30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

İyiydin, hoştun, güzeldin de bak bu olmadı mr cund. Nasıl ki tayyip efendi müslümanlık zırhında görünüyor ama çalıp çırpıyor, o teröristler de aynı şekilde o zırhı kullanarak yakıp yıkıp öldürüyor. Buna dayanarak yazdıkların çok saçma vallah.

Chicago Universitesi Political Science bölümünün ünlü hoclaarından Robert Pape'nin "Dying to Win: The Strategic Logic of Suicide Terrorism." adlı data çalışmasına bakabilirsin.

Benden alıntı yaptılar ilk ama cevap vermeyecek kadar boş bir cevap verdikleri için ben cevap vermedim. He diyin geçin arkadaşlar.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Bugünleri ben 15 yıl öncesinden görüyordum diğer ismi BOP projesidir. Sen bölme işlerini çok iyi bilen birine benziyorsun, bunları çok iyi bilirsin. RTE'e eş başkanıdır. Neyse lafı uzatmıyacağım, insanlar çok üzülecekler çok ... Lafı gelmiş Ermenilere getiriyorsun. Biraz daha konuşursan Yahudi katliamına getirmenden korkuyorum. Bak çok açık ve net yazacağım. Olası bir özerklik ilanı, büyük iç savaşa sebep olacaktır. Ben şahsım adına konuşuyorum, hiç bir özerkliğe tahammülüm yoktur. Benim fikrime göre, bu ülkenin tek başkenti vardır Ankara'dır, yönetim biçimi demokrasidir. Aksine hareket etmek istiyende, düşmanımdır.

Bende her insaniyet dışı uygulamanın düşmanıyım. Kişilerin şahısların değil. Kişilerinin rolünün ne kadar düşük olduğunu daha kavrayamamışsın. Ne kadar düşman olsanda bu taktik hatanla yanlış kişileri karşına alacağından adım gibi eminim. Bunlarda zaten garibanlar olacak. Elinde güç sahibi olana zerre ulaşamayacağını karşına alamayacağını biliyorum. BOP en komik komplo projelerinden biri. Kim takar artık sınırları sermaye ile yönetiliyor ülkeler. Tapelerde de belli oldu zaten parayla dış politikamız değişti.

O zırhı kırmak da diğer müslümanların görevi değil mi zaten? Eğer bunları içinde istemiyorsan barındırmazsın. Ama öyle olmuyor işte. Hayri'nin bahsettiği kısım da bu anladığım kadarıyla.

Tabii ki görevidir ve gerçek müslümanların bunu yapmaya çalıştığını düşünüyorum da. İstemediğin kimseleri barındırmamak her zaman kolay değil (Bkz: AKP ve yandaşları :)). Ben, Hayri'nin mesajından şunu anladım: Sanki müslümanlık/müslümanlar bu teröristlere gel gel diyor veya sanki müslümanlık terörizmi, faşistliği emrediyor. Hiç bir dinin bu tür kötülükleri barındırdığını veya teşvik ettiğini, kötülüklere ev sahipliği yaptığını düşünmüyorum. Onlar bu kavramı kullanarak, dinini özümseyememiş insanları kandırarak zorla müslümanlığa misafir olduklarını düşünüyorum.

Hayrime Cunduma şunu da söyleyim; ateistlik de prim yapıp kitleleri peşinden sürükleyebilseydi eğer, onu da aynı şekilde kullanırlardı.

veya sanki müslümanlık terörizmi, faşistliği emrediyor.

herhangi bir organize "din" ister istemez fasizm sebebidir cunku ayrimcilik yaratiyr. "biz" vs "onlar" gibi kavramlari herhangi bir topluma insanlarin zihninde mental hapisler olusturmadan kitleyemezsin, ki bu da sosyal muhendislik ile ugrasan ELIT kesimlerin (israELITE) son 1000 yildaki tek etkin silahi oldu/idi.

yani muslumanlik ya da hristiyanlik, herhangi birseylik ile bireyin kendine kimlik vermesi sadece zihinsel bir yanilgi fakat tum bir toplumu veya kulturu yonlendirebiliyor yahud mevcud zihniyeti oldugu gbi sekillendiriyor ,goruldugu uzre.

herhangi bir organize "din" ister istemez fasizm sebebidir cunku ayrimcilik yaratiyr. "biz" vs "onlar" gibi kavramlari herhangi bir topluma insanlarin zihninde mental hapisler olusturmadan kitleyemezsin, ki bu da sosyal muhendislik ile ugrasan ELIT kesimlerin (israELITE) son 1000 yildaki tek etkin silahi oldu/idi.

yani muslumanlik ya da hristiyanlik, herhangi birseylik ile bireyin kendine kimlik vermesi sadece zihinsel bir yanilgi fakat tum bir toplumu veya kulturu yonlendirebiliyor yahud mevcud zihniyeti oldugu gbi sekillendiriyor ,goruldugu uzre.

Sen öyle düşünüyosundur, saygı duymam gerekir.

Evet arkadaşlar açıklıyoruz!

BkN5vXTIEAAcBm1.jpg

Biraz da gülelim.

Youtube kapatılma sebebi;

"Bu İnternet sitesi (youtube.com) hakkında Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi'nin 27/03/2014 tarih ve 2014/358 sayılı kararına istinaden ve 5651 sayılı kanunun 8. Madde 1/b bendi uyarınca Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından KORUMA TEDBİRİ uygulanmaktadır."

5651 sayılı kanunun 8. madde 1/b bendi, Atatürk aleyhine işlenen suçlarda devreye girer. Yani TİB, Atatürk'e hakaret içeren herhangi bir videoyu sitede bulup sebep göstererek YouTube erişimini kapattı.

o nasıl kullandığına bağlı insanların kutsallarına hakaret etmezsen devletin gizli ısrlarını paylaşmasan hiç bir sıkıntı yok

cahil olan varsa oda türkiyedeki laik kesimdir

Peki, sana oldukça basit şekilde soracağım, gerçi laik kesimden olmadığına göre karmaşık olarak ta sorabilirdim ya, neyse, ben gene de Bilal'e anlatır gibi sorayım.

Devletin gizli görüşmeleri, konuşmaları kime karşı korunur? Dışarıya karşı değil mi, yani bahsettiğin olayda Suriye, hadi sizin diyişinizle Büyük Türkiye'yi çekemeyen dış mihrakları da dahil et.

Peki şu an kime karşı korunuyor bu sırlar? Bu vatanın çocuklarına karşı, sana bana karşı.

Kim rahatlıkla izliyor, dinliyor? Düşman vasfındaki Suriyeli, ABD 'li ve Avrupalı.

Ama senin mantığınla, büyüklerimiz devletin sırlarının ifşasını, düşmana koz vermeyi engelledi değil mi?

Biraz da gülelim.

Youtube kapatılma sebebi;

"Bu İnternet sitesi (youtube.com) hakkında Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi'nin 27/03/2014 tarih ve 2014/358 sayılı kararına istinaden ve 5651 sayılı kanunun 8. Madde 1/b bendi uyarınca Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından KORUMA TEDBİRİ uygulanmaktadır."

5651 sayılı kanunun 8. madde 1/b bendi, Atatürk aleyhine işlenen suçlarda devreye girer. Yani TİB, Atatürk'e hakaret içeren herhangi bir videoyu sitede bulup sebep göstererek YouTube erişimini kapattı.

Yalancının :D

adanada yıldıray arıkan satılmış biridir chpliler bile adamı kötülüyor ankarada mhp chp istanbulda mhp chp bir olmuşken adanada chpnin akpyle birlikte masaya oturmasını ülkücüleri geç chpliler kabullenemedi

adanada yıldıray arıkan satılmış biridir chpliler bile adamı kötülüyor ankarada mhp chp istanbulda mhp chp bir olmuşken adanada chpnin akpyle birlikte masaya oturmasını ülkücüleri geç chpliler kabullenemedi

Bunu yapan CHP'lilere parti içinde hesap sorulması lazım, kimse memnun değil chp'nin bu yaptığından. Böyle küçük siyasi hesaplar yapanların partiden uzaklaştırılması lazım, Adana'da ki olay dışında pek çok absürt olayda oldu bu seçimde, farkında değiller ama bu ciddiyetsizlik devam ederse karşılarına çıkacak ilk alternatifte, insanlar bırakacak CHP'ye oy vermeyi bende dahil...

Bunu yapan CHP'lilere parti içinde hesap sorulması lazım, kimse memnun değil chp'nin bu yaptığından. Böyle küçük siyasi hesaplar yapanların partiden uzaklaştırılması lazım, Adana'da ki olay dışında pek çok absürt olayda oldu bu seçimde, farkında değiller ama bu ciddiyetsizlik devam ederse karşılarına çıkacak ilk alternatifte, insanlar bırakacak CHP'ye oy vermeyi bende dahil...

seyhanı chp kazanmış chp büyükşehir adayı seyhanda oyların yeniden sayılmasını istiyor bu nasıl bir ahlak? amaç akpden milletvekili olmak sanırım

seyhanı chp kazanmış chp büyükşehir adayı seyhanda oyların yeniden sayılmasını istiyor bu nasıl bir ahlak? amaç akpden milletvekili olmak sanırım

İşte böyle şeyler yapılırsa, cumhurbaşkanlığı seçiminde aday konusunda sıkıntılar yaşanır, böyle salak salak hesaplar peşinde koşulursa kim inanır chp'nin samimiyetine Adana'da ki olayı okuyunca kanım dondu, mesela Üsküdar'da da dangalakça işler yapılmış. Partide ki değerli adamlara çok yazık oluyor bazı siyasi kurnazlar yüzünden. Yani MHP liler sanmasın ki chp seçmeni memnun bu durumdan

Geri
Üst Alt