30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

İzmir, Aydın, Muğla gel birine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aydın'da büyüdüm ben :) 13 yıl yaşadım. Ege'li sayılırım yani. Yemek alışkanlığı yaşam biçimi vs..

Ama hani İstanbul'a yakınlık için dedim. Sakin de bir yer. Ege'ye yine yakın vs..

Neyse öyle olacak gibi. Muhtemelen Muğla :)

Ankara Antalya yer değişirse şaşırmam.

Bunlar da çok yanlı Hayri ya sözcü fotomaç gibi gözümde bişey bulup karalayalım diye bakıyorlar. Bilmiyorum doğru mudur haber.

Topbaş istanbbul'da sağa solu inşaata mahkum etmek dışında hiçbir şey yapmıyor. İstanbul kaos şehri oldu yahu. Akşam 9.30 dan sonra ulaşım yok doğru düzgün.

Yav kaos her zaman vardı Mert İstanbul burası. Yol yaptı diyeceğim şakirt şekilde ama. Uzattığı metro hattını sürekli kullanıyorum mesela. Önceden durak yoktu gideceğim yere kadar. Metro hatlarını genişletmesi bile büyük iş bence hatta oradan kazandı neredeyse.

Cnn fark 1500

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerek yok açmaya , açarsam konu dışına çıkarım birçok kişide anlayamaz temeldeki mantığı ,

ayrıca politika-siyaset ile uzaktan yakından ilgisi yok olmasın dememin .

Yok ben ideolojik olarak soyledim yani demek istedigim hem chp hem mhp tabanının destkleyebilecegi bir isim olmalı. Bu arada Ahmet Necdet Sezer de siyasetten gelmiyordu yanıs hatırlamıyorsam.

istanbulda fark kapanıyor ve kadıköy yskya girilmemiş doğruysa o fark kapanır

artı

beşiktas

bakırköy

Geri
Üst Alt