Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.964
- 1.962
- 1.798
of be ığdır da gitmiş. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akp WIN bizimle bas edemeyeceginizi ne vakid ogreneceksinz arkadaslar .BIZ AKPLIYIZ
Mesajları bilerek sildim. Hatay'dan Chp'nin kesinleştiğine dair telefon geldi. Bu durumda Cihan Haber doğru demektir..
Aynen... yazim tam bitmemisdi, alinti yapdinda....bir iki cümle ilave etmiasim:
AKPli'lere koyun diyorlar..Ama yanlislari var.
Bu politik sistemi, partilere güvenen, sorgulamayanlar..herhangi bi partiye öteki partiden daha iyi diyenler... asil koyunlar.
Yukarda dedim gibi.. Parti marti olay degil..bütün genel Sistem ve modern yasam olusum sorgulanmali ve degismeli...bunun kolay olmadini belirtmeye gerek yok.
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana
adamlar 6 büyük şehrin 5'ini aldılar gibi. Üstelik bunca rezilliğe rağmen. Demek ki bu saatten sonra bir 10 yıl daha akp iktidarını göreceğiz.
Aynen... yazim tam bitmemisdi, alinti yapdinda....bir iki cümle ilave etmsdim:
AKPli'lere koyun diyorlar..Ama yanlislari var.
Bu politik sistemi, partilere güvenen, sorgulamayanlar..herhangi bi partiye öteki partiden daha iyi diyenler... asil koyunlar.
Yukarda dedim gibi.. Parti marti olay degil..bütün genel Sistem ve modern yasam olusum sorgulanmali ve degismeli...bunun kolay olmadini belirtmeye gerek yok.