30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

1.madde: Geçiniz.

Kalanlarnı zaten geçiniz.

Benim gorusum bu ulkede chp hicbir zaman yuzde 30un uzerinde oy alamaz alamıyorda zaten alamayacakta. Akpye oy verenlerin belli br kısmı sola oy vermemek icin veriyor eski DP tabanı. Kurtler zaten akpartiye veriyor. Belli bir kısmı muhafazakar oldugu icin veriyor. Belli bir kısmı ise sadece menfaat icin veriyor. Gercek bu

Ankara ve Istanbul'u alamadık sanırım.. 2 ve 3 puanla gerideyiz...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Zap yaparken A habere denk geldim adamlar her an yerinden kalkıp halay çekebilirler.

Her secimden sonra daha beter oluyor ulkenin durumu o yuzden tekrar ediliyor o laf. Bir gun anlayacaksinizda bakalim

11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.

Benim gorusum bu ulkede chp hicbir zaman yuzde 30un uzerinde oy alamaz alamıyorda zaten alamayacakta. Akpye oy verenlerin belli br kısmı sola oy vermemek icin veriyor eski DP tabanı. Kurtler zaten akpartiye veriyor. Belli bir kısmı muhafazakar oldugu icin veriyor. Belli bir kısmı ise sadece menfaat icin veriyor. Gercek bu

Konu chp vs değil.

Tek sağ merkez demişsin. Akp sağ ya da merkez sağ parti değildir. Biat kültürü ile yoğrulmuş ne idüğü belirsiz hıyanet içindeki kürtlerle ilerleyen dinci bir partidir.

11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.

Simdi sana 11 senedir olan rezillikleri sayacagimda kim ugrasacak anlayamiyorsunuz zaten.

Evet öyle. Seçimlere bak bakalım doğuda il il nasıl gitmiş.

Bu seçimde de Mardin gitti. Yakın görürsünüz ama gelp yazmazsınız buraya. Biz tasa eder dertleniriz yine.

Para kaygısı ile akp'ye oy verenler tez zamanda beter olun. PARA kaygısı içinde olanlaradır sözüm.

Konu chp vs değil.

Tek sağ merkez demişsin. Akp sağ ya da merkez sağ parti değildir. Biat kültürü ile yoğrulmuş ne idüğü belirsiz hıyanet içindeki kürtlerle ilerleyen dinci bir partidir.

Peki DP tabanının yuzde 70nin akpye oy vermesini nasıl yorumluyorsun?

kanaltürk: eskisehir'de elektrikler kesilince herifin biri oy torbasini kapip kacmaya calismis adami son anda yakalayip odaya kilitlemisler

cok kirli isler dönüyor bir de müslümaniz diye geciniyorlar

Yapilsin Airport, Okular, Altyapi, Is yerleri

Fakirler daha zengin olsun, daha bilgili... daha iyi olsun..gelisin..yasam standarti yükselsin.

O fakirler, bilgisizler, dogular napsinlar ... ne gerek var onlara bir seyler yapmak .diye diye.. dogu hic gelisemedi.

Önce yazdim gibi..chp de ne gerek var diye diye..dogu da hic bi gücü kalmadi... Izmir ve ege bölgesinden olusiyor chp'nin Türkiyesi.

Senin düsünceni taktir etmiyorum bu konuda.

Turkiyede en iyi strateji halkin cahil kalmasidir. Sicayim duble yoluna bilmem ne tesisine. Kac dil biliyor insanlar bilim nerde kac bulus yapiliyor. Kac gazete kitap okunuyor. Bunlari yapsin hicbiri de yapmaz. Ben cok gezdim turkiyede hepsinin basimin ustunde yeri var eyvallah ama cahil abi halk. Ha bunu sirf akp icinde demiyorum. Gozu kapali alevi oldugundan chpye oy basan da cok. Halkta gordunmu 12 yilda daha bi ilerleme kulturlu olma dunyaya acik olma gibi seyler. Kafayi kirmis millet duble duble yol. Burda da birader ne zaman hannovera sursem paso yol calismasi. Genisletiyolar yolu. Daha bi tane de yolu genisletiyolar helal olsun bunlara diyenine denk gelmedim

chp nin "saga dogru" gidisati bence zara verdi.

Resmi olarak "SosyalDemokratlar" ama alakalari yok.

Zaten Avrupali Sosyal Demokrat dernegi (Sosyalist Enternasyonal) onlari bu grupdan atmayi düsüniyorlar.

Hile hurdayla gelen oyların haddi hesabı yok,ne diyeyim artık ya,rezalet...

Geri
Üst Alt