30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Yalova komedi 1 oy :D

bu adamlar ne yapıp ne edip katakulli getireceklerdi dun gece ben adil demokratik seçim olduguna hiç inanmıyorum facebookuma gelen bazi video resim goruntuleri var chp basılı oy pusulaların yakıldıgını göruntulenen hiç bir şekilde inanmıyorum ama maalesef durmak yok hırsızlıga devam

he canım zaten akpnın karşısında duran herkes bilim adamı akplier cahil şimdi yol al bakalım :)))))))

Bir şey yazmak istemiyordum ama dayanamadım. Sen şu an neye seviniyorsun? Ne için sırıtıyorsun farkında mısın? Gerçekten merak ediyorum bunu.

Tamam, takım tutar gibi Tayyip'i destekliyorsunuz ve Tayyip giderse, kendinizi "kazanan" tarafta hissettiğiniz tek mecra da elinizden gidecek. Ama bu ülkenin %44'ünün ülkeyi diktatörlüğe çevirene, alenen hırsızlık yapana, çok önemsediğiniz din ile dalga geçene, alenen yolsuzluk yapana, ülkenin yüzünü batıdan doğuya çevirene, yargının üstünlüğünü yok edene, kendine karşı hiç bir hukuki yaptırım uygulanmasına izin vermeyene, daha nicelerine ve normal bir ülkede bunların çok daha azını yapsa %1 bile oy alamayacak bir partiye oy verdiğinin farkında mısın? Bunun nesi mutlu ediyor seni? Biraz mantıklı düşünün rica ediyorum, neyin sizi mutlu ettiğinin farkına varın biraz. Yalnızca "kazanan" tarafta kalabilmek için yanlışı desteklemeyi nasıl sindiriyorsunuz içinize?

Chp kazansaydı Ankarayı, DEMOKRATİK bir seçim olurdu Akp kazanınca DEMOKRATİK Seçim olmuyor:) demi arkadaşlar.3 Genel 3 Yerel seçim,2 Referandum olmak üzere AKP Hepsinde hile yapmıştır(!) :D

Melih Gökçek yerine Akp X bir ismi aday olarak gösterseydi tahminimce oyları daha da artardı. Buna rağmen Melih Gökçek'in alması particiliğin daha da artmasına, gruplar arasındaki mesafenin ciddi noktalara vardığını gösteriyor. Dolayısıyla burada kazanan M.G değil, particilik oluyor. Aynı şey İzmir için de geçerli. Belki Binali bağımsız olarak girseydi Aziz Kocaoğlunu daha da zorlayabilirdi.

İl genel meclisi dağılımı genel seçimler hakkında daha fazla fikir oluşmasını sağlıyor. Dolayısıyla AKP'nin ciddi bir oy düşüşü yok, 2-3 puan dışında... İl genel meclis dağılımında Akp'nin dağılımın daha fazla olmasının sebebi insanların bilinçsizce değil, bilinçli oy kullandığını gösteriyor.

Akp'nin var mı bilmiyorum ama CHP'nin %1 bile alamadığı bir sürü il var, dolayısıyla CHP'nin genel seçimlerde işi çok zor görünüyor. AKP'nin oylarını belki sağlam bir sağ partiyle bölebilirsin ama CHP'nin tek başına iktidar olması çok küçük bir ihtimal kabul etmek lazım.

Seçim ondan bundan kaybedilmedi.

Cehalet kazandı. ahlaksızlık kazandı. O yüzden daha önemli şeyler kaybedildi.

Hırsızlar bu ülkede hala oy alıyorsa geçmiş olsun.

Bir şey yazmak istemiyordum ama dayanamadım. Sen şu an neye seviniyorsun? Ne için sırıtıyorsun farkında mısın? Gerçekten merak ediyorum bunu.

ÇOK ÖNEMSEDİĞİNİZ DİN İLE DALGA GEÇENE, alenen yolsuzluk yapana, ülkenin yüzünü batıdan doğuya çevirene, yargının üstünlüğünü yok edene, kendine karşı hiç bir hukuki yaptırım uygulanmasına izin vermeyene, daha nicelerine ve normal bir ülkede bunların çok daha azını yapsa %1 bile oy alamayacak bir partiye oy verdiğinin farkında mısın? Bunun nesi mutlu ediyor seni? Biraz mantıklı düşünün rica ediyorum, neyin sizi mutlu ettiğinin farkına varın biraz. Yalnızca "kazanan" tarafta kalabilmek için yanlışı desteklemeyi nasıl sindiriyorsunuz içinize?

Sen kendi dinine önem vermiyorsan yaşama bence Adamın içinde ALLAH korkusu yokki bana saygısı olsun dinle alay ediyor resmen...

Sen kendi dinine önem vermiyorsan yaşama bence Adamın içinde ALLAH korkusu yokki bana saygısı olsun dinle alay ediyor resmen...

Bu kadar yazıdan buna mı takılıyorsun? Sizin için önemli olan değerlerle dalga geçtiğini söylemeye çalışıyorum, vurgu yapmamın sebebi bu. Bu adamlara oy vermenizin sebebi "dini bütün" olmaları değil mi?

Tamam, takım tutar gibi Tayyip'i destekliyorsunuz ve Tayyip giderse, kendinizi "kazanan" tarafta hissettiğiniz tek mecra da elinizden gidecek. Ama bu ülkenin %44'ünün ülkeyi diktatörlüğe çevirene, alenen hırsızlık yapana, çok önemsediğiniz din ile dalga geçene, alenen yolsuzluk yapana, ülkenin yüzünü batıdan doğuya çevirene, yargının üstünlüğünü yok edene, kendine karşı hiç bir hukuki yaptırım uygulanmasına izin vermeyene, daha nicelerine ve normal bir ülkede bunların çok daha azını yapsa %1 bile oy alamayacak bir partiye oy verdiğinin farkında mısın? Bunun nesi mutlu ediyor seni? Biraz mantıklı düşünün rica ediyorum, neyin sizi mutlu ettiğinin farkına varın biraz. Yalnızca "kazanan" tarafta kalabilmek için yanlışı desteklemeyi nasıl sindiriyorsunuz içinize?

yav he he

Dün gece yatmadan önce MHP'nin Ankara'da %8'i çöpe atmasına çok üzüldüğümü belirtmiştim, maalesef beklediğim oldu. Melih hile ile kazanmış olsa da bu çöpe atılan %8'in yarısı CHP'ye verilseydi Melih zırlıyordu şu an, hile ile bile kurtulamazdı.

Mhp Ankara da %8 İstanbul da %4 alacak partimi?Biz elimizden geleni yatık hatta Chp liler yüzünden rahat alacağımız illeri ya kaybettik yada az farkla aldık.

Mhp Ankara da %8 İstanbul da %4 alacak partimi?Biz elimizden geleni yatık hatta Chp liler yüzünden rahat alacağımız illeri ya kaybettik yada az farkla aldık.

Değil, MHP'nin katkısının farkındayım ama %8 yine de boşa gitti maalesef. Biraz daha destek olabilseydi MHP, Melih denen adamdan kurtulmak garanti olurdu. Burada CHP'nin kazanması umurumda değil, MHP daha güçlü olsaydı CHP'nin MHP'yi desteklemesini isterdim.

Geri
Üst Alt