30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Hakaret etmeye gerek yok, cahil herif.

Sen bana böyle demokrasi olur mu diye sordun bende sana azda her ülke de böyle demokrasi oldugunu söyledim. 4 seneden 4 seneye millet oy veriyor ve gördügün gibi milletin çogu dogru partiyi seçmiş. :)

Iyi günler.

Hakaret degil gercekleri yazdim. 4 yilda oy kullanmakullanmal demokrasimidir dedim diger sorulari sordum digerlerine cevap vermeden evet dedin. Demokrasi bu degil. Cahilsin iste. Demokrasi boyle diye bisey yok. Sen nasil koyduk diye sevin. Bilmedigin konularda ahkam kesme. Cahilsin.

GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen bana böyle demokrasi olur mu diye sordun bende sana azda her ülke de böyle demokrasi oldugunu söyledim. 4 seneden 4 seneye millet oy veriyor ve gördügün gibi milletin çogu dogru partiyi seçmiş. :)

Iyi günler.

milleti tahrige çalişma sende. dalga geçer gibi söylüyorsun.:cool:

Iyi günler.

Ya sen bana bir anlat sen neyi oyladın. Hangi projeyi destekledin. Memnun olduğun şeyler neler. Bir açıkla hele.

Deveyi diken insanı seven bunu net bir şekilde tekrar gördük .

Kılıçdaroğlu 5 vakit namaza başlasa oyu %5 artar

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

onu bunu bilmem ama ankara da bir şeyler döndüğü kesin.ya yeniden sayım ya da seçimin tekrarı.

seçimlerde hileye çok inanmam ama dün akşamki olaylar benim de kafamı karıştırdı.

Bu seçimi Akp mi kazandı Recep Tayyip Erdoğan mı kazandı?

Dikkat ederseniz AKP'nin rahat önde götürdüğü illerde kesinti olmadı. Malum kesim buba ne diyor peki?

@CHPOnlineTBMM: İtiraz sonucu ile YALOVA CHP'ye geçti ! Sandık tutanakları ile itiraz yapılacak ve Ankara da CHP'ye geçecek !!!

Aynen öyle.Umarım öyle bir şey olmaz.Ölecekse eceliyle ölsün.Menderes gibi kahraman yaparlar başımıza.

Bu adam ölürse ben müslümanlıktan çıkarım vallahi çıkarım. Anası kızı karısı çoluğu çocuğu gözünün önünde ölmesi gerek en son bu herifin ölmesi lazım. Yoksa adalet diye bişeye inanmam.

tabi tabi amerikan kanalı fox hep öyle gösterdi fox tvnin ne oldugunu biliyoruz hiç bir zaman başabaş geçmedi heleki istanbulu çok rahat aldı ankarada biraz çekişme vardı melih ilk başta arayı açmıştı sonlara dogru çankayanıun oylarıyla fark kapandı

istanbul'u rahat mı aldı?? hep çok az fark vardı ve cihan hala öyle gösteriyor. anadolu ajansı akp'nin verdiği şaibeli rakamlara inanmam

BkCxBElIYAAJPci.jpg

hahahahaha adama eksi oy vermişler alın size ileri DEMOKRASİ

itiraz sonucu ankarayı chp alacak deniliyor

Bu adam ölürse ben müslümanlıktan çıkarım vallahi çıkarım. Anası kızı karısı çoluğu çocuğu gözünün önünde ölmesi gerek en son bu herifin ölmesi lazım. Yoksa adalet diye bişeye inanmam.

ben ölmesini istemiyorum. suçunun cezasi görsün. onu çaresiz göreyim yeter bana

Bu saatten sonra istedigin kadar itiraz et,allem eder kallem ederler Ankara'yı bırakmazlar...

Iyi günler.

ulkede bunu diyenler varken ne kadar secim yaparsan yap bi * olmaz

Geri
Üst Alt