sevgili aras'in ,ugurcan cakir basliginda-asagidaki alintidaki mesajini oradan yanitlayacaktim, daha saglikli olur diye buradan kendi konusunda yazmak istedim.
<->
Gelecek sezon kiralar mıyız, dediğiniz gibi bir formüle dahil olup da ayrılır mıyız bilmiyorum ama umarım futbol oynamaya *odaklanır. Ben çok * inanıyordum kendisine, *hayal kırıklığı oldu benim için. Henüz genç, kendisini kanıtlaması önünde çok maç olacak ama kendisinin de bu *isteği olmalı.
her anlamda nokta atisi bir yorum olmus sevgili aras - belirtmek istedim.
keza, nacizane, bende kendisinin bize gelecegi donem ilgili basliklar da *kendisine dair detaycila deginirken-umutluydum. kumasi,potansiyeli, yetenek skalasi, gencler doneminden son barca macerasina dek scout baglaminda takip ettigimden, bize gelmesini surpriz bulmus-bir o kadar da mutlu olmustum.
problem nedir. bunu sezon sonu degerlendirmesinde okan hoca ozel raporla vb muhakkak bildirir yonetime. biz bunu ne derece ogreniriz yoruma acik . idman performansi, kafayi buraya verememe, baslardan ilk 11 olmadigindan kendince trip veya buna benzer neden den boslamasi,kaytarmasi vs vs vs.
bizde resmi mac baglaminda - bir elin parmagi ve belli dakikalar disinda yeterli verisi de yok, bizle tam olup olamayacagina dair. malesef.
gecmis oynadigi takimlar dolayli veri'si uzerinden beklenti haliyle buyuktu. en azindan benim adima / gordugum ve hatirladigim kadariyla senin adina da boyle.
sozun ozu ; mevcut geldigi durum , kocaman bir hayal kirikligi. . .
umarim buradan toparlar.
kendi oz elestirisini sezon sonu yapip futbola ~ oynamaya - pro cizgiye - dedigin gibi *odaklanirsa ;
oyun skalasi, potansiyeli ,kumasi ve genel tipolojisi toplaminda ,
uzun vade ve mevcut yasi dolayisiyla 2.bir sans olabilir bence.
ha olmadi, - dogru takim olmasi sartiyla kiraya verilir....
saygi ve selamlar.