30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Hep öyle olur zaten,hükümet alırsa müdahale ama muhalefet alırsa adil ,bırakalım artık bunları

Geçen seçimlere göre, o zamanlardaki kıbledaşları cemaat desteği olmayacak, mhp tabanlı seçmen desteği olmayacak, chp tabanlı seçmen kitlesi zaten yoktu şimdi de olmayacak. Peki nasıl olacakta geçen seçimlerden fazla alacaklar? Hani son 4 aydır falan yaşadıklarımızı, ortaya saçılan tapeleri kayıtları falan saymıyorum. Dediğin gibi olursa akp seçmeni dışında kimse o seçimin legal olduğuna inanmaz.

AKP 45% ustunde alir rahat.

MHP'liler belirler her türlü, olay odur yani, fazla kasmaya da gerek yok düşünürken.

Hocam dediğim gibi şöyle bir mantıksızlık var.%56 için AKP'nin geçen seçim almadığı 800 civarı yeni oy alması lazım.

Bu 800 bin oy nereden gelecek?

Var sayalım 3 büyük parti dışında TÜM SEÇMENLER eksiksiz AKP'ye verdi..Buradan gelecek yaklaşık 60 bin

740 bin daha lazım

CHP'ye oy veren adam tutup AKP'ye vermeyeceğine göre MHP'den alacağız. Gene TÜM MHP'nin eksiksiz AKP'ye geçtiğini varsayalım firesiz (650 bin)

Dediğiniz orana ulaşmak için CHP seçmeninin yaklaşık %15 ila 20'sini kendine çekmesi lazım bu ekstrem gelişmelere rağmen.

neden mantıksız dediğimi izah etmek istedim :)

Fazla mantıklı bi açıklama yapmışsın arkadaş için.

Onun cevabı eheh görüşürüz olur :D

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Yarınki seçimlerde AKP'nin %35 ve üzeri alacağını düşünenler Türkiye'nin toplumsal yapısı ve Türk siyaseti hakkında bir şey bilmiyordur. Eğer AKP %35 ve üzeri alırsa ben hiçbir şey bilmiyorum ve oturup Siyasal Hayat okumalarına başlayacağım.

Yarin sana bu lafi yedirirler cok buyuk konustun ;)

Trabzon kupa kupa diye ağlar ama sonra gidip Akp'ye oy verir.

Umarım cemaatin yüksek seçim kurulundaki elemanı henüz deşifre olmamıştır :devil:

Hocam dediğim gibi şöyle bir mantıksızlık var.%56 için AKP'nin geçen seçim almadığı 800 civarı yeni oy alması lazım.

Bu 800 bin oy nereden gelecek?

Var sayalım 3 büyük parti dışında TÜM SEÇMENLER eksiksiz AKP'ye verdi..Buradan gelecek yaklaşık 60 bin

740 bin daha lazım

CHP'ye oy veren adam tutup AKP'ye vermeyeceğine göre MHP'den alacağız. Gene TÜM MHP'nin eksiksiz AKP'ye geçtiğini varsayalım firesiz (650 bin)

Dediğiniz orana ulaşmak için CHP seçmeninin yaklaşık %15 ila 20'sini kendine çekmesi lazım bu ekstrem gelişmelere rağmen.

neden mantıksız dediğimi izah etmek istedim :)

burak 17 yaşında abi.beratgillerden.niye sizli bizli,hocamlı konuşuyon ki:DD

CHP-MHP birbirine destek olursa AKP'nin seçmeni yetmez.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

AKP Trabzonu alırsa (ki alacak) bu Trabzonlular kupa namus falan hiç bahsetmesin.

Geçen seçimlere göre, o zamanlardaki kıbledaşları cemaat desteği olmayacak, mhp tabanlı seçmen desteği olmayacak, chp tabanlı seçmen kitlesi zaten yoktu şimdi de olmayacak. Peki nasıl olacakta geçen seçimlerden fazla alacaklar? Hani son 4 aydır falan yaşadıklarımızı, ortaya saçılan tapeleri kayıtları falan saymıyorum. Dediğin gibi olursa akp seçmeni dışında kimse o seçimin legal olduğuna inanmaz.

Cemaatdeki herkes abilerinin veya ablalarının dediğini yapacağı diye birşey yok..CHP ve MHP destekli seçmen kitlesi olmayacağı ne malum?CHP'nin cemaat ile birleşmesine üst tabandan ses çıkarmayacaklarını mı sanıyorsunuz veya o kitlelerin buna tamam diyeceğini nereden çıkardınız?

Bakın burada şöyle birşey var..Madem böyle birşeyler vardı da neden şimdiye kadar açıklanmadı da çıkarlar uyuşmayınca gün yüzüne çıktı?İşte halk bunu sorguluyor mesele burada...Ha birde AKP'ye karşı anca o kadar parti birleşerek kazanmayı düşünüyor birde onu düşünün....

İZMİRLİYİM,İnşallah Aziz Kocaglu ile CHP Yine kazanıcak.

Tam tahminlerim:

İzmir:Aziz Kocaoglu CHP

İstanbul:Kadir Topbaş AKP

Ankara:Mansur Yavaş CHP

Antalya: Mustafa Akaydın CHP

Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen CHP

Aydın: Özlem Çerçioglu CHP

Kütahya: Alim Işık MHP

Geri
Üst Alt