30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Sen demiyebilirsin. O çok naif şaşalı tatlı güze anlattığın partinin temelidir pkk.

Ne kadar saçma ya. Ben de o zaman ta Osmanlı'nın Akkoyunlu Türkmenlere yaptığı ihaneti baz alıyım Osmanlıya Türk düşmanı devlet diyim. Tarihte Osmanlıdan daha fazla Türk öldüren bir devlet olduğunu sanmıyorum. En büyük Türk düşmanı Osmanlı o zaman. Böyle mantık olmaz.

Ne kadar saçma ya. Ben de o zaman ta Osmanlı'nın Akkoyunlu Türkmenlere yaptığı ihaneti baz alıyım Osmanlıya Türk düşmanı devlet diyim. Tarihte Osmanlıdan daha fazla Türk öldüren bir devlet olduğunu sanmıyorum. En büyük Türk düşmanı Osmanlı o zaman. Böyle mantık olmaz.

Öyle zaten. Diyebilirsin. Ben Osmanlı'yı da tartışırım seninle. Türkçülük yapmıyorum bu arada. Önermene cevap olarak yazdım. Ama sendeki sosyalist görünümlü faşizim ortaya çıkıyor gibi. Konuyu Türklüğe getitridğine göre.

Emrahcım senın gibi zihniyetler(?) olduğu sürece bir sonuç elde edemezsiniz.İstersen kıçını yırt bilmem ne yaparsan yap oy seviyeniz bellii!! bunu aklınıza kazıyın geçti artık o dönemler laga lugayı kes de ben nasıl partimin oyunu artırırım veya partiminin ne yanlışı yaptı onu görmen lazım millete laf atarsan daha çok oy kaybedersin

oy seviyesi tabiki belli veyshol akp'nin kimden oy aldigini goremiomusun acab hic mi izlemedin miting falan yawh. sence 2yle 2'yi toplayabilecek mental kabiliyeti varmi o halkin? koyde 40 yilda 40 cocuk doguran karinin oy fazlaligi yaratmasi sasilacak durummu. yani cahilin cahil birakilmasi yahud fazla uremesi sonucunda bi partinin fazla oy almasi o partinin politikalarinin dogru oldugunu mu gosterio sana gore kac yasindasin ki sen yahu

Öyle zaten. Diyebilirsin. Ben Osmanlı'yı da tartışırım seninle. Türkçülük yapmıyorum bu arada. Önermene cevap olarak yazdım. Ama sendeki sosyalist görünümlü faşizim ortaya çıkıyor gibi. Konuyu Türklüğe getitridğine göre.

Ben değil bu ülkede barış istemeyen faşisttir. Şuan burada ben daha çok PKK'nın tasfiye olmasını isteyen yoktur. O zaman gerçek yüzünüzü göreceğim ve haklılığım ortaya çıkacak.

oy seviyesi tabiki belli veyshol akp'nin kimden oy aldigini goremiomusun acab hic mi izlemedin miting falan yawh. sence 2yle 2'yi toplayabilecek mental kabiliyeti varmi o halkin? koyde 40 yilda 40 cocuk doguran karinin oy fazlaligi yaratmasi sasilacak durummu. yani cahilin cahil birakilmasi yahud fazla uremesi sonucunda bi partinin fazla oy almasi o partinin politikalarinin dogru oldugunu mu gosterio sana gore kac yasindasin ki sen yahu

sen halka cahil demeye devam et,onlarda sana sandıkta cahilliği göstersin..Ozaman o "cahil halkı" kendi yanına çekip oyu kendine attırıcan

sen halka cahil demeye devam et,onlarda sana sandıkta cahilliği göstersin..Ozaman o "cahil halkı" kendi yanına çekip oyu kendine attırıcan

gosteriolar zaten ,turkiye cahil bir ulke gordugun gibi

halki birak su anda seni cozmeye calisiyorum akp'ye cahil halk oy verio oy bolunmesin die mi oy veriosun yani? nedir akp'ye oy vermenin altinda yatan ideoloji ya da her ne ise? muslumanlar die mi? aciklayiver bi zahmed

gosteriolar zaten ,turkiye cahil bir ulke gordugun gibi

halki birak su anda seni cozmeye calisiyorum akp'ye cahil halk oy verio oy bolunmesin die mi oy veriosun yani? nedir akp'ye oy vermenin altinda yatan ideoloji ya da her ne ise? muslumanlar die mi? aciklayiver bi zahmed

sana büyüklerin ne anlattı acaba,eskiden ülkede eşitlik vardı herşey güllük gülistanlıktı da akp gelince herşey faso fiso mu oldu dediler,ne bildiğine bağlı

Ben değil bu ülkede barış istemeyen faşisttir. Şuan burada ben daha çok PKK'nın tasfiye olmasını isteyen yoktur. O zaman gerçek yüzünüzü göreceğim ve haklılığım ortaya çıkacak.

Ama 3-4 sayfa önce övdüğün naif gösterdiğin o partinin en büyük kozudur o pkk. Dış güçler olmasa kağıt gibi ezilir giderler orası da ayrı. Ama kafa bulanık. ABD örneğin zaten fiyasko. alakası yok onlardaki durumla bizdeki durumun. ABD'de ulusalcılık vardır. Her kim olursa olsun ABD bayrağı altında birleşmiştir.

sana büyüklerin ne anlattı acaba,eskiden ülkede eşitlik vardı herşey güllük gülistanlıktı da akp gelince herşey faso fiso mu oldu dediler,ne bildiğine bağlı

Eşitlik hiçbir ülkede yok zaten. hiçbir yerde de yok.

Ama g.t kılları, koyun ve ahmaklar sadece bu ülkede.

bilmem gerekeni biliorum sana sorum shu - akp'ye neden oy veriosun?

1. shu shu sebepten

2. shunu shunu yaptiklari icin

3. shoyle shoyle olduklari icin

bu tarz somut bir yanit bekliyorum mumkun ise

bilmem gerekeni biliorum sana sorum shu - akp'ye neden oy veriosun?

1. shu shu sebepten

2. shunu shunu yaptiklari icin

3. shoyle sholye olduklari icin

bu tarz somut bir yanit bekliyorum mumkun ise

o halde bende bilmem gerekenleri biliyorum

mangadan cevapsız sorular adlı parçayı wesley onal kardeşime armağan ediyorum

o halde bende bilmem gerekenleri biliyorum

tamam bana da ogret iste? farkinda misin kabine de demagoglardan kurulu ve akpye oy veren de tartismiyor bir konuda ,su an yaptigin gibi. bir kere elle tutulur birsey soyle bu kadar post bosa gitmesin mumkunsea

18 Mart günü herşeyi bilen fuat avni isimli hesabın yazdıkları ve bugün geldiğimiz durum. Her ilde ayrı bir skandal. Binlerce tutanak, yüzlerce taşınan oy çuvalları, içişleri bakanının gece yarısı YSK çıkarması, elektrik kesintileri, oyların küçük partilere yazılması vs vs.

Antalya'yı AKP'nin ucu ucuna aniden alması ve AKP'nin en çok seçmeninin olduğu Kepez'de yaşanan bu trajikomik olay..

Türkiye çapında seçimler iptal edilmelidir. Binlerce tutarsız bildiri var ve hepsi suçüstü yakalandı.

kepez'de seçime katılım oranının %100 olması - ekşi sözlük

Geri
Üst Alt