Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Katakülle dönüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor.
Belli olmaz o işler. Mhp asla tek başına iktidar olamaz. Bunu bende biliyorum ama en azından %20'yi geçebilecek bir potansiyel var. Ama Bahçeli olduğu sürece hiçbir zaman o kadar oy alamaz.
Oyunu cevirdiler şimdi gökcek 3200 yaptı farkı
Simdilik chpliyim nedeni bu partiye gereginden cok haksizlik yapiliyor. Cumhuriyet devrimi ve bu ulkeye verdikleri icraatlar yokmus gibi gosterilip surekli din uzerinden saldiriliyor. Evet belki hatalari olmustur yanlislari olmustur dogrudur veya yanlistir tartismak yersiz nedeni 60 yil onceki hikayeler cunku. Bu partiye bir zihniyet empoze edildi ve bu zihniyet bazilari icin ocu gibi geliyor ben batili gibi dusunen yenilicikci cagdas seviyeli bir anlayis istiyorum chp tam olarak belki yansitamiyor belki nedeni bazi itici tipleri ve ataturk dusuncesini tam kavramamis kemalistler. Batili ulkelerin seviyesine gelmek istiyorsak onlar gibi dusunmemiz ve potansiyelimizi ona gore tutmak gerekir chp de bu potansiyel varmi? Az ama diger partilerde sifir. Ozellikle akp ne desem bu zihniyete bilemiyorum din uzerinden siyaset yapilmasindan nefret ediyorum cunku bu anlayis bizi saga mahkum ediyor ve bu anlayis kirilmadikca akpye mahkumuz ve bunu bilen akp zihniyeti insanlari bir robot gibi surekli bu goruste tutmaya calisiyor. Bir adam dusun basbakan oldu ekonomoyi kalkindirdi ulkeye cag atlatti ulkseini ezdirmedi disa mahkum birakmadi super bir insan oldu oylari da %55 60 a dayandi ama bu adamin ateis
. Oldugu ortaya cikti oylari okadar duser ki meclise bile giremez hatta siyasi hayati biter! Neden peki din odakli siyasi gorus yani akpnin insanlara dayattigi bu gorus.
İstanbul da fark %3'e kadar indi;
"Kadıköy ve Beşiktaş" oyları daha duruyor... Yani "Gezinin Ruhu"
Geliyor
bu ne ya :s
Iğdır fark açılmış. Bdp almış. Doğu yavaş yavaş gidiyor beyler![]()
ankara Seçim Sonuçları - Yerel Seçim 2014 - Milliyet Seçim Sonuçları
burdan takip ediyorum che den. 3000 den az oy kaldı