Özgür Çelik
Parçalı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 4.738
- 0
- 996
Şu kara günlerde Ankara'nın CHP'ye geçmesi biraz olsun teselli olur hadi bi Mansur
((
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülkenin bölünmesine, özgürlüklerimizin daha da kısıtlanmasına, Öcalanın bile meclise girmesine izin verdiğin,vereceğin için teşekkürler Türkiye !
Hakaret etmeye gerek yok, cahil herif.
Sen bana böyle demokrasi olur mu diye sordun bende sana azda her ülke de böyle demokrasi oldugunu söyledim. 4 seneden 4 seneye millet oy veriyor ve gördügün gibi milletin çogu dogru partiyi seçmiş.
Iyi günler.
Hile olduğuna büyük ölçüde inanmıyorum ama sadece 1 ilde olsa neyse...
En az 5 ilde çok küçük farklarla sonuç değişti. Ve hepsinde kazanan AKP oldu. Şans mı diyelim ne diyelim...
Diktatörler balkon sever!
![]()
İyi koymuşuz yalnız:happy:Hakaretler gırla:troll:
İyi koymuşuz yalnız:happy:Hakaretler gırla:troll:
Diğer yerlerde oldu mu bilmiyorum ama dün gece İzmit'te CHP'nin ağırlıklı olduğu bir semtte saat 2,5'ta konvoylar halinde geçip son ses "Recep Tayyip Erdoğan" marşına maruz bırakıldık. Yarım saate yakın tüm semti dolaştılar ve hayvan gibi bağırdılar. Böyle de bir topluluk işte bunlar..
@CHPOnlineTBMM: İtiraz sonucu ile YALOVA CHP'ye geçti ! Sandık tutanakları ile itiraz yapılacak ve Ankara da CHP'ye geçecek !!!