Berk Özkaya
Sarı Üye
- 23 Aralık 2013
- 526
- 327
- 933
Bence bu basit önce kendine bağla mecbur et sonra da yapman gerekeni yap ama millet sana kendini mecbur hissetsin politikası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok.
Seks kaseti çıksa daha da artardı oyları.Twitteki rabiacılar beline kuvvet derdi x vekil için. Çalanlara helali hoş olsun diyen zihniyetten bu sonuca vardım
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
PKK ile işbirliği yapan partinin yandaşına bak hele ,
size ne desek boş ,
dininiz para peygamberiniz erdoğan olmuş , Allah ıslah etsin topunuzu ...
sokaktaki cocougun eylemde ne işi vardı?bi cenazesine bak bakalım turk bayragı gorecekmisin.bırakın arkadasım siz kor olabilirsiniz ama sessiz kesim herseyı goruyo.oturun hazmedin.
chp nin "saga dogru" gidisati bence zara verdi.
Resmi olarak "SosyalDemokratlar" ama alakalari yok.
Zaten Avrupali Sosyal Demokrat dernegi (Sosyalist Enternasyonal) onlari bu grupdan atmayi düsüniyorlar.
Seçim vaadi olarak twitter ve facebooku kapatmayi vaad eden iktidar nasıl bu kadar oy alıyor anlayamıyorum. İleri demokrasi dedikleri bu oluyor heralde. Bu arada facebook veya twitter kullanmıyorum onu da belirteyim.
Iğdır'da gitti. Bdp'ye.
Doğu bölünmeye hazır mesajını verdi. Haydi geçmiş olsun.
Merkez sagın oylarını neden akpnin topladıgını dusunuyorsun?
Bu AKP'ye oy verenlerin hayatta kazanan tarafta olabildikleri tek konu AKP'nin kazandığı seçimler. Bu yüzden AKP ne halt ederse etsin, kazanan tarafta kalabilmek için oy veriyorlar AKP'ye. Yoksa politikaymış, ekonomiymiş, hırsızlıkmış, şuymuş, buymuş umurlarında değil. Maalesef durum bu.
Iğdır'da gitti. Bdp'ye.
Doğu bölünmeye hazır mesajını verdi. Haydi geçmiş olsun.
Erdoğan %60 civari bir oyla Cumhurbaşkanı seçilir.
MHP çok öndeydi yahu nasıl oldu bu iş? :confused: