30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

hiç alakası yok 12 senedir halk demek acı çekiyor bundan öncekiler neydi peki 2001 krizini sen yaşadınmı kendi kendinizi kandırıyorsunuz

Azıcık milli bir hükümet geldi 2001 krizi çıktı.Akp de o hükümetin izlediği politikaları izlesin,yabancılar çeksin parayı 2001 krizine bile duacı hale geliriz.Yabancıların yatırımlarıyla ayakta duruyor bu ülke.

Zaten senin gibi akp ekonomiyi kalkındırdı vs. diyen entel dantel liberallerin sayısı %3'tür en fazla.Geri kalanı din için akpye veriyor.

sahi bu kılıçdaroğlunu daha hiç göremedim endişelenmeye başladım milletin tokatı böyle olur öyle klavyedeki kalabalığa bakmayacaksın

Yakın çevremdeki kürtlerin 1'i bile oy vermedi, nefret ediyorlar CHP'den. Onlarınki ırkçılık değilse benimkide olamaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben MHPye oy veren kürtler gördüm heyyttttt CHP de neymiş....

sahi bu kılıçdaroğlunu daha hiç göremedim endişelenmeye başladım milletin tokatı böyle olur öyle klavyedeki kalabalığa bakmayacaksın

O kalabalık kimleri temsil ediyor biliyorsundur. Hiçbirşeyden haberi olmayan, bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama koyun kesim olduğunu biliyorsundur.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ankara ve Istanbul seciminin adil olduguna bir cok kisiyi inandiramazlar bence.

Mansur Yavas öne geciyor, 1 saat durduruyorlar, sonra bi bakiyorsun Melih Gökcek öne gecmis.

Yakilan oylarin resimleri vs. Acikcasi benim icim rahat degil Ankara ve Istanbul konusunda.

Azıcık milli bir hükümet geldi 2001 krizi çıktı.Akp de o hükümetin izlediği politikaları izlesin,yabancılar çeksin parayı 2001 krizine bile duacı hale geliriz.Yabancıların yatırımlarıyla ayakta duruyor bu ülke.

Zaten senin gibi akp ekonomiyi kalkındırdı vs. diyen entel dantel liberallerin sayısı %3'tür en fazla.Geri kalanı din için akpye veriyor.

din için oy verilseydi saadet partisi her sene iktidar olurdu yapmayın Allah aşkına mhp de muhafazakar bir parti ona kalırsa kandırmayın kendinizi millet hizmete oy veriyor Antalyayı bundan önce chp kazandı adamın bir tane icraati yok bütün alt geçitler menderes türel zamanında yapıldı ve adam yine kazandı burdaki millet yanlış yaptıgını anladı tekrardan ak parti aldı antalyayayı

Memleket Stockholmcu çıktı iyi mi gerçi çok sürpriz olmadı.Madem öyle büyük başkanınıza mail filan atın hala fark etmediyseniz biz tape,hırsızlık,rüşvet,yargıya medyaya müdahale vs vs bunların hiç biriyle ilgilenmiyoruz boşuna siteleri kapatmayın kafanıza göre rahat rahat takılın. Ha bu kafalar daha önce planladıkları gibi Suriye ile bi savaşa girmeye kalkarsa haritayı sarıya boyanlar önden buyursun,bu sizin demokrasiniz.

O kalabalık kimleri temsil ediyor biliyorsundur. Hiçbirşeyden haberi olmayan, bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama koyun kesim olduğunu biliyorsundur.

siz böyle millete hakaret etmeye devam edin asıl koyun sensin ben hiç bir zaman diğer partilere oy verenlere koyun cahil hain diye birşey demiyorum çünkü demokratik bir ülkede yaşıyoruz

Valla abi onu bunu bilmemde, artık şu ülkeye atom bombası düşse umrumda deil o derece. En ufak içim sızlamıyacak. Çünkü her ne kadar hile hurda olsada AKP bu kadar yolsuzluk, hırsızlık, cinayetten sonra bu kadar oy alıyorsa, benim için o ülke bitmiştir. Atatürk'ün kurmuş olduğu ülkenin, Atatürk'e düşman bir ülkeye dönmesi hakikaten kabul edilebilir bir durum değil. En azından benim için değil. Daha önce yurt dışı 1-2 firmadan teklif almıştım, tekrardan onlara başvuracağım. Olursa pılımı pırtımı toplayıp gideceğim. Ülkenin çivisi çıkmış durumda, ekonomi berbat. Çocuk yok, eş yok, anne baba var, onlarında hasretine dayanacağız. Sanırım Avrupada digiturk var. Galatasaray maçlarınıda oradan takip ederiz.

Seçim sonuçları beklentiler civarında geldi. İstanbul'u akp'nin alması da sürpriz değil ama Ankara'da yapılanlar rezalet.

Ankara ve Istanbul seciminin adil olduguna bir cok kisiyi inandiramazlar bence.

Mansur Yavas öne geciyor, 1 saat durduruyorlar, sonra bi bakiyorsun Melih Gökcek öne gecmis.

Yakilan oylarin resimleri vs. Acikcasi benim icim rahat degil Ankara ve Istanbul konusunda.

tabi tabi amerikan kanalı fox hep öyle gösterdi fox tvnin ne oldugunu biliyoruz hiç bir zaman başabaş geçmedi heleki istanbulu çok rahat aldı ankarada biraz çekişme vardı melih ilk başta arayı açmıştı sonlara dogru çankayanıun oylarıyla fark kapandı

siz böyle millete hakaret etmeye devam edin asıl koyun sensin ben hiç bir zaman diğer partilere oy verenlere koyun cahil hain diye birşey demiyorum çünkü demokratik bir ülkede yaşıyoruz

:)

Hakaret etmedim. Sadece bilgisiz dedim. Ayrıca zaten bu olanlardan, RTE'nin yaptıklarından haberi olup da yine oy veriyorsan bu adama, koyun sıfatı iltifat kalır.

Sorun zihinseldir. Kısa zamanda yardım alınmalıdır.

Cahillere neyi anlatmaya çalışıyorsunuz beyler?

Dün iq seviyeleri belli olmuş insanlara neyi anlatmaya çalışıyorsunuz bırakın otlasınlar

:)

Hakaret etmedim. Sadece bilgisiz dedim. Ayrıca zaten bu olanlardan, RTE'nin yaptıklarından haberi olup da yine oy veriyorsan bu adama, koyun sıfatı iltifat kalır.

Sorun zihinseldir. Kısa zamanda yardım alınmalıdır.

ne yapmış tayyip bir anlatsana bu millet herşeyi görüyor ve Atatürküde seviyor

Geri
Üst Alt