#30 Yusuf Demir

Ne yaptı Yussi adam mı öldürdü

Günahı ne bu adamın, bedeli ne bu günahlarının

Para kazanacağımız adam bu ve oynatmıyoruz. Ya bu çocukta bir sorun var ya da hocanın bildiği başka bir şey var.

Mata yerine bunu kazanmaya calismaliydik. Belki top kaybediyordu ama hic olmazsa dikine gidiyordu. Simdi Mertens yokken kim oynamali derdindeyiz.

Biten bir şey yok yangın yapmaya gerek yok, aynı idmanda birlikte başındaymış gibi konuşuyor herkes, Okan istemez mi böyle bir çocuğu kazanayım gümbür gümbür oynasın para kazandırsın, her şeyin bir zamanı var.

Bu elemana noldu yav, geldigi gibi yok oldu 6m para yatirdik cok üzücü

Yabancı kuralı serbest kalırsa süre alabilir ama 8+3 devam ederse hazırlık kampında görmek lazım oradaki durumuna göre 10 numarayı alabilir belki bu sene olmadı ama seneye neden olmasın.

kadro ozelinde hayal kirikliklarimdan...
performansina dair - sezon sonu daha detayli nacizane yorumlariz.

simdi tam konsantrasyon kalan maclarimiza odaklanmis durumdayim.

sevgili aras'in ,ugurcan cakir basliginda-asagidaki alintidaki mesajini oradan yanitlayacaktim, daha saglikli olur diye buradan kendi konusunda yazmak istedim.
<->
Gelecek sezon kiralar mıyız, dediğiniz gibi bir formüle dahil olup da ayrılır mıyız bilmiyorum ama umarım futbol oynamaya *odaklanır. Ben çok * inanıyordum kendisine, *hayal kırıklığı oldu benim için. Henüz genç, kendisini kanıtlaması önünde çok maç olacak ama kendisinin de bu *isteği olmalı.

her anlamda nokta atisi bir yorum olmus sevgili aras - belirtmek istedim.

keza, nacizane, bende kendisinin bize gelecegi donem ilgili basliklar da *kendisine dair detaycila deginirken-umutluydum. kumasi,potansiyeli, yetenek skalasi, gencler doneminden son barca macerasina dek scout baglaminda takip ettigimden, bize gelmesini surpriz bulmus-bir o kadar da mutlu olmustum.

problem nedir. bunu sezon sonu degerlendirmesinde okan hoca ozel raporla vb muhakkak bildirir yonetime. biz bunu ne derece ogreniriz yoruma acik . idman performansi, kafayi buraya verememe, baslardan ilk 11 olmadigindan kendince trip veya buna benzer neden den boslamasi,kaytarmasi vs vs vs.

bizde resmi mac baglaminda - bir elin parmagi ve belli dakikalar disinda yeterli verisi de yok, bizle tam olup olamayacagina dair. malesef.

gecmis oynadigi takimlar dolayli veri'si uzerinden beklenti haliyle buyuktu. en azindan benim adima / gordugum ve hatirladigim kadariyla senin adina da boyle.

sozun ozu ; mevcut geldigi durum , kocaman bir hayal kirikligi. . .
umarim buradan toparlar.
kendi oz elestirisini sezon sonu yapip futbola ~ oynamaya - pro cizgiye - dedigin gibi *odaklanirsa ;
oyun skalasi, potansiyeli ,kumasi ve genel tipolojisi toplaminda ,
uzun vade ve mevcut yasi dolayisiyla 2.bir sans olabilir bence.
ha olmadi, - dogru takim olmasi sartiyla kiraya verilir....

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt