30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

şimdi Muhammed gelse "bak gördün mü youtube RTEnin lehine olması için değil Atatürk'e hakaretten kapatılmış,siz daha günahımızı almaya devam edin" dese.. kalırım yani öyle bir şey diyemem sanırım:gozkirpma:

Ben derim demesinede yeri değil Reis anladın sen onu ;)

Evet arkadaşlar açıklıyoruz!

BkN5vXTIEAAcBm1.jpg

İbretlik !

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan resmi olarak itirazlardan sonra degisen sonuclar, kazananlar var adamlar hala 'hazmedin artik, milletin iradesine saygi duyun diyor.

seçimlerde verdiği sözleri tutmamıştır dün dündür bugün bugündür diye milleti kandırmıştır ecevite gelirsekte 2001 krizini bilmiyorsun heralde bir ülkede ekonomik kriz neden olur büyük ihtimal yolsuzluk olduğu için

Allahım bi insan bu kadar cahil nasıl olur?

seçimlerde verdiği sözleri tutmamıştır dün dündür bugün bugündür diye milleti kandırmıştır ecevite gelirsekte 2001 krizini bilmiyorsun heralde bir ülkede ekonomik kriz neden olur büyük ihtimal yolsuzluk olduğu için

Hahahaah ben bunu görmemiştim :D Euro neden 3TL babam o halde şu anda? Ayakkabı kutularına istifledikleri için mi?

18 martta şu kahin herifin yazdıkları (artık kimse herşeyi biliyor) ve yaşananlar... Yorum sizin.

ep7M3q.jpg

xRa8Aa.jpg

Ekli dosyalar

• seçim 2014 1.webp
    seçim 2014 1.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 23
  • seçim 2014 2.webp
    seçim 2014 2.webp
    83 KB · Görüntüleme: 21
İşte CHP ye böyle adamlar lazım. Muharrem İnce gibi Mansur Yavaş gibi tuttuğunu koparan adamlar lazım. Kılıçdaroğlu ve Sarıgül gibi erkenden pes eden adamlar değil.

Sarıgül'ün yapabilecek çok birşeyi yok ama.Ciddi oy farkı var.İtiraz da etsen çok birşey değişmez

Geri
Üst Alt