30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Fox'a göre Ankara kafa kafaya.

burda boyle olmamali, sonucta burasi GALATASARAY AILESI

akpsi, chpsi solcusu sagsici beni ilgilendirmez!!!

Galatasaraylilik bizim temel bagimizdir, ve fikirlerimizin ortaklasitigi noktadir, ama Gs disinda herkezin siyasi dusuncesi vardir ve dogal olarak burda fikirlerimiz ayni olmuyor.. yani senin siyasi dusuncen bu forumu temsil edecek ama diger gsli olmayacak

bumu GALATASARAYLILIK.. git biraaz Galatasaray orf ve adetlerini ve medeniytini ogren sonra konusalim..

IHL ne oldugunu bilmiyorum ama haddini bil.. oyle klavye basinda delikanlik olmuyor

saygisizlik etmek istiyorsan, senin gibileri havada sis kebab yaparim..

biraz daha acik konusabilirsin, o arkadaslarim kim oluyor.. erkek gibi cvp yaz, kari gibi klavye basinda kivirma!

Fazla konuşma

Galatasaray örf ve adetlerinde hırsıza hırsız demekte bir sorun olduğunu sanmıyorum. :disgust:

Balikesir'i nasil AKP böyle büyük farkla alabiliyor hala anlamis degilim.. Yuh yani

Ben trt de izliyorum burda yazılanların hiçbir alakası yok nasıl oluyor anlamadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ankara Mansur öne geçmiş

Mansur%44.77 Gökçek%44.11

Topbaş%44.83 Sarıgül%44.82

@kerimgun: Arkadaşlar, AA olmayan sandık BİLGİLERİNİ varmış gibi YAYINLAYARAK, CİHAN'ın NET BİLGİLERİNİ ŞÜPHELİ HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYOR... YAYALIM!!!!

okuma yazman varmi?`sen ne diyorsun ben ne diyorum!

bak bugun chpye oy vermeyenlerin bir kismi Galatasarayli.. burasi bir spor forumu degilmi?`

benim dediklerimi carpip baska yere goturmenin manasi ne, yada aklindaki hedef nedir?

Ben diyorunki, herkez saygili olsun! sonucta chpye, akpye ve diger partilere oy verende halkimiz.. burda gruplasma oluyor ve buda beni rahatsiz ediyor

simdi gecen yazdigini iyice oku, sonra yorum yap..

Ak partiyi destekle iste niye saklaniyorsun tarafsizim diye. Biz taraf tutuyoruz ve bunu bir sekilde dillendiriyoruz niye rahatsiz oluyorsun.

Arkadaslar.hakaret mesajlarini kaydedip mahkemeye gidebilirsiniz.mesajlar silinirse bununda cezai sorumlulugu vardir.kimse kimseye hakaret etmesin.

Ortada ciddi sessizlik var. Sandık sonuçları yeni yeni geliyor ama seçim sandık görevlileri oyları dakika dakika iletiyorlardır... Saat 20:00-21:00 civarı yine aynı sessizlik varsa bu kadar yıllık tecrübeme göre sanki 2009 yılının fotokopisi gibi olacak. Çünkü herkes ne kar, ne ziyan mantığında.

Demiştim...

Geri
Üst Alt