- 27 Ocak 2010
- 139.510
- 105.860
- 5.648
Yalova komedi 1 oy 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çankaya'da AKP nin fazla alması Kadıköy'de akpnin fazla alması gibi bişey sanırsam
he canım zaten akpnın karşısında duran herkes bilim adamı akplier cahil şimdi yol al bakalım))))))
Yalova'da ne olmuş yahu?
İlk sayımda CHP 140 oyla önde bitirdiyse 2. sayımda sonucun AKP'ye dönecek kadar değişmemesi lazımdı.
1 oy ne yahu 1 oy![]()
Chp kazansaydı Ankarayı, DEMOKRATİK bir seçim olurdu Akp kazanınca DEMOKRATİK Seçim olmuyordemi arkadaşlar.3 Genel 3 Yerel seçim,2 Referandum olmak üzere AKP Hepsinde hile yapmıştır(!)
![]()
Bir şey yazmak istemiyordum ama dayanamadım. Sen şu an neye seviniyorsun? Ne için sırıtıyorsun farkında mısın? Gerçekten merak ediyorum bunu.
ÇOK ÖNEMSEDİĞİNİZ DİN İLE DALGA GEÇENE, alenen yolsuzluk yapana, ülkenin yüzünü batıdan doğuya çevirene, yargının üstünlüğünü yok edene, kendine karşı hiç bir hukuki yaptırım uygulanmasına izin vermeyene, daha nicelerine ve normal bir ülkede bunların çok daha azını yapsa %1 bile oy alamayacak bir partiye oy verdiğinin farkında mısın? Bunun nesi mutlu ediyor seni? Biraz mantıklı düşünün rica ediyorum, neyin sizi mutlu ettiğinin farkına varın biraz. Yalnızca "kazanan" tarafta kalabilmek için yanlışı desteklemeyi nasıl sindiriyorsunuz içinize?
evet o telefonla cekilen videolar filan da chp yapti...
doğru ışıklar kapatılınca akpnin oyları sayılıyor sadece..
Sen kendi dinine önem vermiyorsan yaşama bence Adamın içinde ALLAH korkusu yokki bana saygısı olsun dinle alay ediyor resmen...
Chp kazansaydı Ankarayı, DEMOKRATİK bir seçim olurdu Akp kazanınca DEMOKRATİK Seçim olmuyordemi arkadaşlar.3 Genel 3 Yerel seçim,2 Referandum olmak üzere AKP Hepsinde hile yapmıştır(!)
![]()
Bir şey yazmak istemiyordum ama dayanamadım. Sen şu an neye seviniyorsun? Ne için sırıtıyorsun farkında mısın? Gerçekten merak ediyorum bunu.
Tamam, takım tutar gibi Tayyip'i destekliyorsunuz ve Tayyip giderse, kendinizi "kazanan" tarafta hissettiğiniz tek mecra da elinizden gidecek. Ama bu ülkenin %44'ünün ülkeyi diktatörlüğe çevirene, alenen hırsızlık yapana, çok önemsediğiniz din ile dalga geçene, alenen yolsuzluk yapana, ülkenin yüzünü batıdan doğuya çevirene, yargının üstünlüğünü yok edene, kendine karşı hiç bir hukuki yaptırım uygulanmasına izin vermeyene, daha nicelerine ve normal bir ülkede bunların çok daha azını yapsa %1 bile oy alamayacak bir partiye oy verdiğinin farkında mısın? Bunun nesi mutlu ediyor seni? Biraz mantıklı düşünün rica ediyorum, neyin sizi mutlu ettiğinin farkına varın biraz. Yalnızca "kazanan" tarafta kalabilmek için yanlışı desteklemeyi nasıl sindiriyorsunuz içinize?
Dün gece yatmadan önce MHP'nin Ankara'da %8'i çöpe atmasına çok üzüldüğümü belirtmiştim, maalesef beklediğim oldu. Melih hile ile kazanmış olsa da bu çöpe atılan %8'in yarısı CHP'ye verilseydi Melih zırlıyordu şu an, hile ile bile kurtulamazdı.
Mhp Ankara da %8 İstanbul da %4 alacak partimi?Biz elimizden geleni yatık hatta Chp liler yüzünden rahat alacağımız illeri ya kaybettik yada az farkla aldık.
yav he he
doğru ışıklar kapatılınca akpnin oyları sayılıyor sadece..
Adama anca bu cevabımı verebildin ? "Yaw he he". Cahil diyince küsüyorsunuz.