#30 Josué Pesqueira

Yahu o nasil gol olmaz anlamiyorum arkadas. Josue düz kazma bir oyuncuda degil, gayet teknik ve sakin biri.

O an eli ayağına dolaştı, normal maç olsa çok klas bir sekilde köşeye bırakmıştı.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pozisyonu simdi tekrar tekrar izledim yine, acaba beyin tutulmasi falan mi yasadi orada.

Hadi diyelim direkt sut cekmiyorsun, bir vücut calimi ile kaleciyi knockout edip topu solundan filelere yollayabilirdi.

Yeminle Poldi affetmezdi o pozisyonu.

Pozisyonu simdi tekrar tekrar izledim yine, acaba beyin tutulmasi falan mi yasadi orada.

Hadi diyelim direkt sut cekmiyorsun, bir vücut calimi ile kaleciyi knockout edip topu solundan filelere yollayabilirdi.

Yeminle Poldi affetmezdi o pozisyonu.

Pas vermeye çalıştı galiba ama çok hatalı bir karar.Bütün Bjk savunması yerini aldı o 2-3 saniyelik anda.Aldığı gibi sağ köşeye yuvarlayacaktı topu.

Pas vermeye çalıştı galiba ama çok hatalı bir karar.Bütün Bjk savunması yerini aldı o 2-3 saniyelik anda.Aldığı gibi sağ köşeye yuvarlayacaktı topu.

Macin ortalarinda falan olsa neyse de böyle son dakika da kaleyi gördün mü vuracaksin öyle evleyip geveleyip hic edersin yoksa böyle pozisyonu. Yazik oldu.

Macin ortalarinda falan olsa neyse de böyle son dakika da kaleyi gördün mü vuracaksin öyle evleyip geveleyip hic edersin yoksa böyle pozisyonu. Yazik oldu.

Bu maç hakkında o kadar yazıp çizecek şey var ki.Maç 0-0 gitse bu pozisyona belki daha fazla üzülebilirdim de,yediğimiz salakça gollerden sonra bu aklıma bile gelmiyor desem yeridir.Çok basit 2 puan kaybettik,çok.

Eli ayağına dolandı başka bir açıklaması yok
Olmayan beyniyle çelişki yaşadı.
Öyle top kontrolünü halı sahada 45 lık göbekli memur yapmaz.
Çok sovdum bugun öyle böyle değil.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golü kaçırması bir yana maçlara hiç konsantre değil gibi. O pozisyonda kaçıracağı o kadar belliydi ki. Daha öncelerinde topu beklemediği için bir kaç kere topu kaybetmemize neden oldu maçta.

bu herif kanat filan degil rintin bey.ya cesaret edip selcuku kesecen tolga-josue yapacan,ya da sinoyu sola atip 10 nolu mevkiye josue yi koyacan.öbür türlü herifi de takımı da mundar edersin..

haftaya 11 oynasa keşke kaybetmeyelim adamı şampiyonluk yolunda herkesten verim almalıyız..

Bu sol ayaklilar neden boyle yaw hergun antremana cikiyorsun insan sag ayagini calistirir birseyler yapar

Insan Hagi'yi örnek alir

Bu sol ayaklilar neden boyle yaw hergun antremana cikiyorsun insan sag ayagini calistirir birseyler yapar

Insan Hagi'yi örnek alir

Solaklar özeldir. Attıkları gol klas, verdikleri pas göze hoş görünür. Ama en büyük sıkıntı sağ ayağı kullanmak işte. Sağ ayaklarını destek amaçlı, yürümek için kullanıyorlar genelde. Ben de solağım. Aynı şey benim için de geçerli :)

Ama senin dediğin de doğru. Adamların mesleği bu. Antrenmanda geliştirsin. Haklısın. Çalışmaları şart.

Yerden yere vurmaya gerek yok bence. O poziyonda tabii ki farkli davranmaliydi ama olur böyle seyler.

Gelecek hafta yinede ya Josue yada Sinan Yasin in yerine oynasin.

Hep diyorum keske su G.Tore'yi alsaydik zamaninda. Boyle orta saha oyuncularini kanatta oynatan baska takim var mi acaba bizim kadar. Emre Colak , Sneijder (bir donem) , Josue vs.

Iyi bir Tore bu takimda cok is yapar. Domuz gibi cocuktu. Kolay kolay yikilmaz ama Aysal gitti Trabzon'dan Olcan'i aldi. Futbolu birakti herhalde oda...

Adi gecmiyor hic :D

ben josueyi kötü bulmuyorum biraz heycan yapti. sonucta full bastan kadroya giren bir oyuncu degil.
bu isler güven meselesi en iyi örnegi bruma.
yinede o pozisyona o sekilde girmek var, eger kafasi rahat olsa ilk 11 oyuncusu olsa o pozisyonu gole cevirirdi.

Tekrar tekrar izledim şimdi felaket eli ayağına dolaşmış top kontrolü hatalı olunca da ne yapacağını şaşırmış. Heyecan yapmış belli ki

Zaten pek soğukkanlı bir oyuncu değildir kendisi yeteneklerine falan laf edilmez bu pozisyonda tek sorun soğukkanlılığı, takıma alışmış olsa farklı davranırdı orada kuşkusuz, kendini ispatlama fırsatı geçince ağır saçmaladı. Yapacak birşey yok olan oldu, oyuncuyu yerden yere vurup kaybetmeye gerek yok, bir faydası yok bize kesinlikle Selçuk'un yerine denenmeli.

Hep diyorum keske su G.Tore'yi alsaydik zamaninda. Boyle orta saha oyuncularini kanatta oynatan baska takim var mi acaba bizim kadar. Emre Colak , Sneijder (bir donem) , Josue vs.

Iyi bir Tore bu takimda cok is yapar. Domuz gibi cocuktu. Kolay kolay yikilmaz ama Aysal gitti Trabzon'dan Olcan'i aldi. Futbolu birakti herhalde oda...

Adi gecmiyor hic :D

Kanat olmadığı için oyuna almadı ki Riki paşamız muhtemelen defansif katkısını düşündü ya da Selçuk beyimizi kesmeye yemedi ;)

Aklıma geldikçe uykum kaçıyor hala uyuyamadım ya.

Geri
Üst Alt