#30 Josué Pesqueira

Zaten umutlu değildim dünkü pozisyondan sonra çok çok üst düzey bir performans sergilemediği sürece oynamadan 1 sene takılır gider diyorum..

Bir pozisyonla adam bitirilmez ama o pozisyon dünkü pozisyonsa olay değişir. Belki de sezonun en önemli pozisyonu..

Gol olsa hem bjk sağlam patlardı hem biz şampiyonluk havasına girerdik. İlk yarıdaki oyuna da bu kadar yazık olmazdı. Ama josue beyefendi çocuk gibi heyecanlanıp yegane pozisyonu heba etti maalesef..

Futbolda özgüven çok önemli. Oynayarak tecrübe kazanarak güven gelir.

Dün izlediğim pozizyon resmen josuenin kitlenip kaldığı, ne yapıcağını şaşırdığı bir pozizyondu. Kötü futbolcu olduğundan değil aslında kendine güveni yok sürekli oynamıyo.

Hani genç dersin eli ayağı birbirine dolaştı bu baskıyı kaldıramadı dersin o ayrıdır. Bu kesinlikle güvensizlikten oldu.

T@patalk ????

CtO24gNWgAA78V5.jpg

Şimdi özete baktım bidaha da, golü kaçırdıktan sonra yavas bir tempoyla adam kovalıyor. o kovaladığı adam da querasma ya pası cıkarıyor. neredeyse mağlup olmamıza da sebep oluyormus.
Balta inanılmaz bi depar atmış geriye.

kendisi sağ açık oyuncusu değil bu yüzden yapılan eleştirileri doğru bulmuyorum ikinci yarıda oyundan düşen selçuk,sneijder gibi isimlerin yerine girseydi farklı olurdu

ya bursada bize karşı oynasa şak diye asardı tavana bize gelince mal oluyor ayağı tökezlemiş gerzeğiin

Degil Sag acikfutbolla alakasi bile olmasa o golu atacakti enazindan sacmalamiycakti. Niyetim yeteneklerini gommek antibiseycilik yapmak degil. Orada o dakikada o gol atilir beyler. Bu pozisyonun mevkisi falan olmaz.ha yeni oyuna girdi yedek oyunculari hazir tutamiyoruz vs dersin eyv. tartisilir. yasin de fener ve benfica maclarinda bu tip golleri kacirip bi ton antipati topladi.

Son düzenleme:
Ilginc: Geldiginde sag kanat oynamamali dedigimde bu adam hep sag kanat oynadi denilip durdu. Simdi cogu kisi 2 mac sonrasi sag kanat degil diyor. Ilginc bir taraftar toplulugumuz var o kesin.

Kaçırdığı golün mevkiiyle ne alakası var onu çözemedim birçok kişi mevkiinden bahsetmiş .. bence sorun josuenin fiziksel olarak hazır olmamasında..bir kere fazla kilosu olduğu gün gibi ortada bursada daha çevik bir adamdı bizde hantallaşmış sanki.. pozisyona bakın tekrar güçsüzlükten mi konsantrasyon eksikliği mi bilemedim ayağı tökezliyor top arkasında kalıyor

Geri
Üst Alt