#30 Yusuf Demir

bu nasıl vücud

yusuf.webp

Neden isliklanmasi gerekiyor. Daha çok genç kazanilabilir.
6m umuzu çöp etmesi,sürekli bi şekil yapmalar tripler isteksiz ruh hali,devre arası takımdan gitmemek için 40 takla atması ve yatırımımızı riske atması,kadroda katkı vermeyen tek oyuncu olması ve herşeyden önce oynamak için çabalamayıp düzelecek gibi de durmaması

Bayern böyle olunur

21.00 sözleşme feshi
22.00 ıslıklı küfürlü protesto

6m umuzu çöp etmesi,sürekli bi şekil yapmalar tripler isteksiz ruh hali,devre arası takımdan gitmemek için 40 takla atması ve yatırımımızı riske atması,kadroda katkı vermeyen tek oyuncu olması ve herşeyden önce oynamak için çabalamayıp düzelecek gibi de durmaması

Bayern böyle olunur

21.00 sözleşme feshi

Bayern floplarini bile karla satmayi beceriyor. Nasil sözlesmeleri fesihle Bayern oluyorsun sen?

Bayern floplarini bile karla satmayi beceriyor. Nasil sözlesmeleri fesihle Bayern oluyorsun sen?
Yaw heralde fesh edilmeyecek

Birilerinin bu çocuğu silkelemesi,nerde olduğunu söylemesi,jem karacan gibi sadece floryada antrenman yapması için alınmadığını,kendisine TOREİRA kadar para verildiğini hatırlatması gerekiyor

Bayern böyle olunur

21.00 sözleşme feshi
Ya ağa ne çöpe atılması daha 19 yaşında yetenekleri belli seviyede iyi. Bu tür oyuncularin bir hava yakalamasina bakar.

Bugün madalyayı aldıktan hemen sonra hoca başka biriyle konuşuyordu ama yanına gitmek yerine geçip gitti çok net bir sorun var umarım çözerler. Bir tek benim dikkatime takılmış olamaz diye tahmin ediyorum.

Bugün madalyayı aldıktan hemen sonra hoca başka biriyle konuşuyordu ama yanına gitmek yerine geçip gitti çok net bir sorun var umarım çözerler. Bir tek benim dikkatime takılmış olamaz diye tahmin ediyorum.

Cocuk orda resmen bir an yavasladi ve yardimcilara bakiyor. Orda Okan haric 3 yardimci'da yüzüne bakmadi Yusufun. Ben hocanin sakat aciklamalarina fazla inanmiyorum. Bence yazin ya opsiyonlu gider yada direk satariz.

hocanın muhattap olmamak için çevredekilerle sohbete girmesi pek çok şeyi izah etmekte

yav üzüldüm bu ne böyle , çok ayıp etmişler çocuğa.Şimdi nasıl performans bekleyeceksin ki bu çocuktan.
Sorun bence hocada değil hoca Berkan, Barış, Yunus ve diğerlerini hep kazandı Yusuf birazda kendinde araması lazım Barış Alper sezon boyu yedekten girdi tek kelime etmedi hatta her geçen maç üstüne koydu. Yunus bile kenarda olduğu için sıkıntı yaratmadı bunda kesin bir şey var herkes bu kadar iyiye giderken bunun gitmemesi imkansızdı.

yav üzüldüm bu ne böyle , çok ayıp etmişler çocuğa.Şimdi nasıl performans bekleyeceksin ki bu çocuktan.

Neler oldugunu da bilmiyoruz, ben de cok umutluydum kendisinden, yorumluyor duruyor transfer oldugu ve sonraki donemlerde... Ancak, yapacak birsey yok zira hic isik vermedi bir iki macin bir iki sekansi disinda. Beli ki hoca ile kotu bir ahenki var ancak bilemiyoruz ne kendisini ne de hocayi suclayamam.

Geri
Üst Alt