30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

600xNxs_178844405.jpg.pagespeed.ic.enbNeofcRU.jpg

hüseyin çelik ve melih gökçekten selfie :)

Melih kardeşim ve ben çok yakışıklı çıkmışız alllah'ın izniyle.

millet sizi sandıkta harcadı sen kafanı yorma, renktaş burada hala konuşuyorsun. O kadar iftiraya rağmen millet uzun adamın yanında yer aldı, rüzgar kayadan toz götürdü sadece

Senin gibi dusunenlerle sizin gibi mucadele etmek lazim (rakiplerin oylarini yakma, oy vermeyenleri size vermis gibi gostermek, sahte oy pusulalari basma, kendi adini soyleyemeyen engellilere oy kullandirtma vs)

Ondan sonra da piskin piskin cikip: iste milli irade, sandiga gomduk falan

Bu millet çok doğru tercih yaptığını gördük Anamızı ağlatan 82 anayasasını da onayladı bu millet %92 ile onaylamıştı unutmayın her seçim demokratik olduğunu göstermez...

Başbakan'dan AYM'nin Twitter kararına sert tepki: "Saygı duymuyorum"

İşte örnek başbakan işine gelen her yerde hepimiz hukuka saygı duymak zorundayız derken işine gelmeyen yerde kendisi duymaz.Zaten kendisinden başka kimseye saygı duymaz.

ne sağcıyım ne de solcu. politikadan ve siyasetten kirli bir ortam olduğu ve insanları birbirine düşüdüğü için hiç haz etmiyorum. ama son aylarda ortaya çıkan türlü rezaletlere rağmen, erdoğan devrilmiyorsa kendisi siyaseti bırakmadığı sürece bu ülkenin padişahı ve karar mercisidir. son seçimlerdende anlaşılğı üzere halkımız güce ve liderliğe resmen tapmaktadır. ama başbakanımızdan beklentim kendisinden haz etmeyen %55 lik kesimede kulak vermesi ve hassasiyetlerini göz ardı etmemesidir. vatanını ve milleti azıcık seviyorsa bunu yapmalıdır yoksa yakında çıkabilecek allah korusun bir iç savaş beni gerçekten endişelendiriyor bunu burdan dile getirmek istedim

ne sağcıyım ne de solcu. politikadan ve siyasetten kirli bir ortam olduğu ve insanları birbirine düşüdüğü için hiç haz etmiyorum. ama son aylarda ortaya çıkan türlü rezaletlere rağmen, erdoğan devrilmiyorsa kendisi siyaseti bırakmadığı sürece bu ülkenin padişahı ve karar mercisidir. son seçimlerdende anlaşılğı üzere halkımız güce ve liderliğe resmen tapmaktadır. ama başbakanımızdan beklentim kendisinden haz etmeyen %55 lik kesimede kulak vermesi ve hassasiyetlerini göz ardı etmemesidir. vatanını ve milleti azıcık seviyorsa bunu yapmalıdır yoksa yakında çıkabilecek allah korusun bir iç savaş beni gerçekten endişelendiriyor bunu burdan dile getirmek istedim

ne kulak vermesinden bahsediyosun bahri ,adamın söylediği sözlerle yaptıkları hiç uyuşmuyor ki zaten, başbakanım dediğin adamın telefon konuşmalarında neler döndürdüğüne baktınmı hiç sen

Bak sen şu işe, Twitter dan sonra mahkeme Youtube yasağınıda kaldırdı. Nasılsa seçimler geçti, Atı ÇALAN Üsküdara Yerleşti!!!

Bak sen şu işe, Twitter dan sonra mahkeme Youtube yasağınıda kaldırdı. Nasılsa seçimler geçti, Atı ÇALAN Üsküdara Yerleşti!!!

Twitter bir kadının özel görüntüleri paylaşıldığı için Youtube 'da Atatürk'le ilgili hakaret videosu yüzünden kapatılmış. Elektrikler de kedi yüzünden kesilmiş.

Devreleri yakmak isteyen buyursun izlesin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=azATKjtL1Ro[/media]

ne kulak vermesinden bahsediyosun bahri ,adamın söylediği sözlerle yaptıkları hiç uyuşmuyor ki zaten, başbakanım dediğin adamın telefon konuşmalarında neler döndürdüğüne baktınmı hiç sen

beğensekde beğenmesekde bu ülkenin başbakanı tayyip erdoğandır. önce buna saygı göstermeliyiz arkadaşlar. ha diğer taraftan vatandaşlarımızın önemli bir çoğunluğunun aleni bir şekilde diktatörlük yapan bu kişiye neden tapıyor olması ve devamlı olarak destek vermesi iyi incelenmesi gereken bir konudur, sorunun kaynağına iner, ve birbirimizi ötekileştirmeden anlayabilirsek mesele çözülecek. ama bu çözümleme inan bana chp yada mhp ile değil yeni bir oluşumla mümkün olacaktır

Çok ilginç bir toplum yapımız var... Milli irade olarak nitelendirilen ve bize dayatılan şey, bir görüşün karşı görüşe diretilmesi... %45 genel oy ile bir çok şehri almış olabilirsin, ancak diğer türlü baktığında karşında sana oy vermeyen %55'lik bir başka kesim daha var...

Milli irade sadece sana oy veren kesimin değil, milletin tümünün iradesidir... Bunu sadece mevcut iktidar olarak söylemiyorum, sen eğer ki sadece bir kesimin iktidarı olmaya çalışırsan, ilk başta kendin milli irade tezini ortadan kaldırmış olursun...

Geri
Üst Alt