30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Oy verme işlemi kaçta başlıyor? 9.00 mu 8.00 mi?

Erken kalkıyorum nasılsa bir an önce verip geleyim.

Doğu da 07-16 arasında başlıyor Batı'da ise 08-17 arasın'da

Bu gece uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum 7.30'ta evden çıkıp oyumu kullanıp gelip yatacam 17'den sonrada sandık başına gidecem, gerek varsa bekleyecem yoksa da eve gelip seçimleri TV'den takip edecem.

En iyisi erkenden kullanmak öğlen acayip kuyruk oluyor sandıkta görev çıkmıştı son genel seçimde yorucu oluyor epey.

İzmir'den yana bir şüphem yok. İzmir Cumhuriyet'in kalesidir. Sarıgül ve Mansur Yavaş'a başarılar..

Sadece Cumhuriyrtin kalesi degil "rakı balık " kalesidir ayna zamanda..orda kimin kazanacanı herkez önceden biliyor zaten :D

* LG G2 Tapatalk *

Şu anki durum değişmez gibi geliyor bana bir giderse Gökçek gider (e yeter gitsin gari :D)

ülkemizin kutuplaştırıldığı ve ötekileştirildiği bir ortamda bizim gibi futbol fanatiği insanların olgunlukla siyaset konuşabildiklerini görmek beni gerçekten de mutlu etti

bu sitenin yöneticilerine başta ve gösterdikleri olgun ve demokrat tavırl için tüm üyelerine helal olsun diyorum

GALATASARAY burada toplanan bizlerin ortak paydası

hayatımızın da en büyük dilimi

siyaset de bu hayatın bir parçası

siyaset de dahil her konunun konuşulabilmesi beni mutlu etti

HELAL OLSUN...

bu anlayış ve olgunluk bizi ileriye götürür...

Tüm pusulaları aynı anda mı verecekler yoksa 3 tur mu atacaz bilen var mı?

ya İzmir'de dahil birçok yeri alacak AKP %50'yi zorlayacak,

ya da %35 civarı alacak Ankara'yı falan kaybedecek..

Yine tahminim

%37 AKP

%29 CHP

%21 MHP

Bizim muhtar abla baya ciddiye alıyor broşürler falan bastırmış arabaların sileceklerine posta kutularına doldurmuş

Bizim muhtar abla baya ciddiye alıyor broşürler falan bastırmış arabaların sileceklerine posta kutularına doldurmuş

"içinizden biri" diye afiş bastıran muhtar adayı gördüm abi.

oyumu ona vereceğim tabii ki ne de olsa biz sıradan halkın istekleri ve görüşleri doğrultusunda çalışacaktır.:D

Muhtarı da kadın adaya oy vericem erkekler artık siyasetin içine ettiler

Geri
Üst Alt