30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

yazılanları anlamanda sorun var, servis edilmesini zaten kabul etmiyorum demişim neyin cahilliği?

Devletin geleceği için vatanımı, milletimi, oradaki askerleri mi şehit etmeyi göze alanlar vatan hainidir.

Bu konuşmanın amacı devleti kurtarmak mı yoksa seçim öncesi RTE'ye imaj kazandırma çalışması mı? Üstelik youtube kapanma sebebinin sadece bu kayıt olmadığını da pekala biliyorsun lakin işine gelmiyor. Ayırca bir başka devletin bize oyun oynaması değil mesele bizzat kendi hükumetin kendi vatanına saldırma meselesidir.

imaj ile alakası yok suriyeye savaş açılmak isteniyor bu doğru çünkü esadın devrilmesi gerekir ve Türkiye'ye düşmanlık duymayan birilerinin geçmesini sağlamak pkk ya yıllarca destek veren bir ülkeydi suriye

2001 krizini bilmiyorsun heralde bir ülkede ekonomik kriz neden olur büyük ihtimal yolsuzluk olduğu için

bi de cahil deyince kiziyon dmi. son bir kac sual sorayim dolar ve euro'nun + mevcud vergi zamlarinin izahatini yapabilir misin bir de tayyibin ozellestirdigi kurumlarin listesini rica edeyim. suni ekonomik krizler yolsuzluktan kaynaklanmaz guzel kardesim

seçimlerde verdiği sözleri tutmamıştır dün dündür bugün bugündür diye milleti kandırmıştır ecevite gelirsekte 2001 krizini bilmiyorsun heralde bir ülkede ekonomik kriz neden olur büyük ihtimal yolsuzluk olduğu için

bir RTE sözü der ki;

-burdan sözüm tüm genç öğretmen adaylarına siz merak etmeyin biz geldiğimizde üniversiteyi bitirdiğimde ne yapacağım sınavı ya kazanamazsam korkun olmayacak çünkü sınav olmayacak diyor...(2002)

(bu sadece "bir" örnektir.)

mesela referandum sözlerinin tutulup tutulmadığını da merak ediyorum.

Oylar çalındı ve herkesi oyunun takipçisi olması konusunda çağrı yaptı,bu vatandaşı polisle karşı karşıya getirme çabası değildir ki zaten Mansur sonrasında eve dön çağrısı yaparken hatta bu çağrıyı yaparken Melih de "ehhee ihihi" diye diye vatandaşı tahrik edip galeyana getirmekle meşguldü. Üstelik çatışma çıkmadı abartma , dün Ankara ysk önünde polis yolu açın müdahele etmeyeceğiz dedi buna karşın yolu açan vatandaşa polis "yine"de saldırdı.

Chp kazanırsa halk AKPyi değil CHPyi seçmiş olacak,o nasıl mantık hatası bir cümledir.o_O

Ankara'nın ilçelerine bir bak Allah aşkına mhp ile chp yi birleşmesine rağmen kazanamadınız %45 nerede %27 nerede yenilgiyi böyle unutturmaya çalışıyorsunuz yok oylar çalındı yok hile vardı diyerek YSK yı başbakan atamıyor bilmiyorsan söyleyim

Oy veren herkes cahil lafina katilmiyorum çok zengin ve çok fakirler verdi derseniz anlarim.Burada da menfaat söz konusu yoksa yasadigi çevreden de kaynaklanıyor sadece cahil olsa bunca adam vay halimize

bi de cahil deyince kiziyon dmi. son bir kac sual sorayim dolar ve euro'nun + mevcud vergi zamlarinin izahatini yapabilir misin bir de tayyibin ozellestirdigi kurumlarin listesini rica edeyim. suni ekonomik krizler yolsuzluktan kaynaklanmaz guzel kardesim

biliyorum kardeşim özelleştirmeye neden karşısınız anlamış değilim o kurumlar devlette iken ne faydasını gördün hepsi devlete zarardı oralarda yapılan yolsuzlukların haddi hesabı yoktu ecevit tüpraşı satamadı para etmedi para

bir RTE sözü der ki;

-burdan sözüm tüm genç öğretmen adaylarına siz merak etmeyin biz geldiğimizde üniversiteyi bitirdiğimde ne yapacağım sınavı ya kazanamazsam korkun olmayacak çünkü sınav olmayacak diyor...(2002)

(bu sadece "bir" örnektir.)

mesela referandum sözlerinin tutulup tutulmadığını da merak ediyorum.

adam gibi bir muhalefet olsaydı onuda hallederdi adam bide yaptıklarını saysana

sn muhamed pondlife

sorulara adam gibi cevap ver yahut SUKUT eyle

Bence ozellestirme iyi bisi

Muhammed ne anlatıyon sen hala? Geçen gerekli cevabı almadın mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

BkM9lddIgAAajcj.jpg

imaj ile alakası yok suriyeye savaş açılmak isteniyor bu doğru çünkü esadın devrilmesi gerekir ve Türkiye'ye düşmanlık duymayan birilerinin geçmesini sağlamak pkk ya yıllarca destek veren bir ülkeydi suriye

RTE Esad ı tatillerde ağırlarken kötü değil miydi Esad? Bilmiyordu tabi Suriye'de baskılı bir yönetim uyguladığını,haklısın.

Zaten Şam'da siyasi zirve yemeği de göstermelik yaptı,amacı biz uzlaşma yanlısı deyip çaktırmadan Suriye'ye savaş açmaktı.

Cümlelerin saçmalığının farkında mısın mesela,ama hepsi Tayyip.

seçimlerde verdiği sözleri tutmamıştır dün dündür bugün bugündür diye milleti kandırmıştır ecevite gelirsekte 2001 krizini bilmiyorsun heralde bir ülkede ekonomik kriz neden olur büyük ihtimal yolsuzluk olduğu için

ha şimdi kriz yok ozaman yolsuzlukta yapılmamıştır öylemi? la yörü git kafana odun indircem şimdi.

Secim sonrasi elektirige zam geldi, ozel hastaneler tatil gunleri sgk'li hastalara bakmayacak yasasi cikti. Bu millete az, daha sert gelsin

Ankara'nın ilçelerine bir bak Allah aşkına mhp ile chp yi birleşmesine rağmen kazanamadınız %45 nerede %27 nerede yenilgiyi böyle unutturmaya çalışıyorsunuz yok oylar çalındı yok hile vardı diyerek YSK yı başbakan atamıyor bilmiyorsan söyleyim

Yine başa döndük anlamıyor. :42:

SANA DİYORUM Kİ HİLE VAR İTİRAZ SONUCU BELEDİYELER CHP'YE GİDİYOR NE KAZANMASI,DİYORSUN Kİ KAZANDIK HAZMEDEMİYORSUNUZ.

Geçen seçim %23lerde olan bir partinin senin de dediğin gibi %27 alması yenilgi değildir.

verdiğim linkteki hangi birine yalan diyebilirsin,hiç birine?

Unutturmak istesek eğer, elektrikleri keser kedidir kedi deriz. En olmadı Süleyman Şah'a iki füze yollar mutluluklar dileriz.

Kusura bakma ama nato mermer nato kafa,geyiğe vuruyorum artık.

sacmalamayi birak istersen alavere ile olan sonuc budur. Tum Turkiye genelinde bu soz konusu. Hile ve hirsizlik ile gelinen durum bu ...Bu olay bu kadar acik ve ortada iken halen akp diye biliyorsan git baska forumda eglen.

Geri
Üst Alt