30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Mhp ve Bdp nin aldığı il sayısı eşit. Şaka gibi. :(

Akp kadrosu aptal demedim zaten. Kafaları çalışmasa böyle domine edemezlerdi. Çıkar peşinde, kadro peşinde, iş peşinde koşan yozlaşmış sözde dindar insanlar, insanların aptallığını ve cahilliğini sömürüyor en basit tabirle. Din kaynaklı problemler biraz da. Bir iki kişi akrabalarınız arasında da vardır böyleleri. Hırsız bunlar dini kullanıyor dersin, inanmaz. Tape var ama dersin, dinler gözümle görmeden inanmam der. İyi de zaten nasıl göreceksin gözünle? Görse de bu sefer montaj diyecek. Dediğim gibi fanatizmdir bunların temel sebebi. Herhangi bir şeye körü körüne bakmamaya çalıştım her zaman. Biraz Galatasaray konusunda fanatiğimdir kalan her konuda başarılı olduğumu düşünüyorum. Eğer takıldığın belki de yanlış anladığın mesele 'ırkın aptallığı' falansa öyle bir söylemim yok zaten. Türkler aptaldır değil halkımız aptaldır diyorum. Yoksa Türk'ü de Kürt'ü de İtalyan'ı da üç aşağı beş yukarı aynı zeka düzeyinde.

O zaman halkımız aptallastırılmıstır demek daha dogru bir soylem olur bence. Bu toplumun genlerinde kralcılık vardır. Ve sıkıntı genlerde oldugu zaman ne yazık ki cozum cok kolay olmaz. İngiltere 1200lu yılların basında magna carta ile attıgı ilk adımı bu topraklar 1800lu yılların ortasında ancak atabildi. O nedenle bu toprakların gariban insanına aptal demek( Kısmen dogru olsa dahi) sadece kolaya kacmak olur bence. Ben herkes kadar umutsuz degilim

Simdi bir sey denmeli. Bazi sesler diyor ki AKP "Islama" yakin bi parti.. ve bunu bi nevi kötüliyorlar farkli sekilde.

Ama unutmamak lazim Türkiye hristiyan bi ülke degil, Insanlarin cogu Müslüman.

Haa bana görede Din politikada yeri olmaz.

Misal almanya da su an iktirdarda "CDU" var.. Hristiyan-Demokratik-Partisi.

Bari ödül puanlari silmeyin. Hem ülke gitti, hem puanlar. Hangisine aciyim

Arkadaşlar ben bittim tükendim, takatim kalmadı. Ama Mansur Reis diyor ki; bilhassa Çankaya ve Yenimahalle'de olaylar dönüyor, sandıklara sahip çıkın, seçim koordinasyon merkezlerini boş bırakmayın. İMG'nin ibneleri Mansur Başkan'ın yüksek oy alacağı bölgelerde sürekli itirazlar yaparak sandıkların sayımını engellemişler, daha yeni yeni çuvallar gidiyor seçim koordinasyon merkezlerine. Namusunuza sahip çıkın, gerekirse sabaha kadar skm'lerinden ayrılmayın.

Ülkücü bi arkadaşım paylaşmış

Ve artık sarı üyeyim.Bu da bana ders olsun.

Antalya - Adana AKP

Simdi bir sey denmeli. Bazi sesler diyor ki AKP "Islama" yakin bi parti.. ve bunu bi nevi kötüliyorlar farkli sekilde.

bizim kızdığımız dinin kullanılması arifciğim yoksa islama yakın olmasında hiç bir sakınca yoktur kimseyide ilgilendirmez ama bu coğrafya din istismarına çok uygun bunlarda bunu çok iyi beceriyor

Hatay/Reyhanlı %50 akp. Şimdi koyun diyince biz suçlu oluyoruz di mi?

cdu ile akpnin ne alakasi var birader. ayni mi ikisi programlari görüsleri ?

Geri
Üst Alt