ulkenin iq seviyesi
Eksilerde
Bugün 45-50 yaşlarında bir kadın mühürü nasıl basacağını nasıl kullanacağını soruyordu. İşte vatandaşın müthiş eğitim kalitesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulkenin iq seviyesi
Eksilerde
Bugün 45-50 yaşlarında bir kadın mühürü nasıl basacağını nasıl kullanacağını soruyordu. İşte vatandaşın müthiş eğitim kalitesi
AA sonuclarina gore Mersin'de MHP AKP cekismesi yasaniyor. Imkansiz boyle bir sey.
2009'dan genel olarak daha fazla oy alması AKP'nin tuhaf değil mi yahu? Kimden geliyor bu ekstralar?
Mhp önde ama ikinci parti Chp.Akp üçüncü parti Mersin'de.Mersinliyim Akp %25 bile alamaz burada.
Çok iğrenç bir taktik,geride oldugun illerde elektrikleri kes,elektrikler gelince bir bakıyosun öne geçmişler,iğrençsiniz ya...
Doğru söylüyorsun evde her gün mühür basıyor.
Kastamonu da MHP one gecti
![]()
Bu mühürün nasıl kullanılacağı için evde basmasına gerek mi vardı? Nereye basılacağını falan sordu demiyorum onu sorabilir ya da hangisine basacağım falan da demedi. Bildiğin nasıl basacağım nasıl tutacağım ben bunu dedi.
Bence tayyip Kürtlerin oyunu kazancam diye yaptı herşeyi. Secimlerden sonra hic bi sözünü tutmayacak
Istanbul ve Ankarada MHP nin oylarinin 4/3 CHPde serefsizlik bunu görmeyipte buraya serefsizler yazanda gibi gözüküyor.
Ondan sonra gel de bu seçim sonuçlarına güven :redface: Neymiş sokaklara meydanlara inmeyin sandığa gidin!!! YERSEN!!! Allah topunun belasını versin....