30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ankara, istanbul, yalova, antalya hatta alamadiklari eskisehir vs ...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara'da çankaya ve yenimahalle bütün ilçelere bedel. Akp'nin aldık diye saydıkları ilçeleri toplasan belki bir çankaya ve yenimahalle etmezler. Buralarda ki özellikle Çankayadaki bu ezici üstünlüğe rağmen hala nasıl alıyorlar ilginç

Dün ki genel seçimler tamamen demokrasiyle belirlendi.

images

Senin tarzında cevap vermek zorundayım.

İspatla bakalım!

Olayı sidik yarışına çevirmek istemiyorum demokrasi dışı bir çok resim ve video var zaten ama onları paylaşsakta ne fayda.

Sadece bazı şeyleri kabul etmek sizi aşağılamaz bunu anlamıyor işte bu kesim.

chpye basılı yakılan oy pusulaları mı yoksa boş kalan pusulalara akp basan sandık görevlileri mi ? Ya da 68 ilde kesilen elektrikler mi ? Ya da yalovada akp kazandı derken kazananın aslında chp oluşu mu ? Hangisi ? Başımızdaki başçalan gelin seçime diyor e orda da yapmadıgı hile şerefsizlik kalmıyor ? Nasıl iş bu sen açıkla şimdi

Hayir - hile var diyen sensin, ben degilim.

Burada milyonlarca oy söz konusu, bir kaç yerde öyle olmus diye spekülasyon haberler bu gerçegi degistiremez.

Demokrasi nedir? Halkin 4 yilda bir oy kullanmasi demokrasimidir? Turkiye demokrasisi ile alman demokrasisi turkiye demokrasisi ile rusya demokrasisi arasindaki benzerlikler ve farkliliklar nedir? Kuvvetler ayriligi demokrasinin bir degerimidir? Gercekte demokrasi var midir dunyada? Cogulcu ile cogunlukcu demokrasi arasindaki fark nedir?

GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güç çok önemlidir siyasette ve şu anda Türkiye'de bu Akp'de sevsekte sevmesekte.

Düşünün ki bu ülkenin senin benim adalet bakanım (sözde) Ankara'da seçimi Gökçek'in kazandığını açıklıyor ve bunu adı demokrasi oluyor.

İleri demokrasi işte.

Hayir - hile var diyen sensin, ben degilim.

Burada milyonlarca oy söz konusu, bir kaç yerde öyle olmus diye spekülasyon haberler bu gerçegi degistiremez.

Diğer yerleri bilmem de Ankara'da bir şeyler olduğu çok bariz belli. Fark 2500'e inmişken 1 saatten fazla veri girilmedi ve genelde Çankaya oyları kalmıştı. Daha sonra bu veriler girildi ve melih farkı açtı çankaya sonuçlarıyla

Göz önünde olan yerlerde bile alenen oy çaldılar, diğer yerlerde neler yaptıklarını kestiremiyorum.Neden sürekli sandıkta hesaplaşalım dediği belli oldu.Bunlar yönetimi bildiğin işgal etti.Hukuk, adalet, demokrasiyi ele geçirdikleri için bu yollardan mücadele de mümkün görünmüyor.Darbeden neden bu kadar korktukları anlaşılıyor.

Melih Gökçek'in %1 alması bile akıl tutulmasıdır. Sonuçların tartışılması bundandır. Ankara kan ağlıyor.

Yav 81 ilin 40'ında elektrik kesilmis,kesilen illerde elektrik kesilmeden bakıyorsun Akp geride elektrikler gelmis bi bakıyorsun Akp öne gecmis,neyine inanacagız ya...

Dünyadaki azda her demokrasi de bu sekilde oy kullanmasi oluyor.

Demokrasi bu sekilde oy kullanmak diye bi tarif yok. Demokrasiden bi bok anlamamissin. Burda bos bos konusacagina ac oku biraz demokrasi kuvvetler ayriligi secimler otoriterlik demokrasi bicimlerini. Sonra bos bos demokrasi tanimi yapmazsin

GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göz önünde olan yerlerde bile alenen oy çaldılar, diğer yerlerde neler yaptıklarını kestiremiyorum.Neden sürekli sandıkta hesaplaşalım dediği belli oldu.Bunlar yönetimi bildiğin işgal etti.Hukuk, adalet, demokrasiyi ele geçirdikleri için bu yollardan mücadele de mümkün görünmüyor.Darbeden neden bu kadar korktukları anlaşılıyor.

sen niye askerleri içeri aldirdi saniyorsun. sonunun menderes gibi olmasini istemiyor.

Demokrasi bu sekilde oy kullanmak diye bi tarif yok. Demokrasiden bi bok anlamamissin. Burda bos bos konusacagina ac oku biraz demokrasi kuvvetler ayriligi secimler otoriterlik demokrasi bicimlerini. Sonra bos bos demokrasi tanimi yapmazsin

Hakaret etmeye gerek yok, cahil herif.

Sen bana böyle demokrasi olur mu diye sordun bende sana azda her ülke de böyle demokrasi oldugunu söyledim. 4 seneden 4 seneye millet oy veriyor ve gördügün gibi milletin çogu dogru partiyi seçmiş. :)

Iyi günler.

Boştan yere hile yaptınız demeyin arkadaşlar.

Bunların zihniyeti bozuk. Siz hile yaptınız dedikce sevinirler iyi yaptık derler.

Bunlar için amaca giden her yolda her yol mübahtır.

Tabi amaçları ne bilmezler.

Varsa yoksa Receeep Tayyyyiiip Erdoğaaaan

Geri
Üst Alt