#30 Josué Pesqueira

ikilemde kaldım sayenizde iyi mi kötü mü karar verin güçlü tarafa geçicem sonuca göre

JOR'un Wesley'den ve o pozisyonda oynattığı oyunculardan istediklerini ilk yarıda başarıyla uyguladığını düşünüyorum. Tabi rakip çok zayıftı ne derecede bir kıstas olur orası tartışılır. Üçüncü bölgede çok etkisiz gördüm ama. Son vuruşlar sıkıntılı. Wesley sakat veya formsuzken hep hazır durumda olmalı. Oynadığı rol oyunumuz için çok kritik.

josue dün defansın arkasına attığı tehlikeli pasları ligde süre aldığı zaman atsın bize müthiş katkı sağlar dün bu ışığı verdi umarım rakip çok zayıf olduğu için gözüme iyi gözükmemiştir gerçekten form tutmaya başlamıştır çünkü sıkıştığımız anlarda kulübeden oyuna girip maça katkı verecek oyunculara ciddi ihtiyacımız var

Sneijderin ayakkabi bagcigiyla kiyaslanmaz bu boş adam yapmayin.

Rakip zayıftı elbet kıstas olamaz ama özellikle defans arkası tehlikeli toplar alabildiğini, kontralarda çok işe yarayacağını gördük ligde de Akhisar maçında ve Gençler maçında bu ışığı vermişti

Bu adama kaleciyle karşı karşıya kaldığında vurması gerektiğini biri öğretsin.

Bu adamı Emre Çolak'la kıyaslamak büyük yanlış. Her türlü Emre'den daha iyi. Emre hayatı boyunca kaç kere Josue'nin attığı gibi ara paslardan attı? Oynadıkça takıma daha da alışacak.

Şimdiye kadar çok kötü oynadı.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hetecan degilde floryanin suyuna biri mallik seviyesi artirici katiyor diye dusunuyorum.
Ne bu adam bu kadar iqsuz hareket yapardi ne tesiste ciplak dolasan tarzan kardesimiz bu kadar beyinsizlik gosteriyordu.

Var bisey ama cozecegim soz.

Geri
Üst Alt