30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bence bu basit önce kendine bağla mecbur et sonra da yapman gerekeni yap ama millet sana kendini mecbur hissetsin politikası.

Iğdır'da gitti. Bdp'ye.

Doğu bölünmeye hazır mesajını verdi. Haydi geçmiş olsun.

Olmuş bitmiş işin kavgasını yapmayın yahu saçma sapan.

sokaktaki cocougun eylemde ne işi vardı?bi cenazesine bak bakalım turk bayragı gorecekmisin.bırakın arkadasım siz kor olabilirsiniz ama sessiz kesim herseyı goruyo.oturun hazmedin.

Yav allah aşkına şimdi forumda daha önce milyonlarca kez yazdık, çocuk eylemde değildi orda diye, milyonlarca kez yazdık eylemde olsa bile polisin biber gazını değil bi çocuğun bi yetişkinin bile kafasına nişanlamasının suç olduğunu, bunları kanıtlarıyla gösterdik. Şimdi kulaklarını benim söyleyeceğim her şeye kapatarak, ezberlediğin bir-iki temelsiz-mantıksız-manipülatif argümanlarla tekrar tekrar tartışmanın alemi yok. Göreceğiz ülkenin durumunu zaten. Tebrik ediyorum bak yine siz kazandınız, sonuçta bi ülkenin diğer yarısının baştaki adamı hırsız diye katil diye adlandırmasının hiçbir önemi yok. Varsa yoksa sizin görüşünüz sizin dünyanız sizin delikleriniz. Biri gelip sizi o deliklerden çıkarmak isterse de yıkarsınız ortalığı, gömersiniz sandığa. Aferin size. Devam böyle.

chp nin "saga dogru" gidisati bence zara verdi.

Resmi olarak "SosyalDemokratlar" ama alakalari yok.

Zaten Avrupali Sosyal Demokrat dernegi (Sosyalist Enternasyonal) onlari bu grupdan atmayi düsüniyorlar.

hiçbir zaman merkezden uzak bir parti olmadı. oyları sınırlı da olsa artırdığuuna göre zarar vermediği ortada.

Seçim vaadi olarak twitter ve facebooku kapatmayi vaad eden iktidar nasıl bu kadar oy alıyor anlayamıyorum. İleri demokrasi dedikleri bu oluyor heralde. Bu arada facebook veya twitter kullanmıyorum onu da belirteyim.

Koskoca Cumhurbaşkanı'nı yedi Tayyip daha ne olsun. Adam TR'nin 1 numarası ama içerideki Apo'nun dedikleri oluyor CBAbdllhGl'ü takan yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu AKP'ye oy verenlerin hayatta kazanan tarafta olabildikleri tek konu AKP'nin kazandığı seçimler. Bu yüzden AKP ne halt ederse etsin, kazanan tarafta kalabilmek için oy veriyorlar AKP'ye. Yoksa politikaymış, ekonomiymiş, hırsızlıkmış, şuymuş, buymuş umurlarında değil. Maalesef durum bu.

Yarın bugün iç savaş olursa ki olacak gibi maalesef, o zaman ilk kacanlarda bunlar olur.

Bu Mansur Yavas neden cıkıp acıklama yaptı,Ankara'da fark gittikce acılıyor...

BkAGVUvIgAAXm4O.jpg

Cemaatin topsakallilar cetesi ne olacak bakalim.

Geri
Üst Alt