#30 Yusuf Demir

Seneye artık rotasyonun en önemli parçası olmasını bekliyorum.Okan hoca tamam şampiyon oldu da 6 milyon verdiğimiz , bu seviyede bir yeteneğin seneye de 2 maç oynaması kızdırır şahsen beni.Muazzam yetenek bu çocuk kimse kusura bakmasın hem potansiyel hem yetenek olarak Arda Güler'den fazlası var kendisinde.Elimizdeki değeri harcamamak lazım.

Yerinde olan bir opsiyonla Avrupadan bir takima kiralik gider diye düsünüyorum

iyki dogdun aslanım,seneye costurman dileğiyle:sarıkalp::kırmızıkalp:

Sans verilmeyecekse kiralansin. Yetenekli topcu harcamamak lazim..belki mentalite sorunlari var

Guzel kardesim, genc aslan, toparlan artik. Bak bu sene baya bir firsat olustu sayet iyi olsaydin belki seni direkt yaziyorduk kadroya. Sorun nedir bunu da bilmiyoruz. Umarim bu sezon yaz kampi itibariyle ilk 18'de kalici ve sonra da ilk 11 icin en guclu aday olur. Yetenek var biliyoruz. Ancak artik gunumuz futbol dunyasinda tek basina yetmiyor.

Olumlu düşünmek istiyorum ama alabildiği kısa sürelerde vücut dilini çok çok olumsuz gördüm maalesef; dolayısıyla da performans namına sergileyebildiği kocaman bir 'hiç' oldu, lamı cimi yok bunun. Hocalık bir durum değil yani...

Bir insanın bir şeyleri başarması için önce niyet gütmesi lazım ki buna dair zerre emare göremedik kendisinden. Olası en az zararla bir an evvel paketlemenin yoluna bakılmalı...

Umarım yanılıyorumdur...

Seneye kesinlikle kiralanmalı mevcut yabancı kuralı devam ettiği sürece bizde düzenli olarak oynaması zor ve bu yüzden kiralayıp gelişimini takip etmek gerekiyor. Aynı şekilde Ross'da düzenli oynayacağı bir takıma kiralanmalı bu oyunculara maç ritmi kazandırmak lazım.

almanci topcu alinmamali bir daha artik

Morutan ve bu eleman aynı kafa geliyor bana. Özel ilgi isteyen, mental problemli oyuncular gibi.

Geri
Üst Alt