30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Elektrik kesintisi nedir ya madem bu kadar güveniyorsunuz kendinize o zaman adam gibi sayın oyları.

Çok iğrenç bir taktik,geride oldugun illerde elektrikleri kes,elektrikler gelince bir bakıyosun öne geçmişler,iğrençsiniz ya...

Ondan sonra gel de bu seçim sonuçlarına güven :redface: Neymiş sokaklara meydanlara inmeyin sandığa gidin!!! YERSEN!!! Allah topunun belasını versin....

Doğru söylüyorsun evde her gün mühür basıyor.

muhur.jpg

Bu mühürün nasıl kullanılacağı için evde basmasına gerek mi vardı? Nereye basılacağını falan sordu demiyorum onu sorabilir ya da hangisine basacağım falan da demedi. Bildiğin nasıl basacağım nasıl tutacağım ben bunu dedi.

muhur.jpg

Bu mühürün nasıl kullanılacağı için evde basmasına gerek mi vardı? Nereye basılacağını falan sordu demiyorum onu sorabilir ya da hangisine basacağım falan da demedi. Bildiğin nasıl basacağım nasıl tutacağım ben bunu dedi.

Mühür öyle değil ki

Bence tayyip Kürtlerin oyunu kazancam diye yaptı herşeyi. Secimlerden sonra hic bi sözünü tutmayacak

Önümüzdeki dönemde 3. dönemin ilk adımları atılacak , daha şiddetli daha kanlı olacak , bugün erdoğanı desteleyip ittifak yapanlar pişman olacaklar !

Istanbul´un daha cekismeli gececegini düsünüyordum, baya fark atmislar.

Klasik, herzamanki gibi Izmir´imiz yaniltmadi. Eskisehir de az bucuk öyle.

Birgün Türkiye´ye dönecek olursam, yasayacagimi düsündügüm 2 sehir Izmir ve Eskisehir.

Büyük ihtimalle Izmir :)

Istanbul ve Ankarada MHP nin oylarinin 4/3 CHPde serefsizlik bunu görmeyipte buraya serefsizler yazanda gibi gözüküyor.

Aynen MHP yapabileceğinin en iyisini yapmıstır.

Ben de oyumu CHP'ye verdim.

Bir çok mhp lide akp düşsün diye oyunu verdi.

Yoksa MHP İstanbul'da %4 alacak bir parti mi?

O kadar da değil yani.

Ondan sonra gel de bu seçim sonuçlarına güven :redface: Neymiş sokaklara meydanlara inmeyin sandığa gidin!!! YERSEN!!! Allah topunun belasını versin....

Ya abi sabahtan beri 400 küsür sahtekarlık haberi var,hepsi AKP'den,sahte oy pusulaları mı dersin elektrik kesintileri mi dersin daha nice sahtekarlıklar,dilerim ki su İstanbul ve Ankara'yı alalım,baska birsey istemiyorum,güney ve dogudaki illerde hemen hemen beklenilen sonuclar cıktı,ama 3 büyük sehir artı bir de Antalya'yı alsak cok iyi olacak...

Geri
Üst Alt