Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda böyle
IHL ne oldugunu bilmiyorum ama haddini bil.. oyle klavye basinda delikanlik olmuyor
saygisizlik etmek istiyorsan, senin gibileri havada sis kebab yaparim..
biraz daha acik konusabilirsin, o arkadaslarim kim oluyor.. erkek gibi cvp yaz, kari gibi klavye basinda kivirma!
Ulan inanılmaz ya,44,83 Topbas 44,82 Sarıgül..
Nereye gitti ya,daha sandıkların yüzde 15'i açılmış,fark 1000 küsür,bir yere gittiği yok...
Balikesir'i nasil AKP böyle büyük farkla alabiliyor hala anlamis degilim.. Yuh yani
okuma yazman varmi?`sen ne diyorsun ben ne diyorum!
bak bugun chpye oy vermeyenlerin bir kismi Galatasarayli.. burasi bir spor forumu degilmi?`
benim dediklerimi carpip baska yere goturmenin manasi ne, yada aklindaki hedef nedir?
Ben diyorunki, herkez saygili olsun! sonucta chpye, akpye ve diger partilere oy verende halkimiz.. burda gruplasma oluyor ve buda beni rahatsiz ediyor
simdi gecen yazdigini iyice oku, sonra yorum yap..
Ortada ciddi sessizlik var. Sandık sonuçları yeni yeni geliyor ama seçim sandık görevlileri oyları dakika dakika iletiyorlardır... Saat 20:00-21:00 civarı yine aynı sessizlik varsa bu kadar yıllık tecrübeme göre sanki 2009 yılının fotokopisi gibi olacak. Çünkü herkes ne kar, ne ziyan mantığında.
Ben trt de izliyorum burda yazılanların hiçbir alakası yok nasıl oluyor anlamadım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi