30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Yapılan şerefsizliklerden seçim sonuçlarını takip edemiyoruz, güzel ülkeyiz velhasıl kelam

Ankara ve istanbulda elektrikler kesilmiş bir çok yerde gibi. Ampül iş başında demek ki.

Atv star kanal d bunları açıklayın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ülkeyi yönetmeye aday olan insanlar bir zahmet sandık başında dursunlar.

Büyük bir pislik döndürmeye çalışıyorlar, lütfen çekişmeli yerlerdeyseniz gidin sandıkların başına, sayımlara katılın.

Bir b.k olmaz bu ülkeden maalesef. Erken dhai olsa bu böyle. Bu kadar beklemiyordum dışa vurmasamda.

Bu arada, Büyükşehir yasasıda etkendir hatırlatalım. Yeni çıktı o yasa. Etkisi büyük.

antep

Bj_d9VnCEAEKNsY.jpg

Geberir inşallah şu şerefsizliği yapanlar.

dünyanin en lüks sehirlerinden biri olan istanbul'da 2014'te elektrik kesintisi asla normal degil.. bilerek yapiyorlar bunlari!! adim gibi eminim.

büyük oyunlar dönüyor akp kazanmış gibi bezdirip hile yapma peşinde olabilir akp

Secimler yeniden yapilacak gibi boyle tutarsiz sonuclar olursa ysk tekrar yaptiri secimibve akp daha hazirlikli olur malesef!

adam demokrasi diyor sandikta gelin diyor sandikta da yapmadigi pislik kalmiyor

Ne kadar saçma bir soru sorduğunn farkında mısın?

sorularda bence sacmalik olmaz, senin bu soruyu nasil anladigina bagli "

yada soyle tanimlayabiliriz, senin istedigin bir tur soru olsaydi, cevabin baska olurdu :)

birazda tarafsiz bakmak lazim.. bugun CHP cok iyi is cikardigini ima etmek bana gore sacmaliktir!

soruyu senin sevebilecegin turden mi sormak lazim? ozaman soru sormanin mantigi nerede?

Geri
Üst Alt