Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.781
- 717
- 418
![]()
hüseyin çelik ve melih gökçekten selfie![]()
Melih kardeşim ve ben çok yakışıklı çıkmışız alllah'ın izniyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
hüseyin çelik ve melih gökçekten selfie![]()
Yalova'da son durum nedir ?![]()
evet o yüzden dolayı başbakan ülkedeki üniversite sayısını iki katına çıkardı millet okusunda chp ye oy atsın diye
millet sizi sandıkta harcadı sen kafanı yorma, renktaş burada hala konuşuyorsun. O kadar iftiraya rağmen millet uzun adamın yanında yer aldı, rüzgar kayadan toz götürdü sadece
o iş uydurma galiba mhp zaten %19la manyasta 3. parti mi ne olmuş chp 1. imiş zaten, şehir efsanesi sanırım bu söylediğin
Çeptalk
ne sağcıyım ne de solcu. politikadan ve siyasetten kirli bir ortam olduğu ve insanları birbirine düşüdüğü için hiç haz etmiyorum. ama son aylarda ortaya çıkan türlü rezaletlere rağmen, erdoğan devrilmiyorsa kendisi siyaseti bırakmadığı sürece bu ülkenin padişahı ve karar mercisidir. son seçimlerdende anlaşılğı üzere halkımız güce ve liderliğe resmen tapmaktadır. ama başbakanımızdan beklentim kendisinden haz etmeyen %55 lik kesimede kulak vermesi ve hassasiyetlerini göz ardı etmemesidir. vatanını ve milleti azıcık seviyorsa bunu yapmalıdır yoksa yakında çıkabilecek allah korusun bir iç savaş beni gerçekten endişelendiriyor bunu burdan dile getirmek istedim
Bak sen şu işe, Twitter dan sonra mahkeme Youtube yasağınıda kaldırdı. Nasılsa seçimler geçti, Atı ÇALAN Üsküdara Yerleşti!!!
Twitter bir kadının özel görüntüleri paylaşıldığı için Youtube 'da Atatürk'le ilgili hakaret videosu yüzünden kapatılmış. Elektrikler de kedi yüzünden kesilmiş.
Twitter bir kadının özel görüntüleri paylaşıldığı için Youtube 'da Atatürk'le ilgili hakaret videosu yüzünden kapatılmış. Elektrikler de kedi yüzünden kesilmiş.
ne kulak vermesinden bahsediyosun bahri ,adamın söylediği sözlerle yaptıkları hiç uyuşmuyor ki zaten, başbakanım dediğin adamın telefon konuşmalarında neler döndürdüğüne baktınmı hiç sen
Başbakan Egemen Bağış'ın makarası için uydurma montaj dublaj dedi![]()