- 16 Haziran 2010
- 204.145
- 156.235
- 6.838
Nerede o ya cnntürkden bakıyorum yüzde 80 sandık açılmış chp önde gözüküyor %1 ile
Tgrt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede o ya cnntürkden bakıyorum yüzde 80 sandık açılmış chp önde gözüküyor %1 ile
Önceki iletime istinaden birşey sordun sandım onu anlamadım
Konu dışı yazanlar vardı da.
Düşüncem, İstanbul zor demiştim. Umudum var demiştim nitekim yaklaştı salladı biraz ama olmadı. Olması da zor. Bdp'li İstanbuldaki seçmen akp'ye oy vermiş. Bir de büyükşehir yasasını unuttuk işte.
Ankara konusunda ise şaşkın durumdayım. 1 farkla dahi olsa alır diyordum. Gerçi daha bitmedi orası ama zor gibi.
Bundan sonra en akıllı hamle Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak bir aday çıkarmak. Mesela Mansur Yavaş olabilir. Çünkü hem ülkücü geçmişi var, hem de şu an chp'li. Yoksa her parti kendi adayını çıkarırsa kazanan yine akp olur.
Emrah'ında yapabileceği birşey yok bizler sadece gördüklerimizi yorumluyoruz , yani olay akp-chp-mhp meselesi değil ,,
önceki mesajlarımdan birinde yazmıştım bir küsür sene evveline kadar akp'ye oy vermeyi düşünüyordum diye ama öylesine tepe taklak edildiki memleket dış politikada rezil durumda bile değiliz şu anda ,
yani benim derdim twit yutüb yada hırsızlık değil aslen az çok yaşadığımız memleketi biliyoruz bunlar iç politikada bugün birine yarın başkasına fayda sağlar ama açıkcası çok daha önemli şeyler var suriye ve orta doğu politikası , açılım safsatası ile ülkenin sürüklendiği bataklık ,,
Ben şu saatten sonra MHP ve CHP 'nin eleştirilmesine karşıyım bence ülkenin şu ortamında yapabileceklerinin en iyisini yaptılar ama kesinlikle akp'nin yerini alamayacaklar ,
olacak olan ise muhtemelen büyük bir ekonomik kriz ile beraber akp benzeri bir sağ oluşum ortaya çıkarılacak ve başka bir maceraya atılacağız , ama umarım ekonomik kriz öngörüleri gerçekleşmez .
akp de erdoğanda ekonomik kullanım ömürlerini tamamladılar sadece raflardan kaldırılacakları günü bekliyorlar !
Antalya, Adana, Denizli, Kastamonu, Kütahya, Hatay, Artvin, Ardahan
muhalefet biraz gayret gösterseydi buraları alabilirdi.
Benim bu konuya attığım mesajların hepsine bakabilirsin bir tane böyle yorum bulamazsın. Benim değinmek istediğimi bind efa söyledim. Eskiden vatanseverlik daha ön plandaydı bugün din daha ön planda. Ümmet diyor adam kürsüde.
İnceledim hocam hepsi çalmış çırpmış tek çalmayan ecevit vardı oda etrafındakiler yemiş hep öyle okudum sen daha iyisini görebildin mi ? Görmüşsen neden ülke bu halde hiç gelişemedi neredeyse 100 yıldır. (Atatürk dönemi hariç)
hatay da 3% önde chp
Cihan doğrudur. Hatay'dan teyit edildi..
Yerel tvler söyledi.