Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
her secim aynı lafbiraz hazmetmeyi ogrenin.
Her secimden sonra daha beter oluyor ulkenin durumu o yuzden tekrar ediliyor o laf. Bir gun anlayacaksinizda bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her secim aynı lafbiraz hazmetmeyi ogrenin.
1.madde: Geçiniz.
Kalanlarnı zaten geçiniz.
Her secimden sonra daha beter oluyor ulkenin durumu o yuzden tekrar ediliyor o laf. Bir gun anlayacaksinizda bakalim
Dalga geçenler onlayn demi?
tapa tapa duuu
Benim gorusum bu ulkede chp hicbir zaman yuzde 30un uzerinde oy alamaz alamıyorda zaten alamayacakta. Akpye oy verenlerin belli br kısmı sola oy vermemek icin veriyor eski DP tabanı. Kurtler zaten akpartiye veriyor. Belli bir kısmı muhafazakar oldugu icin veriyor. Belli bir kısmı ise sadece menfaat icin veriyor. Gercek bu
11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.
Ankara %50 olacak. Tr zaten geldi
tapa tapa duuu
11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.
Konu chp vs değil.
Tek sağ merkez demişsin. Akp sağ ya da merkez sağ parti değildir. Biat kültürü ile yoğrulmuş ne idüğü belirsiz hıyanet içindeki kürtlerle ilerleyen dinci bir partidir.
Brazzers'tan mı takip ediyon seçimleri ne yüzde 50 si
Yapilsin Airport, Okular, Altyapi, Is yerleri
Fakirler daha zengin olsun, daha bilgili... daha iyi olsun..gelisin..yasam standarti yükselsin.
O fakirler, bilgisizler, dogular napsinlar ... ne gerek var onlara bir seyler yapmak .diye diye.. dogu hic gelisemedi.
Önce yazdim gibi..chp de ne gerek var diye diye..dogu da hic bi gücü kalmadi... Izmir ve ege bölgesinden olusiyor chp'nin Türkiyesi.
Senin düsünceni taktir etmiyorum bu konuda.
Peki DP tabanının yuzde 70nin akpye oy vermesini nasıl yorumluyorsun?
Demek ki tapeler çıkmasa Ak Parti bir %55 alırdı