30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Kalan %11

Fark %2.1 Ankara da an itibari ile.

Cankayada henuz 250 bin civari oy cikacak. Bunun 50 binini Melit, 180 binini Mansur Yavas alir. Yavas 25 bin oy kadar Yeni mahallede fark atabilir. Bu iki ilcede Melitten 100 kadar fazla oy cikarabilir. Her sey bitmis degil yani.

Mesajları bilerek sildim. Hatay'dan Chp'nin kesinleştiğine dair telefon geldi. Bu durumda Cihan Haber doğru demektir..

Ankara 89.4 %

AKP 45.3

CHP 43.2

Aynen... yazim tam bitmemisdi, alinti yapdinda....bir iki cümle ilave etmiasim:

AKPli'lere koyun diyorlar..Ama yanlislari var.

Bu politik sistemi, partilere güvenen, sorgulamayanlar..herhangi bi partiye öteki partiden daha iyi diyenler... asil koyunlar.

Yukarda dedim gibi.. Parti marti olay degil..bütün genel Sistem ve modern yasam olusum sorgulanmali ve degismeli...bunun kolay olmadini belirtmeye gerek yok.

Okudum gayet doğru söylüyosunuz.Aynen katılıyorum. Ya birşey diycem ama gerçekten sırf partiler yüzünden birbrinin kalbini kıran insanlar görüyorum hem sosyal alemde hemde kendi çevremde. Bunu kimse yapmasın işte. Gerçekten yazık ya bir parti uğruna değmiyor. Onlar sizi bizi düşünmezler atık bi gözümüzü açmak lazım ya. Kim ne düşünüyosa kendine düşünsün kalp kırmak güzel birşey değil. A partisi gider B gelir B gider A geri gelir bizlerde olduğumuz yerde saymaya devam hiç yoktan kul hakkı yiyip kalp kırmayalım bence çok yazık

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana

adamlar 6 büyük şehrin 5'ini aldılar gibi. Üstelik bunca rezilliğe rağmen. Demek ki bu saatten sonra bir 10 yıl daha akp iktidarını göreceğiz.

melih kaybederse mansuru vurur söyliyim. hem de ucu ucuna olursa tamamdir.:DD

Yine dürüstlüğe oy çıkmadı oranlara bakılırsa Türkçülüğe,Atatürkçülüğe,Kürtçülüğe,Dinciliğe verildi oylar...belediye de siyasi rantla güdülen bir ülkede normal gerçi.

Aynen... yazim tam bitmemisdi, alinti yapdinda....bir iki cümle ilave etmsdim:

AKPli'lere koyun diyorlar..Ama yanlislari var.

Bu politik sistemi, partilere güvenen, sorgulamayanlar..herhangi bi partiye öteki partiden daha iyi diyenler... asil koyunlar.

Yukarda dedim gibi.. Parti marti olay degil..bütün genel Sistem ve modern yasam olusum sorgulanmali ve degismeli...bunun kolay olmadini belirtmeye gerek yok.

Akpli koyunlari savunayim derken celiskilerinle sevismissin. Boyle bir zihniyeti savunalicak hicbir taraf yok koyunlar okadar.

Geri
Üst Alt