Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Yahu o nasil gol olmaz anlamiyorum arkadas. Josue düz kazma bir oyuncuda degil, gayet teknik ve sakin biri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyonu simdi tekrar tekrar izledim yine, acaba beyin tutulmasi falan mi yasadi orada.
Hadi diyelim direkt sut cekmiyorsun, bir vücut calimi ile kaleciyi knockout edip topu solundan filelere yollayabilirdi.
Yeminle Poldi affetmezdi o pozisyonu.
Pas vermeye çalıştı galiba ama çok hatalı bir karar.Bütün Bjk savunması yerini aldı o 2-3 saniyelik anda.Aldığı gibi sağ köşeye yuvarlayacaktı topu.
Macin ortalarinda falan olsa neyse de böyle son dakika da kaleyi gördün mü vuracaksin öyle evleyip geveleyip hic edersin yoksa böyle pozisyonu. Yazik oldu.
Bu sol ayaklilar neden boyle yaw hergun antremana cikiyorsun insan sag ayagini calistirir birseyler yapar
Insan Hagi'yi örnek alir
Hep diyorum keske su G.Tore'yi alsaydik zamaninda. Boyle orta saha oyuncularini kanatta oynatan baska takim var mi acaba bizim kadar. Emre Colak , Sneijder (bir donem) , Josue vs.
Iyi bir Tore bu takimda cok is yapar. Domuz gibi cocuktu. Kolay kolay yikilmaz ama Aysal gitti Trabzon'dan Olcan'i aldi. Futbolu birakti herhalde oda...
Adi gecmiyor hic![]()