Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
bos ver emrah..cocuklari eglendirmek sevaptir..nasil gidiyor?
Can sıkıcı. Ama komik gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bos ver emrah..cocuklari eglendirmek sevaptir..nasil gidiyor?
Fazlı deniz değil o. Eski bir malum üye.
Akp kadrosu aptal demedim zaten. Kafaları çalışmasa böyle domine edemezlerdi. Çıkar peşinde, kadro peşinde, iş peşinde koşan yozlaşmış sözde dindar insanlar, insanların aptallığını ve cahilliğini sömürüyor en basit tabirle. Din kaynaklı problemler biraz da. Bir iki kişi akrabalarınız arasında da vardır böyleleri. Hırsız bunlar dini kullanıyor dersin, inanmaz. Tape var ama dersin, dinler gözümle görmeden inanmam der. İyi de zaten nasıl göreceksin gözünle? Görse de bu sefer montaj diyecek. Dediğim gibi fanatizmdir bunların temel sebebi. Herhangi bir şeye körü körüne bakmamaya çalıştım her zaman. Biraz Galatasaray konusunda fanatiğimdir kalan her konuda başarılı olduğumu düşünüyorum. Eğer takıldığın belki de yanlış anladığın mesele 'ırkın aptallığı' falansa öyle bir söylemim yok zaten. Türkler aptaldır değil halkımız aptaldır diyorum. Yoksa Türk'ü de Kürt'ü de İtalyan'ı da üç aşağı beş yukarı aynı zeka düzeyinde.
ok Ezo
Fazlı deniz değil o. Eski bir malum üye.
Can sıkıcı. Ama komik gidiyor![]()
Simdi bir sey denmeli. Bazi sesler diyor ki AKP "Islama" yakin bi parti.. ve bunu bi nevi kötüliyorlar farkli sekilde.
Ama unutmamak lazim Türkiye hristiyan bi ülke degil, Insanlarin cogu Müslüman.
Haa bana görede Din politikada yeri olmaz.
Misal almanya da su an iktirdarda "CDU" var.. Hristiyan-Demokratik-Partisi.
aglama sübyan sana daha elma sekeri alicam..abisinin gülü:happy::happy:
Sanki benim umrumda
Simdi bir sey denmeli. Bazi sesler diyor ki AKP "Islama" yakin bi parti.. ve bunu bi nevi kötüliyorlar farkli sekilde.
Ama unutmamak lazim Türkiye hristiyan bi ülke degil, Insanlarin cogu Müslüman.
Haa bana görede Din politikada yeri olmaz.
Misal almanya da su an iktirdarda "CDU" var.. Hristiyan-Demokratik-Partisi.