- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
yedek forvette barış gomis bir şekilde idare ettik. orta sahayı da zorlansak da kotardık tek kulvar olduğu için. seneye tabii ki lazım ben bu sezonki transferler için diyorum.katilmam mümkün görünmüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek forvette barış gomis bir şekilde idare ettik. orta sahayı da zorlansak da kotardık tek kulvar olduğu için. seneye tabii ki lazım ben bu sezonki transferler için diyorum.katilmam mümkün görünmüyor
Hocaya tepki gösterip karşı çıktığını düşünüyorum hocada bu sene biraz ders verdi kenarda bekleyen Barış Alper, Yunus, Berkan sürekli geliştiler kim girdiyse katkı verdi daha iyiye gittiler bu çocukta sorun yetenek değil mental olduğunu düşünüyorum ama ümidim var yaşı genç yaz kampında kendisini gösterip takıma ciddi katkı verecektir. Zaniolo da aynı şekilde yaz kampından sonra daha iyi olacaktır. İki tane önemli değerimiz var tekrardan değerleneceklerdir.Ne yaptı bu çocuk anlatın kardeşim. Şunu soracak bir medya mensubu yok mu. Ne yaptı adam mı vurdu vatana ihanet mi etti kampa Fener pijamasıyla mı geldi, günahı nedir...
Kulüp hatrı sayılır bir yatırım yaptı disiplini elden bırakmamak istemesi normal ama böyle bir durum varsa bile yönetebilmeli. Ki bu durumun varlığı tamamen spekülatifHocaya tepki gösterip karşı çıktığını düşünüyorum hocada bu sene biraz ders verdi kenarda bekleyen Barış Alper, Yunus, Berkan sürekli geliştiler kim girdiyse katkı verdi daha iyiye gittiler bu çocukta sorun yetenek değil mental olduğunu düşünüyorum ama ümidim var yaşı genç yaz kampında kendisini gösterip takıma ciddi katkı verecektir. Zaniolo da aynı şekilde yaz kampından sonra daha iyi olacaktır. İki tane önemli değerimiz var tekrardan değerleneceklerdir.
Yusuf'un sorunu Barcelona gördüğü için direk 11'i hak ettiğini düşünmesi olabilir ya da sürekli kendine oynayıp bir şeyler başaramaya çalışıyor olabilir. İlk girdiği paşa maçında aşırı iyi top oynamıştı bireysel değil takım odaklı oynadı sonradan girdiği tüm maçlarda bireysel oynayıp şut çekip top kaptırdı. Hoca yoksa sezon başında şans veriyordu Konyaspor maçından sonra oldu çok fazla merkezde top kaptırıp kontra yedirdi o andan itibaren de antrenmanda bir şeyler oldu ki hoca kızağa çekti. Sonra yine İstanbulspor maçında şans verdi girdikten sonra 2-3 tane saçma sapan şut çekti hoca tekrar kızağa çekti.Kulüp hatrı sayılır bir yatırım yaptı disiplini elden bırakmamak istemesi normal ama böyle bir durum varsa bile yönetebilmeli. Ki bu durumun varlığı tamamen spekülatif
Seri yapan takımını bozmak istemiyor orası net bence. Yine de bu hoca ne yapsa doğrudur antrenmanda bir şeyler görüyodur düşüncesinden çıkmak gerek.Yusuf'un sorunu Barcelona gördüğü için direk 11'i hak ettiğini düşünmesi olabilir ya da sürekli kendine oynayıp bir şeyler başaramaya çalışıyor olabilir. İlk girdiği paşa maçında aşırı iyi top oynamıştı bireysel değil takım odaklı oynadı sonradan girdiği tüm maçlarda bireysel oynayıp şut çekip top kaptırdı. Hoca yoksa sezon başında şans veriyordu Konyaspor maçından sonra oldu çok fazla merkezde top kaptırıp kontra yedirdi o andan itibaren de antrenmanda bir şeyler oldu ki hoca kızağa çekti. Sonra yine İstanbulspor maçında şans verdi girdikten sonra 2-3 tane saçma sapan şut çekti hoca tekrar kızağa çekti.
Dediğim gibi seneye kazanırız hoca tüm yerlilerin performansını yükseltti kendisinin istemesi önemli belki tekrardan şans vermek istese de son maçlar geldiği için istikrarı bozmamak istemiş olabilir. Hazırlık kampında daha iyi anlarız gelecek senenin planlarında olacağını düşünüyorum.
Eyüpsporda ilk 11 garantisi olmadan ilk 11 olamıyorsa bıraksın futboluEyupspora kiralanmali
Eyupsporda her mac ilk 11 oynama sartiyla