#30 Josué Pesqueira

Ben anlamadım bunu

Kontra atak topçusu. Oyuna hükmetmeye çalışan takım için sıkıntılı.

Bursa'da bile tam olamamıştı. Bence Emre Çolak olsun diye aldık ama Emre bundan daha iyiydi.

O degilde Emre C. bu sisteme cok uygun topcuydu. Rieking ustune durmadi maalesef

O degilde Emre C. bu sisteme cok uygun topcuydu. Rieking ustune durmadi maalesef

Bence duruyordu. Geldikten sonra hep oynattı Emre'yi. Ve iyi de oynadı.

Riekerink'in değil yönetimin bir isteksizliği oldu. Belki Emre de gitmek istedi bilemiyorum.

Çok iyi bir görüşü var. Göbekli oyuncu iyidirr

Riekerink'in değil yönetimin bir isteksizliği oldu. Belki Emre de gitmek istedi bilemiyorum.

Sanki kendi gitmek istedi gibi yoksa burada aldigi paradan daha az bir miktara gitmezdi sanirim. Kendisinde de cok suc var yalniz. gram gelistirmedi kendini

Arda Beyaz Tv yayınında söyledi. Ahmet Bulut işin içindeymiş , Arda filan da Avrupa'nın onun için iyi olacağını söylemiş. Yoksa Emre'nin gitmesi abes bir durumdu

Faydali bir eleman ve ucuza oynuyor.

Emre Çolak oynayacağına Birhan yada Gökay oynasın daha iyi olurdu. Hiç olmazsa kendini geliştirme şansı var bu gençlerin. Emre Çolak yıllardır kendini bir gram geliştirmedi

Sadece bir maçta ilk 11'de başladı. Nasıl meraklısınız hemen gömmeye. Josue deplasman futbolcusu değil. Oynadıkları takımlarda genelde iç saha maçlarında katkı sağlamış bir adam. Yani bir de Arena'da görmek lazım.

Sadece bir maçta ilk 11'de başladı. Nasıl meraklısınız hemen gömmeye. Josue deplasman futbolcusu değil. Oynadıkları takımlarda genelde iç saha maçlarında katkı sağlamış bir adam. Yani bir de Arena'da görmek lazım.

Niye böyle tek tip, istikrarsız bir futbolcuya bu kadar muhtaçmışız gibi bir algı oluşturuyorsunuz ki? Emre Çolak çok daha iyiydi ve aldığı para da daha makuldü. Kariyeri boyunca istikrar bulamamış bir oyuncu işte.

Maç önü kamp yerine karıya mı giriyon napıyon ?

Derhal kovulmalı

Herif takımı iplemiyor herhalde. Ben de normal şartlarda bir hoca Selçuk ve Sneijder gibi ortalıkta hayalet gibi dolaşan topçuların yerine bunu niye kadroya yazmıyor diyordum.

Olmayacak herhalde bundan, iyidi severdim ama kimya tutmadı

Geri
Üst Alt