30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Oy hilelerine bakın yakmışlar oyları

Sent from my iPhone using Tapatalk

Antalya, Adana, Denizli, Kastamonu, Kütahya, Hatay, Artvin, Ardahan

muhalefet biraz gayret gösterseydi buraları alabilirdi.

Önceki iletime istinaden birşey sordun sandım onu anlamadım :)

Konu dışı yazanlar vardı da.

Düşüncem, İstanbul zor demiştim. Umudum var demiştim nitekim yaklaştı salladı biraz ama olmadı. Olması da zor. Bdp'li İstanbuldaki seçmen akp'ye oy vermiş. Bir de büyükşehir yasasını unuttuk işte.

Ankara konusunda ise şaşkın durumdayım. 1 farkla dahi olsa alır diyordum. Gerçi daha bitmedi orası ama zor gibi.

Sarıgül Taraftardan ne kdr oy almıştır acaba. Başa gelseydi bizim için iyi olurdu. Ankara zor değil, çok zor. Açılmayan sandıklardan illa ki Akpye de oy çıkacak çünkü. Şu elektrik kesilmelerinin altında ne dümenler var ben onun peşindeyim asıl

Ankara'da fark 2.4

kalan yüzde 12

7-4-1 civarı olursa kıl payı alabilir Mansur.

Emrah'ında yapabileceği birşey yok bizler sadece gördüklerimizi yorumluyoruz , yani olay akp-chp-mhp meselesi değil ,,

önceki mesajlarımdan birinde yazmıştım bir küsür sene evveline kadar akp'ye oy vermeyi düşünüyordum diye ama öylesine tepe taklak edildiki memleket dış politikada rezil durumda bile değiliz şu anda ,

yani benim derdim twit yutüb yada hırsızlık değil aslen az çok yaşadığımız memleketi biliyoruz bunlar iç politikada bugün birine yarın başkasına fayda sağlar ama açıkcası çok daha önemli şeyler var suriye ve orta doğu politikası , açılım safsatası ile ülkenin sürüklendiği bataklık ,,

Ben şu saatten sonra MHP ve CHP 'nin eleştirilmesine karşıyım bence ülkenin şu ortamında yapabileceklerinin en iyisini yaptılar ama kesinlikle akp'nin yerini alamayacaklar ,

olacak olan ise muhtemelen büyük bir ekonomik kriz ile beraber akp benzeri bir sağ oluşum ortaya çıkarılacak ve başka bir maceraya atılacağız , ama umarım ekonomik kriz öngörüleri gerçekleşmez .

akp de erdoğanda ekonomik kullanım ömürlerini tamamladılar sadece raflardan kaldırılacakları günü bekliyorlar !

Hocam güzel güzel yazmışsın teşekkür ederim. Burda herkes fikirlerini paylaşıyo bak ne güzel anlatmışsın kendince olayları haklı olduğun yerler olmaığın yerler var tabi oda bana göre ama çıkıpta beni bi tarafın sempatizanı ilan etmemişsin dediklerimi anlayabilmişsin. Teşekkür ederim ayrıca herkese önyargılarından kurtulmayı öneririm..

Benim bu konuya attığım mesajların hepsine bakabilirsin bir tane böyle yorum bulamazsın. Benim değinmek istediğimi bind efa söyledim. Eskiden vatanseverlik daha ön plandaydı bugün din daha ön planda. Ümmet diyor adam kürsüde.

Dengeli olması daha doğrudur. Yeri gelir vatanımız için canımızı feda ederiz. Yeri gelir tüm ümmet birlik olur. Müslümanlara yapılan zulme karşı dururuz. Bu demek değil ki, bu toplum içinde bu inanca sahip olmayan kişilere saygı gösterilmeyecek. Bence insanlar toplum baskısı yüzünden kendini taraf ilan ediyor.

Ankaranın iki büyük ilçesi keçiören-çankaya hatta keçiören 1 milyon nufusu ile sanırım türkiyenin en büyük ilçesi .. Ve melihin en çok oy aldığı yer keçiörendir.. 25 ilçeden 21 ini almışlar bitek çankaya kurtaramıyor malesef..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Boş oy pusulalarına akp basılmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnceledim hocam hepsi çalmış çırpmış tek çalmayan ecevit vardı oda etrafındakiler yemiş hep öyle okudum sen daha iyisini görebildin mi ? Görmüşsen neden ülke bu halde hiç gelişemedi neredeyse 100 yıldır. (Atatürk dönemi hariç)

Bazi seyler yeni cag zamaninda dogru calismiyor...sadece TR degil.. öteki ülkelerde de var.

Insanlar güc ile iyi davranamiyor...ilaki kötüye kulaniyor.

Aslinda bütün "genel sisteme" karsin protesto etmek lazim.

A Parti, B Parti, C Parti..cokda önemli degil.. resmi olarak farklari var..ama bilmis kisiler biliyor ki ..kim ikdidara/muhalefet gelse farketmez..hepsi ayni.

Cünkü Insanlar ayni ve ,,hiyerarşi ve politik sistem olusumunda" problemler var.

Lobiizm, Global-Kapitalism .vs...

"Balik basdan kokar"

AKPli'lere koyun diyorlar..Ama yanlislari var.

Bu politik sistemi, partilere güvenen, sorgulamayanlar..herhangi bi partiye öteki partiden daha iyi diyenler... asil koyunlar.

Yukarda dedim gibi.. Parti marti olay degil..bütün genel Sistem ve modern yasam olusum sorgulanmali ve degismeli...bunun kolay olmadini belirtmeye gerek yok.

melih gördüyse çankaya oyları geliyor allah ankaranın tüm elektriğini keser kaybetmemek için yskyı yakar

akp WIN bizimle bas edemeyeceginizi ne vakid ogreneceksinz arkadaslar .BIZ AKPLIYIZ

Geri
Üst Alt