fiyatı bahane etmek kolay bana açık sözlü birisi anlatsın. Kalmaması için ne gibi sebepler var?

Kaç gündür atıp tutuluyor. Hala bana geçerli sebep söyleyen çıkmadı. O zaman burada oyuncunun yeteneklerine neden laf edersiniz? Amacınız nedir söyleyin de bilelim.

haksızlık etme sadece sakatlığından sonra biraz kötü oynadı,onun dışında genel olarak bu sezonu mükemmel geçirdiğini söyleyebilirim,bunda da keita nın sabri ye yarattığı boş alanların etkisi olduğunu düşünüyorum

Oyun zekası standart bir oyuncunun oldukça altında. Aklını kullanmıyor bir kere, bu çok önemli. Kafasını kaldırıp etrafına baktığı zaman çevresini kontrol etmesi lazım ama olmuyor. Kademe desek yok, orta konusunda hala aynı beceriye sahip, birde bunların dışında 3 metre öteye top atmak için 10 saniye düşünüp ayağında top çevirmesi lazım tabi.

Edit: Biraz olsun hislerime tercüman olmuştur umarım;

https://www.youtube.com/watch?v=1CwQPg_ZDNc

Kaç gündür atıp tutuluyor. Hala bana geçerli sebep söyleyen çıkmadı. O zaman burada oyuncunun yeteneklerine neden laf edersiniz? Amacınız nedir söyleyin de bilelim.

Çok sebep var. Oyun içinde sürekli kayboluyor. Yarım saat göremiyorsun adamı sonra bir bakıyorsun 2 çalım atmış, parlamış gerisi yok..Yine kayboluyor. Çok güçsüz ve sert defanslara karşı bir şey yapamıyor. Açık alan bulursa güzel koşuyor kırlarda koşar gibi. Şu ana kadar takıma direkt katkısı olduğu maç izleyemedik. 3 senedir doğru dürüst maç yapmadı adam. Biz ya olursa diye alacağız alırsak. Büyük risk taşıyor transferi. TAbii ki parlayabilir ama ben pek sanmıyorum. İspanya, İngiltere gibi ligleri gezdi. 2. lige kiralandı. 8 maç yaptı orada. Geri geldi yine bir şey yapamadı. Kısacası tamamen belirsiz bir adama yatırım yapmak bizim gibi büyük başarılar hedefleyen bir kulüp için saçma..

Söylüyoruz beğenmiyorsun..Sen neye dayanarak Gio'nun çok iyi olduğunu söylüyorsun..Takıma katkısı olduğu maç yok. 3 senedir maç yapmıyor..Neye dayanarak en potansiyelli adam olduğunu düşünüyorsun..Barcada her sene arada şans bulan bu tip gençler olduğunu bilmiyor musun yoksa..:)

Söylüyoruz beğenmiyorsun..Sen neye dayanarak Gio'nun çok iyi olduğunu söylüyorsun..Takıma katkısı olduğu maç yok. 3 senedir maç yapmıyor..Neye dayanarak en potansiyelli adam olduğunu düşünüyorsun..Barcada her sene arada şans bulan bu tip gençler olduğunu bilmiyor musun yoksa..:)

Hakan, lafım direk olarak sana değildi ama madem üstüne alındın:

36 yaşında değil, aşması gereken her şeyi aşabilecek bir yaşta... Hemde ustasının yanında, neyi nasıl yapacağını daha iyi öğrenir.

Söylediklerine karşı bunu demiştim. Ayrıca;

Affedersiniz ama bu adamın potansiyeli olduğunu görememek katarakt belirtisidir. Topu kontrol edişi, dripling tekniği, o fiziğe rağmen dengesi ve her an patlamaya hazır bomba gibi duruşu kendisinin nasıl bir potansiyele sahip olduğunu açıkça göstermektedir. Şu anlık direk skora katkısı yok, şimdilik bunu düşünmeyin, onlar halledilebilecek noktalardır. Yeter ki takımına alışmalı özellikle özgüven eksikliğini gidermelidir. Bunları giderebilirse onu o zaman izleyin derim.

bunu de belirteyim.

Neyse zaten izleyip göreceğiz hep birlikte..Umarım sen haklı çıkarsın da Galatasaray da faydasını görür, biz de iyi bir oyuncu kazanmış oluruz..:)

Arada çıkıp maç mı yapmış. Haha.

Bu adam ilk 11 başlıyor, dakika 70 küsürlerde Henry bunun yerine giriyordu ilk sezon. :)

37 maç yaptı A takımla.

B takımda ise 26

Totteham'da 15 maç yaptıki teknik direktörleri gidene kadar işte.

Bakın yakınen bir örnek vereyim.

Bülent Korkmaz, nasıl ki Skibbe'nin tam tersi olarak Lincoln'ü küstürdü. Yeni T.D'leride aynı şekilde Dos Santos'u kesti.

Sabri benim anlam veremediğim bir şekilde Gio'ya pas atmıyor, aslında sebebi bu. Her tarafa bakıyor, eğer atacak hiç kimse bulamazsa Gio'ya atıyor. Hatta en son Antalyaspor maçında Gio Sabri'nin en yakınındaki kişiydi ve de yardırmaya müsait pozisyondaydı, Sabri sağa baktı sola baktı 10 saniye geçti en sonunda Gio'ya yuvarladı. Olay hemen önümde geçti, o maç Kapalı alt'taydım.

Geri
Üst Alt