30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Şu kara günlerde Ankara'nın CHP'ye geçmesi biraz olsun teselli olur hadi bi Mansur :(((

ne hikmetse , akp ile rakiplerinin çok yakın oylar aldığı tüm illerde elektrik kesintileri oldu.

Hakaret etmeye gerek yok, cahil herif.

Sen bana böyle demokrasi olur mu diye sordun bende sana azda her ülke de böyle demokrasi oldugunu söyledim. 4 seneden 4 seneye millet oy veriyor ve gördügün gibi milletin çogu dogru partiyi seçmiş. :)

Iyi günler.

Milletin çoğu doğru partiyi mi seçmiş ? %45 ne zamandan beri %55'den büyük oldu bana söylermisin ?

AKP'nin en çok oyu alması demek milletin çoğunun AKP'yi sevmesi anlamına gelmiyo unutma ki %55 AKP'ye oy vermemiş anlamına da gelir bu dolayısıyla kendinizi fazla nimetten saymanıza gerek yok ... Gün gelicek bu devranda bitcek ama o güne kadar Allah bu zulme maruz kalan Türk halkına Allah sabır versin ...

Diktatörler balkon sever!

BkAeojlCEAEhMhm.jpg

Diğer yerlerde oldu mu bilmiyorum ama dün gece İzmit'te CHP'nin ağırlıklı olduğu bir semtte saat 2,5'ta konvoylar halinde geçip son ses "Recep Tayyip Erdoğan" marşına maruz bırakıldık. Yarım saate yakın tüm semti dolaştılar ve hayvan gibi bağırdılar. Böyle de bir topluluk işte bunlar..

Sen kendine koymussun haberin yok .. buarada artik fb'ye birseycikler olmaz, Yolsuzluk serbest, Sike serbest, Demokrasi adi altinda secimlerde manipulasyon ve oy yolsuzlugu serbest. Ozgurluk kisitli. Yaglamacilar'a extra ayricalik hadi bakalim yardirmaya devam edin ;)

En azından burada akpli sayısı 3 ise karşıt sayısı 300dür 3000dir o anda

Doğru platformda bulunduğum için gerçekleri görenlerle yan yana olduğum için mutluyum

Kılıçdaroğlu doğru konuışuyor. Bu adam yanlış zamanda bu ülkede.

Ankara için itiraz edilse bişeler çıkarmı sizce arkadaşlar ? Keşke böle bi durum olsa

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Diğer yerlerde oldu mu bilmiyorum ama dün gece İzmit'te CHP'nin ağırlıklı olduğu bir semtte saat 2,5'ta konvoylar halinde geçip son ses "Recep Tayyip Erdoğan" marşına maruz bırakıldık. Yarım saate yakın tüm semti dolaştılar ve hayvan gibi bağırdılar. Böyle de bir topluluk işte bunlar..

Kusurlarına bakma ezberleyebildikleri tek marş o.

Geri
Üst Alt