- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
Ankara, istanbul, yalova, antalya hatta alamadiklari eskisehir vs ...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün ki genel seçimler tamamen demokrasiyle belirlendi.
chpye basılı yakılan oy pusulaları mı yoksa boş kalan pusulalara akp basan sandık görevlileri mi ? Ya da 68 ilde kesilen elektrikler mi ? Ya da yalovada akp kazandı derken kazananın aslında chp oluşu mu ? Hangisi ? Başımızdaki başçalan gelin seçime diyor e orda da yapmadıgı hile şerefsizlik kalmıyor ? Nasıl iş bu sen açıkla şimdi
Hayir - hile var diyen sensin, ben degilim.
Burada milyonlarca oy söz konusu, bir kaç yerde öyle olmus diye spekülasyon haberler bu gerçegi degistiremez.[/QUOTE]
Türkiyenin 68 iliSenin kafana zihniyetine.. neyse bir şey demiyorum böyle örümcek beyinlere laf anlatılmaz
Hayir - hile var diyen sensin, ben degilim.
Burada milyonlarca oy söz konusu, bir kaç yerde öyle olmus diye spekülasyon haberler bu gerçegi degistiremez.
Hakaret etmeye gerek yok delikanli.
Demokrasi nedir? Halkin 4 yilda bir oy kullanmasi demokrasimidir?
GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ispatla bakalim.
Dünyadaki azda her demokrasi de bu sekilde oy kullanmasi oluyor.
Göz önünde olan yerlerde bile alenen oy çaldılar, diğer yerlerde neler yaptıklarını kestiremiyorum.Neden sürekli sandıkta hesaplaşalım dediği belli oldu.Bunlar yönetimi bildiğin işgal etti.Hukuk, adalet, demokrasiyi ele geçirdikleri için bu yollardan mücadele de mümkün görünmüyor.Darbeden neden bu kadar korktukları anlaşılıyor.
Demokrasi bu sekilde oy kullanmak diye bi tarif yok. Demokrasiden bi bok anlamamissin. Burda bos bos konusacagina ac oku biraz demokrasi kuvvetler ayriligi secimler otoriterlik demokrasi bicimlerini. Sonra bos bos demokrasi tanimi yapmazsin