Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 463
mhp nasil chpye vermiş. vermişse nadir olmuştur. o herifler sol partiye oy vermez. ama ampüle bdp ve suriyeliler oy veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cahil olan varsa oda türkiyedeki laik kesimdir
Antalya'daa eski başkan dönemi,ne ait evrakların bulunduğu binada sabotaja bağlı yangın çıktığı iddiası ve eski CHP'li başkanın yurtdışına kaçacağı iddiası var. Forumda pek ilgi görmez ama bilgi olarak yazayım dedim.
İddia olduğunu da hatırlatayım tabi.
cahil olan varsa oda türkiyedeki laik kesimdir
Ne zaman dürüst, temiz, halka hizmet verilen bir siyaseti öğreneceğiz bilemiyorum.
Ülkenin büyük bir bölümü müslüman ama yalan, dolan, hile, desise üzerine üstümüze yok. Bir müslüman olarak utanç duyuyorum bu durumdan. Hepsi paranın uşağı olmuş.
★★★SⅢ Tapatalk★★★
Antalya'daa eski başkan dönemi,ne ait evrakların bulunduğu binada sabotaja bağlı yangın çıktığı iddiası ve eski CHP'li başkanın yurtdışına kaçacağı iddiası var. Forumda pek ilgi görmez ama bilgi olarak yazayım dedim.
Ne zaman dürüst, temiz, halka hizmet verilen bir siyaseti öğreneceğiz bilemiyorum.
Ülkenin büyük bir bölümü müslüman ama yalan, dolan, hile, desise üzerine üstümüze yok. Bir müslüman olarak utanç duyuyorum bu durumdan. Hepsi paranın uşağı olmuş.
★★★SⅢ Tapatalk★★★
neden muslumanlikla saydigin seyler mutually exclusive olsunki
muslumanlik pek cok teroriste ev sahipligi yaptigina gore hile, hainlik, fasizm gibi temalari da gayet tabi icinde barindirabilir
innit erai
İyiydin, hoştun, güzeldin de bak bu olmadı mr cund. Nasıl ki tayyip efendi müslümanlık zırhında görünüyor ama çalıp çırpıyor, o teröristler de aynı şekilde o zırhı kullanarak yakıp yıkıp öldürüyor. Buna dayanarak yazdıkların çok saçma vallah.
m8 kimse ateizm adina teror estirmismi? bu soruyu oncelikle sual suzgecimizden gecirelim
Chicago Universitesi Political Science bölümünün ünlü hoclaarından Robert Pape'nin "Dying to Win: The Strategic Logic of Suicide Terrorism." adlı data çalışmasına bakabilirsin.
İyiydin, hoştun, güzeldin de bak bu olmadı mr cund. Nasıl ki tayyip efendi müslümanlık zırhında görünüyor ama çalıp çırpıyor, o teröristler de aynı şekilde o zırhı kullanarak yakıp yıkıp öldürüyor. Buna dayanarak yazdıkların çok saçma vallah.
suicide ataklariyla ilgili bir kitap zannedersem
ben ise mesajimi suicide ataklariyla sinirli tutmamistim