30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

mhp nasil chpye vermiş. vermişse nadir olmuştur. o herifler sol partiye oy vermez. ama ampüle bdp ve suriyeliler oy veriyor.

Antalya'daa eski başkan dönemi,ne ait evrakların bulunduğu binada sabotaja bağlı yangın çıktığı iddiası ve eski CHP'li başkanın yurtdışına kaçacağı iddiası var. Forumda pek ilgi görmez ama bilgi olarak yazayım dedim.

İddia olduğunu da hatırlatayım tabi.

cahil olan varsa oda türkiyedeki laik kesimdir

''En az üç çocuk hatta üç bile az'' , ''Bu millete üç çocuk hibe edin.'' diğer herşeyi bırak şu zihniyete bile oy veren kitle ya cahildir ya menfaatleri icabı oy vermiştir.

Bunu isteyen zihniyetin asıl amacı ülke refahı değil yeni müritler kazanmaktır. Eğitimsiz , bakıma yardıma muhtaç, işsiz , üç kuruşa çalışacak kafası imam hatiplerde yıkanmış düşünmeyen ,sorgulamayan bir nesil yaratmaktır.

Büyükşehir yasası kırsal kesimin oylarını alabilmek için çıkarıldı. Uşak'ta evlere mühür basılmış oy pusulaları verip sandıkta aldığınız pusulaları bize getirin diyip karşılığında altın verenler var orda öğretmenlik yapan akrabamdan biliyorum. Zaten benzer hileler çeşit çeşit ülkenin her yerinden geliyor.

Desteklediğiniz partinin her konudaki yolsuzluk ,ahlaksızlık, kaset, rüşvet , bakara makaralarına bakıyorum. Arasıra camiye gidiyoruz. Kendimi ateist sanıyordum sizlere bakınca ben baya müminmişim.

Antalya'daa eski başkan dönemi,ne ait evrakların bulunduğu binada sabotaja bağlı yangın çıktığı iddiası ve eski CHP'li başkanın yurtdışına kaçacağı iddiası var. Forumda pek ilgi görmez ama bilgi olarak yazayım dedim.

Umarim dogrudur. Kimsenin sevmedigi inatla Chp nim aday gosterdigi Antalya da oy kullansam oy vermeyecegim adamdir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne zaman dürüst, temiz, halka hizmet verilen bir siyaseti öğreneceğiz bilemiyorum.

Ülkenin büyük bir bölümü müslüman ama yalan, dolan, hile, desise üzerine üstümüze yok. Bir müslüman olarak utanç duyuyorum bu durumdan. Hepsi paranın uşağı olmuş.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Ne zaman dürüst, temiz, halka hizmet verilen bir siyaseti öğreneceğiz bilemiyorum.

Ülkenin büyük bir bölümü müslüman ama yalan, dolan, hile, desise üzerine üstümüze yok. Bir müslüman olarak utanç duyuyorum bu durumdan. Hepsi paranın uşağı olmuş.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

neden muslumanlikla saydigin seyler mutually exclusive olsunki

muslumanlik pek cok teroriste ev sahipligi yaptigina gore hile, hainlik, fasizm gibi temalari da gayet tabi icinde barindirabilir

innit erai

eger yaptiysa onunda bu dindar geçinen zihniyetten bir farki yoktur. milletin parasini soyanin yarabbim cezasini versin.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

"bir musluman olarak" seklinde bir zihniyete sahip olundugu surece toplum ici somurunun onune gecilemez dear erai. kendine verdigin ID'nin bir iluzyon oldugunu idrak edebildigin vakid aydinliga bir adim daha yaklasmissin demektir - shirley.

neden muslumanlikla saydigin seyler mutually exclusive olsunki

muslumanlik pek cok teroriste ev sahipligi yaptigina gore hile, hainlik, fasizm gibi temalari da gayet tabi icinde barindirabilir

innit erai

İyiydin, hoştun, güzeldin de bak bu olmadı mr cund. Nasıl ki tayyip efendi müslümanlık zırhında görünüyor ama çalıp çırpıyor, o teröristler de aynı şekilde o zırhı kullanarak yakıp yıkıp öldürüyor. Buna dayanarak yazdıkların çok saçma vallah.

İyiydin, hoştun, güzeldin de bak bu olmadı mr cund. Nasıl ki tayyip efendi müslümanlık zırhında görünüyor ama çalıp çırpıyor, o teröristler de aynı şekilde o zırhı kullanarak yakıp yıkıp öldürüyor. Buna dayanarak yazdıkların çok saçma vallah.

m8 kimse ateizm adina teror estirmismi? bu soruyu oncelikle sual suzgecimizden gecirelim

Chicago Universitesi Political Science bölümünün ünlü hoclaarından Robert Pape'nin "Dying to Win: The Strategic Logic of Suicide Terrorism." adlı data çalışmasına bakabilirsin.

suicide ataklariyla ilgili bir kitap zannedersem

ben ise mesajimi suicide ataklariyla sinirli tutmamistim

Hatırladığım kadarıyla daha önce de yolsuzluktan gözaltına alınmıştı eski başkan. Ama bunun belgeli olduğunu ve belgeleri yakmak için binada yangın çıkaracakları çok mantıklı değil bana kalırsa.

O zırhı kırmak da diğer müslümanların görevi değil mi zaten? Eğer bunları içinde istemiyorsan barındırmazsın. Ama öyle olmuyor işte. Hayri'nin bahsettiği kısım da bu anladığım kadarıyla.

Geri
Üst Alt