Mehmet Aslankılıç
Kırmızı Üye
- 29 Kasım 2008
- 1.299
- 218
- 1.503
Bu çocuk olursa adımı değiştireceğim. Hangi kafalarla alındı bu adam. Anadolu klüplerinde bile oynayamaz. 2.ligde 3.ligde bundan tonla var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet beklenen yorum geldiğine göre seneye as oyuncumuz olacak.Bu çocuk olursa adımı değiştireceğim. Hangi kafalarla alındı bu adam. Anadolu klüplerinde bile oynayamaz. 2.ligde 3.ligde bundan tonla var.
senin gibi kekolayzırları geçmişte burda çok paçavra ettim. Sen de var mısın iddaaya güzel kardeşim? Kaybettiğini almasan da önemli değil, ben daha alanını görmedim bu forumda. Korkma gel.evet beklenen yorum geldiğine göre seneye as oyuncumuz olacak.
çok düşündün mü bu cevap için? kekolayzır ne lasenin gibi kekolayzırları geçmişte burda çok paçavra ettim. Sen de var mısın iddaaya güzel kardeşim? Kaybettiğini almasan da önemli değil, ben daha alanını görmedim bu forumda. Korkma gel.
İsmin gayet güzel bence , değiştirme.Bu çocuk olursa adımı değiştireceğim. Hangi kafalarla alındı bu adam. Anadolu klüplerinde bile oynayamaz. 2.ligde 3.ligde bundan tonla var.
Avusturya'da ismi parladı, bir şekilde Barça gördü diye ezbere yetenek goygoyculuğu yapanlar var sanki?!..Sorsam bizden önce tek bir maçını izlememiştir adam. E, bizde hazırlik maçları dahil zaten bir şey oynamadı!..
Barca' nin ve diğer elit kulüplerin transfer ettiği/etmek istediği her futbolcunun büyük cevher olduğu önermesinin yanlışlığını belgeleyen yüzlerce örnek mevcut. Genç yetenek avcılığı zor iş; hem iyi seçicilerin, hem büyük bütçen olacak vs vs. Bazen onlar da peşpeşe yanlış oyunculara yatırım yapınca bocalıyorlar...
Adlarını bile hatırlayan çikmaz. Seyit Cem Ünsal Barca' ya transfer olmuştu da uçacak kaçacaktı güya. Kayserispor altyapısından çıktığı hatırımda kalmış. Hiçbir yerde dikiş tutmadı..
Muhammed Demirci, BJK altyapı ürünü, Barca' ya transferi son anda yattı. 28 yaşında Tuzla oyuncusu...
Emre Demir. Barca' ya transfer oldu, FB ye geldi; Samsunspor da kiralık, 18 dk oynamış. O fizikle hiçbir şey olmaz. İki yaş küçük Arda Güler'in çeyreği etmez...
Yusuf' un daha niyet aşamasında sıkıntısı olduğu her hareketinden, vücut dinden net anlaşılıyor...Bir işi yapmaya niyeti olmayan adamdan, Dünya'nın en güçlüsü de, en yeteneklisi de olsa performans alamazsın...
Haberim yok gif...İlk geldiğinde muhabirlere olan tavrı yüzünden gönülsüz geldiğini söylediğimde benle alay ediyorlardı.
Ahmet seninle normal zamanda da alay ediyorlar sanki. Yusuf'tan bağımsız.İlk geldiğinde muhabirlere olan tavrı yüzünden gönülsüz geldiğini söylediğimde benle alay ediyorlardı.
ağzına parmaklarına sağlık renktaşım.akıllı ve olgun birisinin sohbetine de doyum olmuyor vallahi özlemişim. Ben belki topçuda yanılabilirim ama şunda kesinim; bu adam bir kara cahil ve bunların en büyük özelliği kendini çok yüksek ve değerli görmesidir. İşte o yüzden silinip gidecek.Avusturya'da ismi parladı, bir şekilde Barça gördü diye ezbere yetenek goygoyculuğu yapanlar var sanki?!..Sorsam bizden önce tek bir maçını izlememiştir adam. E, bizde hazırlik maçları dahil zaten bir şey oynamadı!..
Barca' nin ve diğer elit kulüplerin transfer ettiği/etmek istediği her futbolcunun büyük cevher olduğu önermesinin yanlışlığını belgeleyen yüzlerce örnek mevcut. Genç yetenek avcılığı zor iş; hem iyi seçicilerin, hem büyük bütçen olacak vs vs. Bazen onlar da peşpeşe yanlış oyunculara yatırım yapınca bocalıyorlar...
Adlarını bile hatırlayan çikmaz. Seyit Cem Ünsal Barca' ya transfer olmuştu da uçacak kaçacaktı güya. Kayserispor altyapısından çıktığı hatırımda kalmış. Hiçbir yerde dikiş tutmadı..
Muhammed Demirci, BJK altyapı ürünü, Barca' ya transferi son anda yattı. 28 yaşında Tuzla oyuncusu...
Emre Demir. Barca' ya transfer oldu, FB ye geldi; Samsunspor da kiralık, 18 dk oynamış. O fizikle hiçbir şey olmaz. İki yaş küçük Arda Güler'in çeyreği etmez...
Yusuf' un daha niyet aşamasında sıkıntısı olduğu her hareketinden, vücut dinden net anlaşılıyor...Bir işi yapmaya niyeti olmayan adamdan, Dünya'nın en güçlüsü de, en yeteneklisi de olsa performans alamazsın...
Biraz da bu konuda taraftarda da hata var Giresunspor maçında hoca Hamza'yı attı hamza 1-2 kez böyle kararsız kalınca auvvvv diye homurdanmalar başladı. Son maçta bile yana oynamaya çalışan olunca homurdanma oluyor bunu düzeltmek lazım.Mata tecrubeli diye oyuna aliniyor ama onunda kosacak hali yok, artik Okan Buruk genclere yonelse daha iyi olur ama lig bitmek uzere maalesef. Ligin basinda Hamza falan oyuna alinirdi artik onlari da tamamen unutmus vaziyette.