30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Yıllar yılı Atatürk ile hakaret dolu videolar yayınlanırken neden yasaklanmadı bu youtube?

Müslümanlarla, Peygamber efendimiz ile dalga geçilirken neden sadece şikayet edildi de kapatılmadı youtube?

Ve şimdi neden RTE'nin yani hükümetin açıkları ortaya dökülünce yasaklandı bu youtube?

Eee şimdi ülkeyi Taksi şöförleri yönetiyor kuzum ;)

Sosyal medyayı çapulculardan fazla kullanan Aklar var maalesef

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

millet sizi sandıkta harcadı sen kafanı yorma, renktaş burada hala konuşuyorsun. O kadar iftiraya rağmen millet uzun adamın yanında yer aldı, rüzgar kayadan toz götürdü sadece

O videoların ses kayıtlarının yalan olduğuna namusun şerefin üzerine yemin edip KURAN a el basarmısın!!!

CHP Yalovayı HIRSIZLARDAN kurtardı. MHP Kastamonu ve Kütahyayı kurtaracak inşAllah ama şerefsizler yeniden sayıma izin verirlerse.

aşırı sağcı mhp ile solcu chp yi aynı tarafta sananlara gülüyorum bu millet referandumada gitti %58 oy ile evet dedi yine uzun adama

millet beyin ozurluyse o napsin

işte bundan dolayı kaybediyorsunuz millete hakaret etmeyi bırakın Atatürk "Köylü milletin efendisidir" demedimi ama kendini Atatürkçü olduğunu sananlar şimdi kırsal kesimden ak partiye oy geldi diye o kesime hakaret ediyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz

millet sizi sandıkta harcadı sen kafanı yorma, renktaş burada hala konuşuyorsun. O kadar iftiraya rağmen millet uzun adamın yanında yer aldı, rüzgar kayadan toz götürdü sadece

Millet sizi sandıkta harcadı diyorsun da ben de milletin bir parçasıyım. Ve ben uzun adamın yanında yer almadım. Benim hakkım yendi,benim oyumu çaldınız. Şimdi sen buna inanmayacaksın,peki İstanbul gibi bir şehrin bile sayımı 2 gün olmadan biterken benim şehrimin Ankara'nın hala bitmemiş olması neyi ifade ediyor?

Ülke genelinde kesilen elektriğin gerçekten kediye ve fırtınaya mı bağlıyorsun?

Rize gibi bir yerde değil fırtına rüzgar bile esmez iken diğer şehirlerde fırtınanın kopması ve bu yüzden elektriklerin gitmesi tesadüf mü?

Bunların hepsi mi iftira peki Hileli Yerel Seçim 2014 Belgeleri ve Fotoğrafları ?

İtiraz edilen yerlerin tekrar sayım ile Chp ve Mhp'ye geçmesi de mi seni bu seçimin hileli olduğuna ikna etmiyor? Hadi ikna etmez de en azından acaba diye de mi hiç düşündürmüyor?

Yıllar yılı Atatürk ile hakaret dolu videolar yayınlanırken neden yasaklanmadı bu youtube?

Müslümanlarla, Peygamber efendimiz ile dalga geçilirken neden sadece şikayet edildi de kapatılmadı youtube?

Ve şimdi neden RTE'nin yani hükümetin açıkları ortaya dökülünce yasaklandı bu youtube?

kapatıldı iyi araştır o zamanlarda kapatıldı

Millet sizi sandıkta harcadı diyorsun da ben de milletin bir parçasıyım. Ve ben uzun adamın yanında yer almadım. Benim hakkım yendi,benim oyumu çaldınız. Şimdi sen buna inanmayacaksın,peki İstanbul gibi bir şehrin bile sayımı 2 gün olmadan biterken benim şehrimin Ankara'nın hala bitmemiş olması neyi ifade ediyor?

Rize gibi bir yerde değil fırtına rüzgar bile esmez iken diğer şehirlerde fırtınanın kopması ve bu yüzden elektriklerin gitmesi tesadüf mü?

Bunların hepsi mi iftira peki Hileli Yerel Seçim 2014 Belgeleri ve Fotoğrafları ?

İtiraz edilen yerlerin tekrar sayım ile Chp ve Mhp'ye geçmesi de mi seni bu seçimin hileli olduğuna ikna etmiyor? Hadi ikna etmez de en azından acaba diye de mi hiç düşündürmüyor?

Nekadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığıyla sınırlıdır ;)

aşırı sağcı mhp ile solcu chp yi aynı tarafta sananlara gülüyorum bu millet referandumada gitti %58 oy ile evet dedi yine uzun adama

Sen dön de k.ına gül. Senin gibi yetersizler olduktan sonra 58 de alır 68 de. O referandumda 58% evet demiştiniz ya hani, o evet dediğiniz kanun sonra ne oldu hatırlıyosun değil mi, tabi HSYK'yı yüksek seçim kurulu zannetmiyorsan sen de o zaman evet diyenler gibi.

Damat ferite rahmet okuttunuz. Bu ne bagnaz dar gorusluluk. Islam dersiniz siz ve sizin gibi kanibozuklardan daha fazla kimse islami lekelememis icini bosaltmamistir. Calanin hirsizin hainin yalayicilari sizi. Birde olablardan gurur duymalari yokmu. Yarin bir gun ic savas geldiginde insallah ilk sizib gibileri vururda gororum ben sizi .

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

işte bundan dolayı kaybediyorsunuz millete hakaret etmeyi bırakın Atatürk "Köylü milletin efendisidir" demedimi ama kendini Atatürkçü olduğunu sananlar şimdi kırsal kesimden ak partiye oy geldi diye o kesime hakaret ediyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz

hakared yok, ulkedeki bilincsiz insan sayisi insaniyetten nasibini az da olsa almis insan sayisindan fazla oldugu icin akp gibi kuruluslar her yonden kolayca somurebiliyor tum ulkeyi, yani bu soz konusu yapilacak bir husus da degil de ,muhtemel anlayis kitligina karsi yazmaktayim. cok sevdigin akp ulkeyi 300 yil geri goturdu goturmeye de devam edio, anadoluda yetisen jenerasyonlar felaked.

Ben burda siz derken chp den bahsediyorum sen başka partiye oy vermişsindir kararınada saygı duyuyorum ama sizde saygı duymalısınız çoğunluğun kararına benim gariban köylüme okumamış, cahil, koyun gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmamalısınız.

Oyum çalındı diyorsun seçimlerde her partinin temsilcileri var oylar sayılırkende ordalar ysk ya götürülürkende ordalar ve her partinin elindede oylar sayıldığında tutanaklar var eğer bir yanlışlık varsada bu düzeltiliyor tıpkı Yalova'da olduğu gibi, elektrik kesilen illerin çoğunda ise ak parti kazanamadı bunların hepsi yenilginin bahanesi %45 oydamı çalıntı milleti galeyana getirerek ortada kargaşa yapmak istiyorlar kan dökülsün istiyor bu chp ve sizde bu oyuna alet oluyorsunuz

Darbeciler yargılanacak, zam zam gibi maddeleri olan göz boyayan yetmez ama evetçilerin referandumu. Gördük kimlerin darbeci diye yargılandığını. Hayırcıların hayır deme sebebi olan anayasa ve hsyk zaten geçti RTE'nin eline, diğer maddeler ne alemde bilmiyorum aydınlatsana biraz.

hakared yok, ulkedeki bilincsiz insan sayisi insaniyetten nasibini az da olsa almis insan sayisindan fazla oldugu icin akp gibi kuruluslar her yonden kolayca somurebiliyor tum ulkeyi, yani bu soz konusu yapilacak bir husus da degil de ,muhtemel anlayis kitligina karsi yazmaktayim. cok sevdigin akp ulkeyi 300 yil geri goturdu goturmeye de devam edio, anadoluda yetisen jenerasyonlar felaked.

evet o yüzden dolayı başbakan ülkedeki üniversite sayısını iki katına çıkardı millet okusunda chp ye oy atsın diye

Geri
Üst Alt